Отговори
# 480
Добро утро и от мен! Grinning
Мен нещо ме е хванало едно безсъние и цяла нощ мисля само за разни глупости за които се нервирам! Дано бързо отмине този период! Иначе днес съм на консултация и с нетърпение очаквам 14.00 часа ,за да видя бебето как е ! Grinning
Хайде дано и днес имаме много бебчета! Party

# 481
Леле, че много бебенца - Честито на Анжелка за Александър!
Честито на Иса за Деян!
Честито на мама Точе за малката Вероника!
Честито на мама КСД!
Да са живи, здрави, усмихнати и щастливи малките бебоци  Hug!
А на всички все още очакващи леко раждане и кураж! Не бързайте, всички ще родим  Wink!
Лек ден!

# 482
  • Розовата долина
Добро утро,мацки!!
Да са ни живи и здрави бебешоците:
на Анджелка-Александър
на Иса - Деян
на Точе-Вероника
и на мама КСД

Нека много да слушкат и папкат,за да станат голееееми,а на мамите бързо възстановяване!!!
Някой беше питал,ама не видях дали имаше отговор,чудя се дали някой е родил естествено или всички са секцио?
Аз пък откакто съм в къщи каката ми не спря да боледува,първо беше с кашлица,вчера пък повръща и сега за капак май пак започва да кашля,наново.Струва ми се,че е някаква алергична кацлица,то в тоя сезон с цъфтежа на всичко е така.Зарази и мен с тази хрема и в резулатат на това сега съм с един огрооомен херпес на носът,дано да мине докато тръгна да раждам,че не искам да не смея да се наведа да целуна бебка.Днес пак ще ходя по задачки,настръхвам като се сетя,че ще се срещам с жените в НАП #2gunfireАма няма начин!!!
Това е от мен,кураж на  всички,които имат леки или нелеки болки и чакат включване!!!Дано и днес имаме толкова много нови бебчета!!!! Laughing

# 483
Добро утро.

Мили, мами (Дани, Иса, Точе, КСД–Г), да са ви живи и здрави бебетата. Много , много да ви радват и скоро , скоро у дома за да споделите щастието с нас  smile3525 newsm51
[/size]

# 484
Добро утро на всички! Вчера следобед много бебчовци  Grinning
ЧЕСТИТО на мама Иса за Деян!
ЧЕСТИТО на мама Точе за Вероника!
ЧЕСТИТО на мама КСД!
Да са живи и здрави малките бебчовци, а на мамите бързо възстановяване   bouquet
Аз сега ще свърша някоя и друга домашна задача и след това отивам на консултация ...
Това за сега е от мен  Heart Eyes Пожелавам ви много слънчев ден, изпълнен с още по-вече хубави новини  Wink

# 485
Добро утро на всички
Днес е хубав слънчев и топъл ден   Nature Sun With Face
Честита рожба на мама КСД  - бързо да си се прибирате вкъщи и да се гушкате всички...
mikelitta чакаме вести и от теб и стискаме силно палци  fingerscrossed
Мирчо мисля си, че и ти ще ни изненадаш мноооооооооооого скоро  newsm10

Колко ли бебчета ще си имаме днес?

# 486
Добро утро момичета!

Честито и на мама КСД, нека бъдат много щастливи
 с дългоочакваната рожба и много да ги радва.
Hug
Микелита стискам палци и при теб всичко днес да е ок . Peace

Мирчо , а ти да не вземеш да ме изпревариш, а, а ??? Naughty
Тук се очертава един прекрасен ден и трябва да се оползотвори както трябва.
Хайде лек от мен и успех на всички , които ще тръгнат да раждат днес  newsm53

# 487
Добро утро и честито на мама КСД за рожбичката!!!

kristy, благодаря за инфото за прегледа на гърдите - не го знаех. Преди раждането ли трябва да стане това?

natalinik , при мен положението е същото - главоболие, гадене, дискомфорт и мноооооооооого контракции. Снощи едва заспах и в 3ч се събудих и до 6ч си проверявах дали ми е ок багажа за болницата, че бях сигурна, че се започва. При мен има и липса на апетит и за последните три дни съм свалила 1 кг, което не е зле като цяло, но е много неприятно това състояние. И докато будувах в ранните часове си мислих - лелеее, как ще тръгна за болницата преди кола маската, която е днес от 11ч  Joy Joy .... луда работа!

inka2005 , служителките в нашия НАП са същите - имам чувството, че ги избират с конкурс за нелюбезност, грубост и наглост. ИЗпадам в ужас когато трябва да отида там и полагам всевъзможни усилия да ми се случва по-рядко. Успех на теб Peace!

alex88, с теб наистина може да се засечем в Майчин дом и да си родим заедно децата Heart Eyes. Ние се шегуваме, шегуваме, но ще видим накрая какво ще стане. Аз все мисля, че до 1 май няма да издържи моя бебок. Аз май ти бях дала телефонния си номер на лични преди време, но ако си го затрила ще ти го пусна пак, за да се чуем......

Днес денят изглежда прекрасен и за раждане и за разходки, така че действайте смело Wink!

# 488
 Hug Добро утро и от мен. Само хубави новини имаме тези дни, толкова ми е хубаво като се замисля, че започнаха да се раждат бебчетата ни, а все едно преди няколко дена пишехме, че имаме положителни тестове. Дано и днес има няколко бебчета за радост на всички. Мен снощи ме подкараха едни контракции, но с измерването хич не се справих, че той коремът ми се втвърдява и боли така, че все едно не ме отпуска, сякаш край нямаше. Ще видя и днес как е, но , ако продължавам така, направо отивам по направление, а и едно разстройство ме хвана тези дни, но да видим за хубаво ли е. Чудя се дали бебко ще изчака рожденния ден на татко си в събота хехех, малко съм нахална.   Blush Много целувки от мен и да се пазите всички, а , ако някой е решил да ражда днес леко раждане желая  Heart Eyes

# 489
Добро утро, мами!   bouquet

Честит бебок на мама КСД-Г! Много да я радва и слуша!   bouquet

Вчера стана много хубава и полезна среща и научихме доста неща за кърменето!
И после като тръгнахме с тумбаците..... голяма гледка бяхаме отстрани  Laughing

# 490
Здравете мили май-чета ,
аз също не можах да спя много тази вечер  Sad,имам едно въпросче тази сутрин ми се струва ,че корема ми е слезнал на долу ,колко време  след като ти слезне корема може да започне раждане.Слънчева ,Кристи и Алекс и аз искам заедно да раждаме аз също съм в Майчин дом ,така че ще ми е много приятно да се засечем.
Аз днес ще ходя за тоновете на бебчо и да се срещна в Окръжна с една педиатърка да видим дали ще ми хареса.
Целучки и слънчев ден от мен   bouquet  bouquet

# 491
ileinа,това май не е от значение с падналия корем  newsm78,значи аз трябваше да съм родила в 6-7 месец. Laughingоттогава ми е супер паднал но това не е проблем док нищо не е казал.Момичета искам и аз да се видя с вас в Майчин дом................ но аз съм със секцио за 10 май засега в края на месеца ще ходя да се оговоря повече и да ме види док.

# 492
Честити да са малките слънчица на Иса, Точе и КСД-Г!  bouquet

Микелита, стискам палци и чакаме вести и от теб Hug

Аз снощи поспах добре въпреки болките в ставите  ooooh!, но сега бебка нещо ми е прекалено кротка... Лекичко почвам да се вкарвам във филми  Naughty

Вчера пък си разглобих помпата Авент да я стерилизирам пробно и после като не мога да я сглобя... Crazy Повечето чаркове ги наместих, обаче една малка тапичка (клапа) не можах да разбера от коя страна дая сложа newsm78 В крайна сметка се обадих в офиса на офиц.представители, та ми обясниха как да я поставя Laughing

Хайде чакам бебета!!!

# 493
Добро утро и от мен!   bouquet

Брей, че голяма тумба се събира за едновременно раждане в МД  Joy Аз съм решила да постискам още малко,но ще видим какво ще каже днес лекарката (в4ера минах само при акушерката, заради тока се отложи прегледа при Атанасова за днес). kristy, и аз не знаех, че има и преглед на гърдите, днес ако не забравя ще питам.
Алекс, изобщо не съм те видяла, хем бях заръчала на мъжа да се оглежда и той  Laughing А пък по неясни причини на паркинга огледах бургаските, а не разградските коли  Joy Много съм зле....

мирчо, успех ако днес е денят, ще чакаме инфо от данли!
Аз изчезвам, като се върна искам да има нови бебета  Grinning

# 494
Добро утро на всички

Имаме си още едно бебе, да е живо и здраво малкото момче на КСД.

Аз да ви се оплача, моята сенна хрема почна с бясна сила от неделя, докато валя беше ок, но от вчера е нещо страшно - кихам, течат ми носа и очите. Та заради нея ми е кошмар само да си помисля че може да ми се наложи секцио. А още не са почнали тополите, а по тяхно време ми е най-зле.

Вчера ми писна да си седя вкъщи и към 5ч излязох. Купих си 2 сутиена за кърмене, що годе ми стават.

Успех на всички с прегледи днес, и аз съм в групата, но не на Окръжна. Момичета, вие ако ще сядате после някъде след Окръжна, да мина да се присъединя от конкуренцията  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт