Отговори
# 435
Днес цели три бебчета  smile3501      love001      newsm53

Честито на щастливите мами, да са им живи и здрави малките човечета!
Сериозен бебевалеж днес  smile3504

# 436
 Shocked Лелееее, още две бебенца днес!!!
Честито на Точето и Иса!!!!! Да са им живи и здрави наследниците , бързо възстановяване, че да си ги гушкат и да им се радват вкъщи!!!!

Алекс я мисля, гледам, че още не се е разписала след прегледа днес, така и не я видях  Thinking В МД нямаха ток  Joy Дано всичко е наред  Praynig

# 437
  • Под кленовите дървета
Честито на мама Иса и на Мама Точе  bouquet Да растат здрави и щастливи децата Simple Smile

Лелеее, какъв бебевалеж, а Simple Smile

# 438
Ей, какво става бе момичета, много бебета днес много нещо Laughing
Честито на всички мами да сте живи и здрави и бебчетата, да са ви здрави и послушни. Hug

# 439
Честито на всички мами, да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват.

Момичета някой може ли да ми каже как са ЕГН - тата на децата  които са родени след 2000 год.
Струва ми се че са ни объркали ЕГН - то

# 440
Точееее, честита рожбичка, мила, да е жива и здрава и много да ви радва Simple Smile

Отивам да хапна и после ще ви прочета че пак много сте писали Simple Smile хехе

# 441
  • гр. София
Ех, че хубавооо- днес три бебешора  Laughing Laughing. Вече влизам в темата с мисълта за новини от щъркелите- почна се!!!!
Честити бебоци на мама Иси и на Точето!!! Да са ви живи и здрави и всичко най-  за тях!!!

# 442
И аз мисля да влизам вечер, че да честитя на всички мамчета на един път...  newsm62
Голям бебевалеж днеска. Даже си мислех, че и сега може да има още някое бебче. Чак ми се прииска и аз да раждам и да си гушна детенцето  Weary
Много се развълнувах...

# 443
  bouquet честити нови мамчета, здрави и щастливи бебоци  smile3501 smile3504 много любов и усмивки по личицата им да грее

# 444
  • София
Честито на мама Иса и на Мама Точе   Hug
Момичета някой може ли да ми каже как са ЕГН - тата на децата  които са родени след 2000 год.
Струва ми се че са ни объркали ЕГН - то
До колкото знам към месеца се добавя 4 отпред, т.е ако е родено през декември 2009 г ЕГНто ще започва 0952...., а ако е януари 2010 ще е 1041.

# 445
elinka;) много благодаря. Аз реших че тая четворка е сгрешене 1044 08----  датата ни е 08.04.2010г. Така ли трябва да е?

# 446
  • пловдив
ЧЕСТИТИ НИ НОВИ ТРИ БЕБЕНЦА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТЕ  И ТЕХНИТЕ МАМИ!
Момичета стискайте ми палци, утре влизам в болница и на 23-ти живот и здраве ще си гушкам и аз моя бебок. Малко ме е страх, но си обещах да съм смела.

# 447
elinka;) много благодаря. Аз реших че тая четворка е сгрешене 1044 08----  датата ни е 08.04.2010г. Така ли трябва да е?

Да, Рори, така трябва да е!!! Споко, нищо не са объркали  Heart Eyes

# 448
ЧЕСТИТИ НИ НОВИ ТРИ БЕБЕНЦА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТЕ  И ТЕХНИТЕ МАМИ!
Момичета стискайте ми палци, утре влизам в болница и на 23-ти живот и здраве ще си гушкам и аз моя бебок. Малко ме е страх, но си обещах да съм смела.

Стискаме палци  newsm17 Всичко ще е наред  smile3525

# 449
  • Перник
Mikelitta спокойно всичко ще бъде наред важното е да спокойна и уверена.

Общи условия

Активация на акаунт