Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
За какво се използва чаят от малинови листа?
Какви са ползите от пиенето на чай от коприва и чай от малини и босильок по време на бременност?
Какви са ползите от босилека при кашлица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
За какво се използва чаят от малинови листа?
-
Какви са ползите от пиенето на чай от коприва и чай от малини и босильок по време на бременност?
Чаят от коприва може да помогне за стимулиране на контракциите, което може да бъде полезно по време на раждането. Препоръчително е да се консумира в големи количества, като например 1 литър чай по време на раждането. Чаят от малина може също да стимулира контракциите и потенциално да омекоти шийката на матката, като по този начин ускорява раждането. Босилекът има успокояващи и противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат при кашлица. Въпреки това се препоръчва първо да се консултирате с лекар преди употреба на билки по време на бременност.
-
Какви са ползите от босилека при кашлица?
-
Как се стерилизират бебешките аксесоари като четка за коса, гребенче, помпичка за нос, нокторeзачка, биберон и четка за почистване?
-
Какво да правим, ако бебето се роди преждевременно?

и целувки на бебчетата 
Ще ме е яд да изпусна сезона им. Обичам и череши, но само един червей да видя, се отказвам да ям
Аз наистина вече се взимам на подбив и така съм се успокоила...