Отговори
# 90
  • София
Привет и от мен в новата тема Hug Славчето bouquet
Да са живи и здрави новородените бебчовци!!!
Малко ми  е криво на мен - моя младеж не е много наддал последния месец и сега е 2850 гр, очаквах да е минал 3 кг с каквито темпове вървеше до сега (аз се съмнявам че ехографа на док дава повече кг и за това се притеснявам, че  2850 гр по неговия всъщност е по-малко).  Последният месец учудващо и аз не съм качила, а досега си добавях по 3-4 кг на месец  Embarassed
Силве, страхотно коремче.
Само мен ли ме е налегнал такъв мързел  Rolling Eyes - а уж на бременните към края им се много newsm28 1ironing wash hang
 Змейче  Praynig всичко да е наред.
angelka утре ли да очакваме бебчо или в други ден беше  newsm78

# 91
Змейчеее, стискаме палци всичко да е наред и половинката ти бързо да се върне. Heart Eyes Hug

Точе, мила ще идвам до МД за тонове и да се видим с Механджиев, ще мина да те видя, предполгам че ще си в стая 1070, док много си я харесва:)  Ако имаш нужда от нещо се чуем аз на линия Hug

# 92
Змейче, стискам палци бебока да потрае още малко на топло!  Hug

# 93
Змейче стискам палци всичко с бебето да се развие по най-добрия начин.
какво се прави в този случай, ще чакат ли да почнеш сама да раждаш?

Роси и аз първо ги минах с моята прахосмукачка циклон, ме съм минавала с препарат, мисля че не е удачно, тъй като може да ти направят алергична реакция и после изчаках парочистачката хубаво да загрее и минах с нея. Добре се получи, малко беше влажно, но до вечерта всичко беше готово за спане.
така изчистих и матрака на бебчето.

чистя с нея тапицерията на холовата, но там използвам преди това и препарат за петната. Изчистих и кожената холова с нея, абе всичко минах хахахаххах добре стана

силве страхотно коремче, и стаята и легълцето на бебчо е толкова свежо  Hug

# 94
  • София / Сливен
Кришана аз мисля че няма проблем да подадеш молба за детски нали дохода ви не надвишава ако е така няма проблем. Аз няма да взимам за съжаление. Днес така се ядосах на тая тъпа държава която вместо да стимулира частния бизнес се чуди с какви глупсти да ни обере парите . Сега ме карат да сключа договор за трудова медецина и оценка на риска около 300лв понеже имам продавачка откакто съм излязла в болнични.
Змейче дано всичко е наред.  Hug

# 95
Змейче стискаме палци висички бебка да изчка още малко  Praynig Praynig Praynig
Аз до сега чистих ,че днес и на разходка не можах да отида ,времето беше ужасно тук ,поне с чистенето малко движение.
Моя мъж се обади че скоро ще си тръгват от София ,казах му че и сега да тръгнбебо да излиза пак ще си дойде на време  Laughing

# 96
Честит малък мъж на Маги! Да им е жив и здрав и да расте будно и послушно момченце!  smile3525

Змейче, стискаме палци бебана да постои още малко в корема ти. А ти си почивай, дано нещата се разминат поне докато мъжа ти се върне.  Praynig

Силве, коремчето ти наистина е страхотно. Честити нови придобивки също така Simple Smile Стаята изглежда наистина уютна!

Аз днес се завърнах от тонове с 300 зора... Ходя по 2-3 пъти в седмицата  ooooh! тъпча се още с хапчета и гледам да устискам и аз края на месеца. Все ги има тея контракции и това си е... Мислех малко джаста праста, влизам в 9ти и спирам хаповете, защото ми причиняват ужасен сърцетуп и нерви ама май ще послушам док. и ще ги спра в края на месеца. Гледа ми шийката (блех, не беше приятно, но ще се преживее), скъсена е, но няма разкритие. Сега в четвъртък ще ме гледа и на ултразвук и ще видим колко е пораснал беб за месец.

Аз с това лежане, нито съм прала, нито съм гладила... нито съм рисувала по стените Sad Ужасно ми е криво. Ам то и слънцето изчезна тези дни, така че явно още не е дошъл момента.

Пожелавам много бебенца в тази темичка. Славче   bouquet

# 97
Ние малко се разходихме, ходихме да пазаруваме с Кари и се прибрахме. Моят мъжо е на бушидо днес и ще се прибере късно, та затова сега съм се отпуснала и още не съм почвала вечерята  Mr. Green

Змейче, моля се за теб и твоята принцеска, мила  Praynig Дано всичко е наред и като се роди да нямате големи проблеми. Ти имаш опит вече с Кали и трябва да си много смела - всичко ще мина добре и скоро ще е зад гърба ти  Hug

Силве, пу пу страхотно коремче  Heart Eyes Стаята е станала много сладка  Peace

Ей, много ме заинтригувахте с тези чайчета. И аз ще си взема такъв с малинови листа, но ще поизчакам седмица-две и ще почвам да пия  Peace

Тинайна, за съжаление, самата болница има много строга политика относно какво ли не  Crazy Дори ми казаха, че като родя Кари няма да може да дойде като вземаме бебето към къщи, тъй като деца изобщо не пускали. Надявам се обаче да ги поставя пред свършен факт и мъжо да я доведе - много искам да дойде като си прибираме бебето, а не като се приберем вкъщи с него да се чуди какво става и от къде се е взело  Rolling Eyes За утре няма как да я оставим на свекитата, тъй като те са до късно на работа, а моята болница е в Кембридж и трябва да тръгнем с Кари към 14ч. и нещо с автобуса от тук. И аз не мога да разбера какво толкова ще направи детето ако влезе вътре, но такава им е политиката.  Rolling Eyes Казаха ми обаче, че евентуално някой може да извика мъжо и Кари в последните минути от прегледа да видят бебето. Надявам се така да стане поне  Praynig

# 98
грахка Все още няма  никакви колики, спинка си много добре. Плачка само като е гола, нещо хич не и харесва. Повечето ми познати казват колики след 10-тия ден и аз чакам да видим кога ще започнат. Доста е лакома , вече на хранене изяжда 90 мл. Тегля е заедно с мен на моя кантар и  ако е поне малко верен е към 3 кг. + - 100гр. Което много ме радва, защото ни исписаха 2580 кг.

# 99
станах леля, роди се първата рожба на братовчет ми, Simple Smile малкия Тимур е  4 кг

много се радвам, така се разтреперих, все едно аз ще раждам Simple Smile хихихи

# 100
Rorii браво на Рая, да е жива и здрава! Те малките бебенца по-бързо наддават. И моят батко беше така.

От петък започвам да ходя на запис на тонове два пъти седмично, така каза док. Моля момичета кажете ми информация къде точно да ходя на тонове в Майчин дом, записват ли се часове. Много ли се чака?

# 101
ЛУКСЧЕ, айде честито днес леля утре мама Heart Eyes

# 102
Луксче, честито и от мен! Да е жив и здрав малкия сладур  Hug Ти сега по-леко с вълненията, че да не изпревариш събитията  Mr. Green

Змейче, дръж се миличка! Дано бебка постои още колкото се може по-дълго в коремчето  Praynig Вярвам, че всичко ще е наред накрая  Hug

# 103
Запис и от мен... Hug
Желая само хубави новинки в новата ни темичка.. Peace
Змейче дано бебчо постои още мъничко...
Lux честита ви рожба да е жив и здрав бебока.. Hug
Рори радвам се че сте добре с бебка наистина ще наддава в началото много, за да си навакса... Peace
Аз днес бях в Шейново - (там ще раждам) да се запиша за акушерка понеже така реших.Избор на акушер.Доволна съм от нея и се надявам всичко да мине по вода.... WhistlingРазяснихме си някои неща и така...Прегледа ме, нямам разкритие и ще си чакам ...аз и не бързам изоообщо де.. Mr. Green
Хуубава вечер от мен момичета..  bouquet

# 104
  • пловдив
[color=red]ЧЕСТИТ ЕМАНУИЛ НА МАМА МАГИ И ОТ МЕН!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВАМАТА И ДА СЕ СЛУШКАТ И ГУШКАТ!
[/color]

Общи условия

Активация на акаунт