Отговори
# 495
Eeeeee!!!! Вчера докато манджихме в МОЛ-а разбрах за мама Иса, но за Точе се слисах тази сутрин!  Grinning

Мили новоизлюпени майчета, ксд-г, Иса и Илианка, бъдете много, много щастливи и
благословени с вашите съкровища!
Нека ви растат здрави и весели, много да папкат и да спинкат!

Късмет на всички, на които днес им предстои да се обебят!  Heart Eyes Hug

# 496
Честито на всички мами, прегърнали вече своите малки шушулки   smile3525

KSD_G много се радвам,че всичко е минало добре  Hug....и за незабравимата Сиянна baloni

Днес сигурно бебевалежа ще продължи Mr. Green Аз вече взех да се панирам за раждането, а от друга страна като видя, че ми остава още месец ми се иска по-бързо да идва Grinning До 10-ти май трябва да ми свалят серклажа и започваме да чакаме бебока.

ileinа и моят корем се смъкна от вчера. Дано не означава скорошно раждане, защото имаме още време до термин  Rolling Eyes

Прекрасен ден на всички Hug

# 497
Ивон, с Грийнчето ще сме към 13 ч. в ОБ. Ако има още някой, който има нужда от транспорт, в 12,30 потегляме от НДК...  Simple Smile

# 498
Мерси Лилка за бързото отговорче ,аз днес съм на преглад така или иначе ,но исках да знам все пак,иначе принципно моя термин е на 10.05 ,така че ще видим какво ще реши малката буболечка ,,оже и с теб да се засечем в Майчин дом ,ти при кого ще раждаш там?

# 499
Добър денн!!!! Колко ли бебоци ще има днес!?!?!

Днес изписват Нели а в петък , малкия Борис....чакаме снимки newsm44. Някой чувал ли е  Точето и Дани -да пише!

Слънчев ден  Hug

# 500
  • София
dudunski - Ще ти пратя тел. на лични, ако искаш да се чуем, когато знаем вече какво ще правим. Simple Smile Защото за съжаление не се знае нищо ... миналия път отидох към 12.30 за тонове, имаше раждания и цял час чаках за тонове.  Crazy Дано днес попаднем на по-спокоен ден и всички да минем бързо и после да отидем някъде.  Peace

Бръмбче - ОК. Simple Smile)) Ама и аз съм загубена и заспала и не си предлагам транспортните услуги .... по принцип от Овча Купел тръгвам към Окръжна, ако има някой по трасето.  Peace

Така ... сега мисля да стана най-сетне и да го оправя този багаж за болницата. По принцип всичко е купено, но нещо все се мотам да събера и подредя всичко, ще взема да се стегна вече...  BlushJoy

# 501
Вече дори не знам на кой съм честитила и на кой не, но пак да кажа: честити бебоци на всички мами, да са ви живи и здрави и да растат усмихнати и щастливи!
Кикиники, аз съм точно като теб - с постоянно запушен нос, и вече ще се пръсна, едвам дишам. Искам вече да раждаааам.... Моят корем сякаш е много нагоре още, това сигурно означава, че няма да се случи скоро. Не знам на къде повече може да се разпъва тази кожа. Ох, много трудно е накрая!

# 502
Добро утро момичета!
Днес май е секциото на Петя в "Майчин дом". Стискаме палци!

Мир40 да не вземеш да раждаш, а? Нашите термини са доста далече! Laughing

Илейна доколкото знам коремчето слиза максимум две седмици преди раждането. Не се притеснявай! А пък и така по лесно се диша, нали?!

Да ви питам избрахте ли вече педиатър за бебчетата? Ходихте ли да говорите с него?

И още нещо да питам: имам матраче, което не е използвано почти. С какво мога да го изпера: с парочистачка, на химическо ли да го дам- не знам дали имат такива услуги или направо да купя ново за бебко. Страх ме е да няма от така нар. акари. Mr. Green

Мисля че скоро беше разисквано това, но аз с моя бременски мозък не помня нищо.  

# 503
  • Русе
Добро утро! Grinning
Честито на мама ксд-г!  bouquet
кенга,радвам се че се появи! Hug
Стискам палци на Петя! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Да стане най-щасливата мама днес!  bouquet

# 504
Да ви питам и още нещо:
Аз вече съм си купила два сутиена за кърмене, но от приятелка разбрах, че като дойдела кърмата гърдите били ставали огромни, от което доколкото разбирам тези сутиени които имам няма да ми свършат работа, а трябва да си купя нови с един-два номера по -големи.
 newsm78
Представям си как ще изглеждам тогава, голям майтап! Mr. Green

# 505
  • Под кленовите дървета
Добро утро Simple Smile Аз тази нощ спах доста добре и не съм се будила от контракции, само за 00 Simple Smile
Честито на мама ксд-г  bouquet
Вчера ни подариха въртележка на Фишър Прайс с нощтна лампа и просто е приказна, въпреки, е аз никога не бих дала толкова пари за въртележка. Чак мъжа й се радваше Simple Smile
Лекцията вчера беше много полезна, мерси Бръм Hug
Чакам ви после с новини от Окръжна Simple Smile

# 506

кенга,радвам се че се появи! Hug

Известно време нямах възможност да се разписвам, но вече съм на линия. Ама докато ми дойде термина май повечето ще сте се пренесли в "родили". Да ни изчакате последните, ей Laughing

Успех на всички мами в предстоящия бебевалеж Flowers Four Leaf Clover

# 507
СТРОЙ СЕ, ПРЕБРОЙ СЕ - КОЙ ЛИПСВА, КОЙ РАЖДА?

Стискам палци на всички, които днес трябва да се обебят Simple Smile  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

jasmin_veni, на мен брат ми иска да ми подари такава, ама и аз мисля че е прекалено скъпа, за да си я купя. Ама щом подаряват ...

Лейди*, ако не си влязла в МД - пиши и се отчитай Wink

Аз се оправям и отивам при чичо док, че днес имам час за тонове и преглед от ЖК Simple Smile

# 508
Кенга къде се изгуби миличка  Hug

# 509
Ха-ха janiii - повече няма да те оставям- нали си вървим заедно към 25-ти май  hug

Някой мисли ли да ражда в Токуда?

Бюти видях, че си наясно с масажа на перинеума. Аз започнах да го правя от няколко дни, но ми е доста болезнено. И половинката се включи, но пак си ме боли. Това нормално ли е или означава, че не го правя както трябва? Прочетох подробно указанието, което си пуснала, ама нещо не ми се получават нещата Confused

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 10:59 от Kenga_

Общи условия

Активация на акаунт