Отговори
# 345
Здравейте от нас!

Честито момченце на Анжелка! Нека малкия юнак да расте послушен и здрав и много да радва мама и тати!

Ехаа, чакаме още бебчета. Славче, Ани, с вас сме  Hug Късмет  Peace

Вчера прегледа ми мина супер. Мъжо и Кари решиха да не идват с мен до болницата, понеже с Кари бяхме направили голяма разходка и тя доста се измори и стана нервна. Потвърдиха ми на 100%, че бебето е момиченце  Mr. Green Развива се съвсем нормално, малко над 2200 гр е. Я стигне 3кг, я не, но аз така си и очаквах  Peace Водите ми са ок  Peace Бебка е доста ниско долу вече и до 4-5 седмици я чакаме  Peace

Хайде отивам да чета какво сте писали  Peace

# 346
Честито на Анжелка! Добре дошъл на малкия Александър! Да са здрави и щастливи и двамата!!

Силве, бях на преглед вчера при Механджиев. Много ми допадна - подхожда сеиозно и изчерпателно към проблемите. Точно това, че не фамилиарничи с пациентите ми допадна - мен разни потупвания по раното и обръщения от типа "моето момиче" ме дразнят. Така, че вече взех решение - той ще е. Приема ме на 04.05 в МД за наблюдение, а в периода 10 - 15. 05 ще е секциото. Категорично отхвърли каквато и да е възможност за нормално. Имала съм и 3 показателя за секцио: миома, плацентъа превиа(която ми я казаха чк сега в МД и той потвърди и бебето е седалище. Отделно, че само той се зае да разбере защо се получи така с тази разщирена вена и ми назначи генетични изследвания за тромбофилия. Толкова лекари ме гледаха, щиха, обаче само той рещи да проследи докрай нещата. Прегледа беше обстоен.....абе, много съм доволна. сега ще ти пусна едно кратко въпросче на лични.

Славче, давай смело с разходките Laughing Колкото повече се движиш, толкова по - лесно става разкритието, а и времето минава по - неусетно и нещата напредват! стискам палци Peace

Приятен ден на всички!!  bouquet

# 347
Честит син на мама Анжелка, да е жив и здрав!

Само да ви кажа тук на курса какво ни казаха да следим като знак, че раждането ще се случи до 1-2 дни. На майката изведнъж й се вдига тонуса и енергията скача нагоре - може всичко да направи - чисти, готви, ходи напред назад. Изобщо, след последния труден месец, изведнъж се чувства, че просто лети от енергия - това 2 дни преди раждане  Mr. Green

аз вчера бях така през деня, ама вечерта бях много скапана, заболя ме кръста... а тази сутрин ми се повръщаше и ме болеше главата. дали е признак за раждане? Simple Smile

Славче, ако мислиш, че са ти редовни контракциите, отиди до болницата да те видят. Може и да те върнат, ама поне да ти е спокойно Hug

# 348
честито на мама на анжелка ! да й е жив и здрав сина и много да я радва   bouquet

# 349
Честито Анжелкааааа! Живи и здрави с малкия Алекс!!!  bouquet
Майка ми тъкмо ми звъня да пита дали имам новини, че отпуска и се щяло вече на жената  Mr. Green

# 350
  • София
Aлекс ми се губи тази сутрин,дали пък няма да си имаме още едно бебче днес  smile3521

# 351
Само хубави новини!!!
Да е жив и здрав малкия Александър. Да радва мама и тате!!!

Славче стискам ти палци!!!  Hug

# 352
честито момченце на Анжелка да й е жив и здрав и мнооого да я радва,нямам търпение да гледам снимки на бебчетата  Heart Eyes

# 353
Още съм тука,добре съм,отивам на доктор и после ще пиша  Hug

ЧЕСТИТО НА МАМА АНЖЕЛКА!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 354
Честит Александър на Анжелка,  Hug

Славче хайде още малко стискай, 1 седмица Simple Smile

и аз няма да мога да дойда на срещичката на ЛЛЛ, Sad  така се надявах да ви видя//  сега трябва да излизам да ходя да си занеса  секрет за изследване в Кандиларов, да видим какво е положение.

Hug прегръщам ви

# 355
Само пиша на бързо, Славчето е добре,в къщи е,няма нет и затова не пише  Heart Eyes

# 356
  • София / Сливен
Честито на мама Анжелка да расте жив и здрав малкият Александър да стане Велик мъж!

# 357
Дани, честито бебченце. Да е жив и здрав малкия Александър и бързо възстановяване.

Замислих се, някой от всичките мами, роди ли естествено досега или само секцио?

С Нели някой чул ли се е, нали по първоначални данни нея днес трябваше да я изпишат а бебето в петък?

Славче, стискам палци ако е днес е деня

Аз няма да дойда на срещата днес, много са ми отекли краката и едвам ходя, искам да си полежа. Яд ме е ама иначе ще се мъча само

# 358
Уф ,аз не успях да родя (и по добре) след това почти кошмарно возене на баща ми, многото дупки и твърдото возене на гадната му кола опел(без да обиждам никой от по стар модел е ),но  newsm44 newsm44  
Анжелка е станала мама  smile3525 на малък принц Александър да и е честито и да и е живичък и здравичък.
Кой иска да ражда вече?????????каня ви на едно лонче с на баща ми колата-гаранция до 30 мин сте родили  Joy Joy Joyи си гушкате бебчето. Hug Hug.Даже му казах че ако не родя днес ще си издържа до секциото на 10 май.Даже по едно време ме пита да не съм родила. Mr. Green Mr. GreenПоне  си донакупих нещата и не обикаля с мен и майка и да мрънка само ни стоварваше където трябва. Има само дребни като памперси кърпички кошарката(не е от дребните де) но това утре. newsm10
Дали днес и Славчето няма да ни  се похвали с тези болчици..................??????

# 359
Честито на Анжелка Вече ще гушка най-прекрасното момченце. Поздравления за щастливия финал и да стискаме палци на следващата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт