Отговори
# 315
 newsm44 newsm44 newsm44 smile3533 smile3533 smile3533
Сега говорих с хората за матрачето и ми казаха, че няма никакъв проблем да ми го резнат .Леле направо камък ми падна от сърцето Whistling

# 316
  • Пловдив
Влизам да съобщя радостната вест!!!!

Анжелка вече е мама на момък 3050 гр, 50 см

Тя звучи много свежа, вече си почива, успяла е да го нагушка и нацелува малкия сладур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз от вълнение забравих да питам как се казва  Embarassed

# 317
ЧЕСТИТО НА АНЖЕЛКАААААААААА Simple Smile ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ

# 318
Беборанче, ами нямам какво особено да напиша тези дни ... та май затова ... но виж днес мога да кажа ... май раждам хахха

Момичета, имам болки (досега от време на време) вече постоянни ниско долу като при мензис и контракциите ми сутринта бяха на 25 мин , сега не съм ги засичала ...ама... хахаха отивам на разходка ... белким родя Simple Smile

# 319
Честито на Анжелка    bouquet

Леле Славче може и ти да станеш мама днес  Hug

# 320
Браво на Анжелка  newsm44
и добре дошло на новото ни човече  smile3504

# 321
Честито на Анжелка! Да и е жив и здрав малкият мъж!  bouquet
Славче , май и ти ще ни зарадваш днес! Crazy

# 322
Браво за новото ни бебче! Да е живо и здраво и мноооого щастливо!

Славче, да те чакаме и теб днес  Heart Eyes

# 323
Дали е възможно пък да се отложи?М?

# 324
  • София
Julai4o, доколкото се сещам, утре при Жекова сме аз, didka25, Ивон, Бръмчето, елинка:) и Жасминчето. Предвид опита ми с чакането в ОБ, ако решим после да си направим срещичка, ще е след 2 часа, защото доколкото знам Жекова ни е привила в периода 12-13:30.
Аз бях в понеделник, като часа ми беше за 13ч, но подраних и към 12,30 влязох, беше много спокойно и нямаше проблем, че подраних. Така че мове да се пробвате Wink
И аз да попитам някой има ли оплаквания като моите - от 2 седмици насам като се събудя сутрин, дланите и стъпалата ме болят все едно съм вървяла 10 часа предния ден, или съм стискала нещо с ръцете си докато се схванат. По-късно през деня болката намалява, но не изчезва напълно, и така на следващата сутрин пак.
Да и аз я имам тази "екстра". Сутрин ръцете са ми толкова отекли, че не мога да ги свия в юмрук, а пък краката - имам чувстшото, че ще ми се пръсне кожата  Rolling Eyes Съвет - вдигай краката на много високо, за да се подобри кръвообръщението.

# 325
  • Под кленовите дървета
Честито на мама Анжелка Simple Smile Да й е жив и здрав момъка и много послушен да расте, а тя по-бързо да се възстановява Simple Smile  bouquet

Бръм, ще дойда на НДК, само да кажеш къде точно се чакаме.

Грийнче, аз в понеделник съм пак при Жекова. Утре трябва да й звънна да питам какъв е резултата от влагалищтния секрет.

Аз тази нощ много не спах - имах силлно стягане в кръста и гърба, доста продължително. Беше доста периодично и болезнено и се поизпотих де. По едно време даже си викам - да, ето започна и корема да ми се втвърдява, а бебчо не мърда. Ама после съм заспала.

# 326
Бръмб, аз днес не знам дали ще дойда ... ако ми се размине ще дойда ... ама иначе ще пратя мъжа ми да ти даде книжката, чеееее.....

# 327
  • София
Честито на мама Анжелка!!! Да й е жив и здрав малкия мъж!!!

# 328
  • София
Честито на Дани за прекрасния син подарък, който си е направила днес!

Бръм, аз със сигурност няма да мога да дойда днес, защото току що ми се обадиха от работата за един проблем, който спешно трябва да бъде решен, а шефът е пуснал заместничката ми точно днес в отпуска до края на седмицата...

Славче, стискам ти палци ако днес е твоя ден  Sunglasses

# 329
Честито Бебче, да е живо и здраво  Hug Бързо възстановяване на мама Анжелка  bouquet

Момичета, все повече започва и на мен да ми се иска вече бебчо да излиза и да го гушкам и нацелувам, само че все още не съм влезнала в 9месец, а и още повече че докторите ми дават с 2 седмици по късно от термина, който ми е дала акушерката от ЖК. Важното е всичко да е наред с бебчо и както някой цитира баба си мисля по горе "когато крушата узрее, сама ще падне"

Слънчев и усмихнат ден от мен и още хубави новини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт