Отговори
# 330
Честита рожба и на Анжелка - жив и здрав да е малкия сладушко! Hug

Славче, хайде започвай яко разходки и катери стълби - в болницата така ги карат Peace Чакаме радостни вести и от теб Praynig

Аз пък вчера бях при моята доки, каза че шийката вече е съвсем скъсена (изгладена), плацентата и тя била узряла (не каза коя степен) и ме пита готов ли ми е багажа за родилното  Crazy Понеже показа на мъжа ми калцификатите по плацентата, той след това по телефона на всички обясняваше, че по нея има "едни бели неща" и че е "остаряла" Joy
Но докторката иска бебка още да стои вътре (сякаш то с искане става Laughing), че била мъничка... Затова и не ми спря лекарствата, а толкова се надявах Cry

# 331
Честит малък мъж на angelka!!! Да са живи и здрави!!
[/size]

# 332
Добро утро, майчета  Simple Smile  
ЧЕСТИТО НА МАМА АНЖЕЛКА! Да й е жив и здрав мъника и да расте много послушен!   bouquet
Аз тези дни си спа доста спокойно и то до доста късно /нещо което не е нормално за мен, но не се оплаквам Peace - всички ми казват сега ти е времето за теб/. Първо погледнах дали си имаме още бебчета  и ми стана много приятно като видях новинката, а сега ще видя какво сте си бъбрели снощи.

Усмихнат ден на всички! Успех и на другите мами   bouquet

# 333
  • София
Здравейте мами,
имам въпрос към мамите, които са ходили или ще ходят на кола маска- съгласяват ли се да ви направят? Моята козметичка каза, че е много рисковано и не би рискувала и сега се чудя какво да правя, затова реших да питам и вас.
Моята се съгласи, нямах никакъв проблем да чукна на дърво.

Честито бебче на АНжелка да е здраво и щастливо детенце

# 334
Здравейте май-чета,
Честито момченце на Анжелака ,бързо възстановяване
Славче стискаме палци и за теб днес  Praynig

# 335
  • Русе
Честито на Ангелка!Да и е жив и здрав сладура!А на мама бързо възтановяване! newsm44 smile3525
Ей ,че хубаво почна деня! Hug Дано така продължи,че с Бойко вкъщи вече ми дойде вповече.Гледам слънчо се усмихва вече вън,ще намажем с разходка,естественно с някой друг спринт в 9-тият месец.Изобщо не ме слуша,чува избирателно Crazy добре,че пешеходната зона ми е под носа,иначе нямаше изобщо да излизам с него сама.Той тръгва да тича,доста е бърз и не му пука има ли улица ,коли и т.н. Замислям се дали да не го връзвам за мен. newsm78
херцог,то това с активноста важи и ден два преди да ти дойде мензиса,сигурно има връзка.Това с разтройството също не го бях чувала,но е интересно и логично.Езика на тялото. Peace
Славче,аде зарадвай ни и ти? Hug  bouquet
Рори,даваш ли нещо за колики? Heart Eyes

# 336
Честито, Дани! Бъди много щастлива с малкия мъж!
Нека расте здрав, умерено послушен и пакостлив! Бързо възстановяване ти желая!  Heart Eyes

Славче, стискам палци днес да ти се случи това, което желаеш! Книжката вече много ми трябва - тя е част от обучението ми - но не искам да те притеснявам сега за това.  Hug

Вени, ще ти звънна да се уговорим. Грийнче, ще се видим утре и ще ти звънна да си уговорим час за среща.  Hug

Благодаря ви за успокоението, бебка се пораздвижи макар и доста вяло.  Praynig

# 337
Хе, честито момченце на анжелка, да расте здраво и весело дете и да слушка мноооого Hug

Славче ако днес е твоят ден  fingerscrossed късмет

# 338
  • София
ЧЕСТИТ МАЛЪК ГОСПОДИН НА МАМА ДАНИ! ДА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА И РАДОСТ И ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ПОСЛУШНО ДЕТЕ!
От цяла сутрин чакам тази новина Mr. Green

# 339
ЧЕСТИТО НА МАМА АНЖЕЛКА-ДАНИ, СЕГА СЕ ЧУХМЕ, МАЛКО Я БОЛИ, БЕБЕТО СЕ КАЗВА АЛЕКСАНДЪР. ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ДОБРО ДЕТЕ И ДА РАДВА  МАМА И ТАТЕ!!!

# 340
Честит Александър на Анжелка и от мен! Да расте здрав и щастлив и да дава на мама и тате много поводи за радост и гордост!
Хайде още 2-3 бебета днес да има!

# 341
  • гр. София
Честито бебче, мамо Дани! Нека малкият Александър ви носи много радост и гордост!!!!
Славче, ако днес е и твоят ден стискам палци, мила  newsm10

# 342
  • София
Честит Александър на мама Дани! Бързо възстановяване на мама и много радост и щастие от тук нататък с новия член на семейството!    bouquet

Славче
- Много късмет ти пожелавам, стискам палци днес да е денят!  Party

И на Ани стиснати палчета, дано и тя днес гушне малката принцеса!  Grinning

Бръмбче - За организацията както кажете. Аз по принцип съм от 12.30. Може пък и да се изчакаме всички и да ходим да хапнем някъде после.  Party

# 343
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ АЛЕКСАНДЪР НА МАМА ДАНИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!
 smile3525 smile3525 smile3525

Аз след малко излизам, дано като се върна да имаме още бебешорчета  Laughing

# 344
  • София
Честит син Александър на Дани и от мен! Да им е жив и здрав и многооооо да ги радва нея и таткото!    smile3525 smile3525 smile3525

Бръмче, разбрахме се с Вени, ще се видим в клубчето - аз чак сега стигнах до форума (че цъках разни други неща преди това.. )

Славче, айде, да не ни изненадаш и ти с готини новини newsm10

Отивам да простра пералнята с бебешките неща, реших да се възползвам от слънчицето днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт