Отговори
# 120
Здравейте  Hug

ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ! НЕКА СА ГОЛЯМА ГОРДОСТ И МНОГО РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

Успех на майчетата планирани за тази седмица  Peace и нека новата тема се изпълни само с хубави новинки /май бебвалежа започва Simple Smile/

# 121
змейче, една прегръдка и от мен!  Hug

Уини, то наистина може докато се наканиш да се снимаш, да родиш. Wink Действай (със снимките, за раждане ти е рано още Wink )!

Daisy6, стискам палци всичко да е наред с теб и бебето.

Снеж, направо тайничко ти завиждам на малкото коремче.  Heart Eyes Моят на аватарчето може да изглежда малък, но сега е доста голям, а пък как тежиииииииии.  ooooh!

жожинко, забравих да ти кажа, че на доброжелатели с кеф давам да ми разглеждат албумите със снимки.  Hug
Тук редовно окачат я някой щъркел, я някоя друго животинче или човече с табелка, на която е изписано името на детето и датата на раждане. Традиция... Simple Smile

И последно да споделя, че от седмица някъде през деня ми изчезва гласът.  Shocked Не съм болна, не ме боли гърло.. От де се взе това чудо сега?!? Може ли да е от преумора?  newsm78 Щото сутрин съм си екстра, но към следобяд и вечер едвам говоря. Има ли други с подобни "симптоми" или пак съм от клуба на извънземните?  Crazy

# 122
Змейче, всичко ще бъде наред, говори на бебка да постои още малко на топло  Heart Eyes

Вени, аз също съм се записала на срещата в Малко морско, а преди това съм и в baby Mall-a. Ако и ти си там, може направо с метрото да се придвижим  Thinking

Бюти, не се шашкай толкова за гласа, а ако можеш - почивай и се радвай на тишина. Съвсем скоро ще мечтаем за такива мигове  Mr. Green

# 123
snej,sivanova-много сладки коремчета  Hug

Маги-честито бебче,да сте живи и здрави и много щастливи  smile3525

змейче-дано бебка постои още малко и да качи няколко стотин грамчета,а защо не и килограмче

Аз ходих преди малко при личната ми лекарка да разбера какви са резултатите от кръвните ми изследвания и всичко е перфектно  newsm44  .Някакви  червени петънца ми излезнаха по тялото преди 4 дни и ужасно сърбяха-е вече почти минаха,но добре че се разрових в нета от какво може да са,третирах ги с малко мазило и чудото става  Laughing иначе ако бях повярвала и на една дума на  глупавата ми акушерка(можело на бебето бъбречетата да не функционират добре,трябвало да видят изследванията от кръвта ми и ако има нещо такова  щели да вадят бебето) щях да откача,само я слушах и се чудех какво ли ще стане ако я цапардосам по безмозъчната и тиква  #2gunfire

И аз си поръчах чай от малинови листа и ще започвам да се наливам  Laughing та дано раждането мине по-бързо и без това не искам и няма да ми слагат никаква упойка  Wink

Татито поръча на бебка количка-няма да е spin на mothercare-не му харесвала вече и тази била по-хубава и стабилна.Чакаме я с нетърпение,но доставката е от Америка и ако не пуснат полетите няма да я получим скоро  Sad

# 124
Змейче, стискам палци всичко да е наред с бебка. Да постои още малко на топло и да наддаде колкото се може повече.

Андреа Гейл, радвам се, че писа, много прегръдки и за теб мила.

Тедунмедун, аз ще ходя в сряда на лекцията на ЛЛЛ  Peace

Луксче, да е живо и здраво мъничето на братовчед ти Simple Smile

Сега какво пропуснах  Thinking хммм

# 125
  • Под кленовите дървета
Вени, аз също съм се записала на срещата в Малко морско, а преди това съм и в baby Mall-a. Ако и ти си там, може направо с метрото да се придвижим  Thinking

ООО, много ще ми дойдат две лекции. Аз вече едва издържам седнала тази в Бейби Мола, затова ще пропусна тази сряда. Обаче може да те чакам в метрото и да ходим заедно, ако го знаеш къде е, че на мен ми е объркано.

# 126
  • София
Честито бебче на мама Маги Heart Eyes Да расте здраво и щастливо дете,а на Маги бързо възтановяване и скоро да са си  къщи Simple Smile
 Андреа,радвам се,че писа Simple Smile как си ?
Змейче  стискам  палци всичко да е нормално до края!! Силно те прегръщам и съм с теб да знаеш!
Момичета много Ви благодаря за подкрепата,прочетох всичко,което сте ми написали и ми вдъхнахте много сили! Благодаря Ви още веднъж.Незнам как ще се развидят нещата при нас,но каквото ще да става,само Бела е важна Simple Smile

# 127
Тая нощ пак ще се бодува. Направо се побърквам вече. Не знам какво да правя, че да ми се доспи...  smile3514

# 128
Снеж,мн сладко стомахче имаш.Мъничко ..... пу-пу  Hug
Силвенце,и товето тумбенце е страхотно.Много сладурско.Покупките са СУПЕР!!!!Мн свежо е станало у вас.Да си ползвате всичко със здраве  Hug
Бюти,на майка ми така и ставаше редовно гласът.Винаги по едно  и също време на годината.Ходи и по изследвания и по лекари,така и не разбраха от какво е.Ставаше от нищото и така и си минаваше само....тъй че споко не е приятно,не поне знаеш че не е и страшно  Peace
Аз утре сутринта съм на консултация при моя "супер" Разградски лекар и изследвания ще ми пуска чак.Като се върна ще се отчета.Дано всичко е ОК с бебката  Praynig
Лека нощ и сладки сънища от мен и маката в баката  Hug

# 129
Добро утро!
Да се запиша сред най- ранобудните!
От няколко дни се събуждам около 6,00 часа. Добре поне, че засега през нощта спя (като изключим няколкотостотин посещения във WC-то). Laughing

За утре за кърмаческата среща се заформяме групичка, супер!

Аз ще тръгвам от центъра около 13,30 часа, с кола съм, знам къде е клубчето. Ако някой иска можем да се чакаме на спирката на метрото на стадион "Васил Левски", колата ми е на паркинга там. Пишете на лични да се разберем. Пак ще избягам от работа, но няма как! Heart Eyes

За днес май няма предвидени в графика бебчета, но-ооооо ще видим може да имаме някое и друго късметче!

Успешен ден на всички хубави мамчета, да помързелуваме още малко, че после- ееее!  Hug

# 130
  • Sofia
Добро утро   bouquet Аз си спя като пич  ooooh! Няма да се оплаквам, че с Габи последните дни не мигвах  Confused
Змейче, не ми хареса това, което прочетох - предлагат ли нещо лекарите? Ти ще лежиш, кръвопотокът е добър, но бебенцето как ще качва?! Нали имаше една мама (да не сбъркам дали не беше иса), която полежа в болница да "налеят" малко бебчето  newsm78
Andrea Gail, мила, ще чакаме добри новини от теб, когато им дойде времето   bouquet
Силве, Снеж, супер коремчета  Peace Силве, този скрин, ако го обърнете някак си на дългата му страна, можеш да го ползваш за повиване май  Hug

angelka, Dani, днес как ли ще ти мине деня  Grinning Hug Залисай се в задачки, да не мислиш за утре  Heart Eyes

# 131
Добро утро и от мен  Hug
Айде и аз при ранобудните да се запиша! Моя организъм май влиза в следродилен режим, будя се на 3 часа, пускам си сериал и заспивам пак моментално  Crazy

lux, честит нов член на семейството! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

# 132
Добро утро и от мен!
Змейче стискам палци всичко с бебка да е наред. Аз когото лежах в болницата бях в началото на 33 седмица е бебчо отговаряше на 30-31. Наливаха ме със системи с витамини и отделно пиех дузодлил уж имаше ефект но това ще стане ясно скоро  Simple Smile

# 133
Добро утро и от мен!!!

Вчера ме зарадваха в градината ,че Дани ще участва в един спектакъл като пчеличка Grinning и ми дадоха да направя корона тип шапка от 7 литрова вода.Само че събитието ще е на 20 май а аз тогава я съм родила  я съм в болницата и няма да видя "пчеличката" ConfusedМного ме е яд.

Змейче ти беше с двурогова плацента нали?Сега тя не функционира ли ,че нещо не разбрах.Бебето откъде се храни тогава?От резерви? newsm78.Не унивай мила щом и Кали си я изкарала тогава пък виж какво хубаво детенце е вече, явно при теб нещата стоят така,по -малки девойки Heart Eyesно пък красавици...

Днес нямам работа , вчера си накупих и сутиена за кърмачки на фирма "Бебето" ,слънцезащитен крем за лице за мен (,че вече имам  оранжеви петна  по лицето)и памперси на Пуфис от 3 до 6кг ,ще ги видим дали са хубави.
Така че днес ще съм пред компа и ще следя новините за евентуални бебчета newsm32

Айде и моето коремче да сложа че сигурно няма да имам такава възможност по-нататък..
http://may2010.snimka.bg/maternity/nashite-koremcheta-2.492347.18339913

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 08:35 от mir4o

# 134
Добро утро!Малее, наближава големият бебевалеж.Аз вчера цяла вечер гледах филмчетата на малката ми кака като бебенце.Много се смяхме, направо незнам как съм го отгледала това дете.Уверявам се,че всичко си е Божа работа.Аз вече нямам търпение да си гушна още едно бебенце, но малко се притеснявам от каката да не го мисли за кукла и да започне да иска да си играе с него.

Общи условия

Активация на акаунт