Отговори
# 510
Честито на всички майчета! Да са ви живи и здрави! Само радост и усмивки с бебоците!  bouquet
А пък ние тръпнем в очакване, но пък 9 месеца минаха толкова бързо, какво остава за някой друг ден! Grinning
Леко раждане на всички!

# 511
Кенга
Ето това е приказка вече  newsm51

# 512
Ей сладуранки как сте?!
Кой ражда днес  newsm78
Варналийки които сме за МД и Лилчето,дайте да уговорим бебетата да започнат да излизат по едно и също време....  Mr. Green
Слънчева,телефона ти го имах наистина,ама вече го нямам  Blush Ако може прати ми го на ЛС.  Hug
Някой има ли на преглед в МД за 29ти  newsm78
ИВонче,да "лечението" го започнахме  Mr. Green
Бюти,много интересни статии си пуснала.Мерси  Hug
Много прегръдки на всички ви и айде........по разходки днес и послед в родилното  Joy

# 513
  • Sofia
Kenga_, радвам се да те видя  Hug Ти за нормално раждане ли се подготвяш? Дали от серклажа не те боли  Confused

Beboranche, за мухъла аз бях писала - няма изпиране, освен с белина Sad МНого гадна работа  #Cussing out Дали от дъждовете не ви влиза влага от някъде  newsm78

И аз днес съм на преглед и се надявам да успея да видя Дани (angelka)  Praynig За Точе нищо не знаем  Confused
Ивон, стягай чантата  Peace Моята вече прашляса  Joy

# 514
Какво става днеска? Още ли нямаме бебчета???

# 515
Здравейте, мацки аз вече си имам бебе.Казва се Стела ,тежи 2850г и е висока 50 см.Родих нормално на 16.04.Вече се прибрахме вкъщи и сега се гледаме.Честито на родилите мами а на останалите няма страшно.

# 516
Привет на всички ! Първо честито на мамите Simple Smile Да са ни живи и здрави бебоците и много да ни радват ! Вчера щъркела донесе цели четири съкровища, надявам се и днес да имаме много радостни новини. Надявах се да успея първи да съобщя новината за мама Иса но едно щъркелче с турбо ме изпревари  Mr. Green Трудно успях да се докопам до форума и нямаше как да се разпиша. Все още нямам подробности за бебчо, очаквам днес мама Иса да го види и да науча повече. Те са добре и Ви изпращат много поздрави. Благодаря за пожеланията от името на цялото семейство Simple Smile Видях, че в статистиката няма данни за нас и затова ги слагам тук а вече който я попълва ще си вземе каквото трябва. Бебчо се казва Деян, тежи 3 килограма и е 48 см., втора бременност и сме с планово секцио. Предполагам, че това е достатъчно ако правилно съм се ориентирал. Засега от мен толкова. На щастливите мами пожелавам бързо възстановяване а на бъдещите мами леко и безпроблемно раждане !  Heart Eyes

# 517
Shandi честито бебче, да ви е жиша и здрава , чакаме снимки  Hug

кенга радвам се, че се появи, две мой приятелки родиха едната преди 2 месец, другата преди 1 месец шв Тодука, знам че едната роди при д-р Димитров и е много доволна

момичета
днес чакаме да се отчетете как са минали прегледите, аз чак другия вторник съм на тонове Simple Smile за сега държим фронта, няма контракции, няма болки, и си спинкаме много добре, освен проблема с 00 разбира се Simple Smile

днес хубаво временце се очертава, но аз от сутринта шетах вкъщи и вече съм гроги  #Crazy

# 518
Здравейте, мацки аз вече си имам бебе.Казва се Стела ,тежи 2850г и е висока 50 см.Родих нормално на 16.04.Вече се прибрахме вкъщи и сега се гледаме.Честито на родилите мами а на останалите няма страшно.
Честито Шанди, да ти е жива и здрава дъщеричката![/color]

Хайде разказвай как се почна, как мина раждането и снимка искаме на беба, ако може и ние да и се порадваме. Кърмите ли се?  newsm51

# 519
Ей сладуранки как сте?!
Кой ражда днес  newsm78
Варналийки които сме за МД и Лилчето,дайте да уговорим бебетата да започнат да излизат по едно и също време....  Mr. Green
Слънчева,телефона ти го имах наистина,ама вече го нямам  Blush Ако може прати ми го на ЛС.  Hug
Някой има ли на преглед в МД за 29ти  newsm78
ИВонче,да "лечението" го започнахме  Mr. Green
Бюти,много интересни статии си пуснала.Мерси  Hug
Много прегръдки на всички ви и айде........по разходки днес и послед в родилното  Joy
То хубаво да ги оговорим ама ти и повечето майчета от Варна за МД сте доста напред със две седмици и повече.единствено кака Лара е около мен но тя ако е нормално и си издържи почти докрай и с нея няма да мога да се засеча  Sad.Но вие ако одържите фронте докраи може да има някакъв шанс или аз ако подраня преди 10 но трябва да си остискам дотогава,че да може моя да довърши стаята като се върни края на месеца(на голи стени Rolling Eyes боядисани е само ламинат да се сложи и сглоби спалнята- е има къде да спим де имаме си спланя в друга стая просто решихме нова стая нова спланя абе всичко ново ).Но дори и да подрани бебока предполагам за два три дена докато аз съм в болницата ще оправят всичко то е лесно сглобяването на ламината и спалнята
Четито Шанди честито ти момиченце да ти е жива и здрава малката мома.

# 520
Щях да кажа - Ето го първото бебе за днес, ама се усетих че не е днес - Шанди, да сте живи и здрави, много да се гушкате и обичате

# 521
Здравейте, майчета   Nature Sun With Face

Честити бебчета  на мама ксд-г и  мама shandi , да са ви живи и здрави, мноооого да ви радват и бързо бързо да растат  Hug

mikelitta хайде и на теб много късмет  fingerscrossed, чакаме новини за още едно прекрасно  newsm32

Всички който са на прегледи днес - да донесете добри новини ей  Peace

# 522
Здравейте  Hug аз минах само да видя дали имаме нови бебчета, че ще излизам на разходка сега  Sunglasses

shandi , честито бебче! Да ти е жива и здрава малката Стела, и много радост да ви носи!   newsm51

Успех на всички май-чета, които днес ще гушнат бебоците си и на тези, които днес са на прегледи  newsm10

# 523
Шанди честито ти дъщеричка да е жива и здрава ,много да ви радва.  bouquet

# 524
  • Под кленовите дървета
Честито мамо Шанди Simple Smile

Чух се с Точето, много е изморена и я болят шевовете Sad Бебка я хранят с АМ, защото на Точе кърмата не е слязла още, а и нали в МД носят бебоците на 3 часа. Родила си е естествено (това за статистиката), но не са имали време за епидурална. Изпраща поздрави на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт