Отговори
# 300
Привет  wavey
natalinik, аз снощи с главоболие си легнах... ужасна работа. Толкова неспокйна вечер беше...
Ани, Габи на танци ли ходи? Хайде задръж до празника му. Днес е ден на други мами. Ти майско бебенце ще имаш. Прави ми впечатление обаче, че търпението ти тези дни е по силно  Peace
Мацки кажете какъв спирт да купя за дезинфекция на корито и т.н. Аз днес съм при Жекова. Снощи такива болки имах между краката, брей, бях сигурна, че това си крещи като признак за раждане. Сега съм по- добре, но малко. Толкова трудно се задържам права на краката си, че ...
Хайде Дани, вече май си с бебе на ръце, ако съдя по ранния час в който са те искали в шейново  Hug

# 301
Добро утро на всички!
Днес е прекрасен слънчев ден и отново вече имам тонус.

Да ви кажа колкото доктори, толкова мнения.
Според док при който ще раждам едвам ще дочакам да вляза в 9-ия месец.
А според докторката по ЖК даже и ще пренося.
Така че вече спирам да се шашкам (доколкото мога, де).

Баба ми едно време казваше "Когато узрее крушката, тя сама пада".
Лек и успешен ден на всички майчета!  Hug

# 302
  • София
Привет момичета,

Тази сутрин се събудих наспала се за пръв път от поне 2 седмици... Направо се чувствам друг човек

Julai4o, доколкото се сещам, утре при Жекова сме аз, didka25, Ивон, Бръмчето, елинка:) и Жасминчето. Предвид опита ми с чакането в ОБ, ако решим после да си направим срещичка, ще е след 2 часа, защото доколкото знам Жекова ни е привила в периода 12-13:30.

# 303
Доброутро,момичета!
Снощи толкова силно съм стискала палци насън,че не ми остана време за сънища Joy
Чакаме новините от angelka  Praynig

danly, и теб те мисля с тия много възможни дати  Grinning Какво е матрачето?Дано майстора се навие да го скъси ooooh!

Аз от днес започвам обратното броене  newsm44 Сега ще се боядисам,че среща с бебо ме чака  Joy

# 304

danly, и теб те мисля с тия много възможни дати  Grinning Какво е матрачето?Дано майстора се навие да го скъси ooooh!

Матрачето е дунапренено и затова искрено се надявам да може да ми го резнат и да се скъси.Ама то с този бременски мозък какво съм записвала.Снощи мъжът ми вика, ама няма как да си объркала и аз му казвам е защо бе и аз съм човек да не съм безгрешна Crossing Arms.Вместо 105 - Thinking 115.Ще видим като питам .

# 305
Malini, Грийнче, Вени - слезте до НДК, ще ви закарам до клубчето в Дианабад. Ако имате желание, потвърдете моля ви до към 11 ч.  Hug

За ОБ - към колко часа ще се разберем да сме там или всеки си отива в часа и после правим група????

Аз нещо пак се ошашках - от снощи не усещам бебка. Въртя се на всички възможни страни, дори и така че да не й е удобно и да се обади, говоря й, галя корема, Каби й пя сутринта, но само едно леко помръдване усетих и толкоз.  Rolling Eyes Когато бях бременна с Каби ми се случи подобно нещо и сега се успокоявам, че бебка просто спи, но пак ми е малко...  Crazy

# 306
Добро утро и от мен

за списъка питах моята колежка,която работи в АГ и тя ми каза,че вече няма списък.Носиш си това ,коети ти си прецениш(ест памерси и кърпички за бебо задължително).Поне тя така ми каза,а и аз всеки път забравям да питам ooooh!
Спири, в АГ- то дават списък с това , което трябва да се носи, но той е само за консумативи  Mr. Green  newsm78, искат и пелени за бебето

BeBoRanChe Peace, радвам се за добрите новини около вас

Уффф какво ли става с angelka  fingerscrossed

Няма ли вече да имаме и Варненски бебчовци newsm78

# 307
Добро утро и от мен! Днес ще чакаме новини, само хубави разбира се!
И аз да попитам някой има ли оплаквания като моите - от 2 седмици насам като се събудя сутрин, дланите и стъпалата ме болят все едно съм вървяла 10 часа предния ден, или съм стискала нещо с ръцете си докато се схванат. По-късно през деня болката намалява, но не изчезва напълно, и така на следващата сутрин пак. Отделно ме наболява корема, което знам че е нормално за тези седмици вече, но интересното е, че ме боли високо горе, под ребрата, като стомашна болка. Бебо май все още е много нагоре.

# 308
Добро утро, момичета!   bouquet
Най-накрая малко слънце!  Heart Eyes

Бръм, успокой се и ще усетиш бебка. Пробвай да и пуснеш малко по-силна музика. Ако не, тичай в някоя поликлиника да те чуят с апаратче. 

# 309
Хайде и от мен добро утро.И аз след малко излизам да купя още някои останали ми неща и комплект за изписване -майка ще ми го купи.Но съм бясна  #Cussing out ще идвал с нас и баща ми за да не съм била карала аз колата(и с неговата може да родя в неговата кола и както кара може да има и друго бебе днес Joy Joy) -значи нищо няма да свършим само дето ще ходя,но знам ли?Но следобед може да изляза пак  Rolling Eyesа нашата си кола,че и друга работа да вършя.Хайде като се върна да видя хубави новини.

# 310
Добро утро и от мен! Grinning Мен пък са ме налегнали някакви болки в кръста и гледам само да седя и лежа ! Вчера излизах за малко и едвам ходех, от време на време ми се въртеше главата нещо, абе май вече трябва само да си седя вкъщи!
Дано всичко с Анжелка е минало перфектно и скоро да ни осведоми някой за нея и бебчето!

# 311
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Няма ли новини от Дани (Анжелка)??? Хайде време е вече да се обади,че нямам тъпрение да разбера какво става с малкия господинчо  Heart Eyes
Бръм и аз бях така преди няколко дена,изобщо не усещах дребосъчка и се панирах сериозно.Не отидох до док,защото беше събота и неделя и нея я нямаше,но ако беше на работа щях да отида.Вярно е,че още в неделя вечерта Бела си навакса пропуснатите кръгчета из корема ми,но ако искаш иди да те видят,ей така за твое успокоение  Hug То с малката всичко си е наред,но нали и ти трябва да си ок Simple Smile
Славчето ми се губи много сериозно,пише малко и се чудя защо  newsm78 Славчеее къде сииии??
Аз преди малко се прибрах от поликлиниката,че бях на "консултация" отново не ме погледна на ехото,само ми измери кръвното и корема с дървеното ми слуша тоновете.Каза,че са много добри,но главата на малката още била плаваща...каквото и да значи това...исках на ехото да ме види,че от месец и нещо не е и не знам нито беба колко е голяма,нито развива лисе,нито знам за плацента,води и такива работи в какво състояние са,но...не ме огря....и ако не родя до края на месеца ми каза да ида на 4ти (тогава ми е термина) да види шийката...ох,ама добре че в петък съм на преглед в ТК,та ще науча всичко,което ме интересува.
Сега отивам да пера,че всички дрехи в гардероба по някаква странна причина са мухлясали и ще се опитвам да спася каквото мога.Преди 3-4 седмици разглобихме гардероба и му сложихме допълнителни екстри (хах за чекмеджета става дума де Simple Smile ) и пренаредихме дрехите,всичко си беше ок и снощи се втрещих като видях за какво иде реч.Не ми го побира главата и не знам какво ще правим сега...май пак ще го разглобим за да видим положението зад него,че може и по стената да има...ама как ми идват до главата все прекрасни неща  и то все в последния момееент...
Стига мрънках,отива да се трудя,че деня ще мине Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 10:04 от BeBoRanChe

# 312
~*~

гр. София

Заповядайте на блок лекции за кърмене в Училище за кърмене с подкрепата на Ла Лече Лига

Първа тема: ‘Предимства на кърменето’

Втора тема: 'Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.',
с подкрепата на Bonduelle
и Ла Лече Лига

26ти април, понеделник, 10,00 ч. в "Тук-таме"[/b],
кв. Редута, ул. "Плачковски манастир" № 12
[/color]

Повече инфо има тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383428.msg14891579#msg14891579

~*~

# 313
днес се събудих рано рано...няколко пъти вечерта раждах, уф тези сънища вече  1countingsheep

janiii, и аз съм така. Предишната нощ сънувах, че съм родила момиче 5114 гр.  Shocked  Shocked

Днес обаче нещо не ми е добре - събудих се рано с много неприятно главоболие, което не ми се е случвало от месеци. Нямам никакъв тонус, така че едва ли са някакви предродилни симптоми..... Но се чувствам изморена и нямам никакъв апетит.... Sad

Стискам палци на майчетата, които днес ще видят рожбите си и на тези, които са на преглед Peace

Олееее Слънчева какви са тези размери  newsm53, абе май много започнаха да стават знаците за  stork-girl при теб, ама малко остана ще видим

На мен ми източиха кръвта преди малко и сега мисля да си хапна едно хубаво  newsm55

danly дано стане матрачето  Flowers Four Leaf Clover
Бръм  спокойно, бебка се е изморила явно и е решила да си поспинка едно хубаво - махай всички отрицателни мисли  Flowers Rose

# 314
Здравейте,момичета!Влизам да попрочета какво сте писали и гледам родили се доста бебоци.Да са живи и здрави всички.Аз вчера бях на преглед.Бебо е станал 2.560 кг- в 35г.с. +4 дни.Казаха,че за седмиците си е с перфектни размери.Главично си е и засега няма пречка за нормално раждане.Стига да не стане повече от 3.200 кг-това ми е максимума според лекарката за нормално раждане.Похвали ме,че корема ми е идеален,без никакви нацепвания на кожата.Че съм перфектния случай-не мърдам на кг изобщо,а бебо си наддава добре.Наддала съм 10 кг и сега съм 57кг.Уговорихме се за раждането как ще процедираме.Обясни ми какво представляват контракциите,какво е да ти изтекат водите и да ти падне тапата.Каза да си стегна вече багажа за болницата и мен да ви кажа вече ме хвана шубето.Снощи не можах да спя.Изписаха ми Gyno Pevaryl за 3 дни,но да започна да ги слагам последните дни на април.И на 10 май съм на контролен преглед за последно /ако не съм родила дотогава де/.Но каза,че според нея няма да е преди 10 май раждането.Та това е засега от мен.Вече накупихме дрешки за бебо,хавлийка,шишета,поръчахме кошарката-останаха дребни неща.
Хайде момичета,малко остана.Скоро всички ще гушкаме своите бебоци!

Общи условия

Активация на акаунт