Вашето ваксинирано/неваксинирано дете преболедува ли морбили?

• 22 173
  • 266
  •   1
Отговори
# 255
да, но как ще стане тая работа ми е много чудно  Confusedоткъде ще намеря ваксина само за останалите 2 компонента....надали има такава...а иначе ми казаха, че вече не е нужно да бъде боцкан за морбили....с колежката ми сме в шах и мат, защото и при тях се получи същото нещо като при нас- ваксинка + морбили + още 1 морбили и за мама Laughingи със сигурност не сме само ние така(хем ваксинирани - хем болни)

# 256
Не сте. И в моята подотчетна има 1 майка и 2 деца, изкараха морбили...Ми не знам откъде моновалентна Thinking

# 257
Мисля, че личният лекар трябва да знае откъде се намира моновалентна ваксина. Приятелско дете с АКБМ беше ваксинирано с ДТК ваксина без компонента за коклюш (доколкото си спомням). Не съм сигурна дали точно коклюша беше изключен от ваксината, но със сигурност единият компонент липсваше Peace
След като вече сте изкарали морбили е не само ненужно, а и опасно да се ваксинирате срещу него.

# 258
Да, на някои деца им е противопоказна коклюшната компонента, тя е липсвала. Но и на мен ми е интересно за другото.

# 259
  • Най-сетне у дома
Аз не съм ваксинирана против морбили. Разболях се, когато бях на 15. Как го прекарах не искам, а и не мога да си спомня, бях в полусъзнание през по-голямата част от времето. Ясно си спомням обаче как спряха бъбреците ми и ме отведоха с линейка в Инфекциозна болница, катетрите, диализата и всички гадости, с които се опитваха да ги върнат към живот... слава Богу, успешно, макар и да отне извество време. Последствията влача и досега. Тези, с антиваксинационния кръстоносен поход, назад към природата, хомеопатията, миазмите, цевтолечението, антропософията и прочее, също така и онези с нетърпимостта към лекарския и изследователския авторитет - моля ви, не на гърба на сина ми. Идете да живеете някъде, където досадната официална доктрина и неприятният контакт с реалността не са нужни, а мантрите работят. Моля! 
Съжалявам за това, което ти се е случило и това е единствената причина да спазя добрия тон, различавайки го от твоя.

Със същия успех семействата с деца, пострадали от тази ваксина, могат да скочат и да кажат "Не ме задължавайте да слагам отрова на детето си" или "Сложихте ваксина в родилното отделение на детето ми, без да ме питате, и то остана инвалид...."
Крещят ли тези хора против теб? НЕ! Защото биха имали право...този закон е закон И заради теб!

Боже мили, крещят и още как! Само се поогледай в темите, странно ми е как не си забелязала, че тъкмо при противниците на ваксинирането т.нар. hate-speech преобладава. Аз поне никъде не съм казала, че ще застрелям всеки, който ме принуди да ваксинирам детето си или себе си, както правят разни видни хомеопати из форума, нали така... Но е много вярно това за сламката в окото на другия и гредата в твоето... 

# 260
  • Най-сетне у дома
Ти като отидеш някъде и не ти допада компанията,хората ли гониш или сама се изнасяш?
На който не му харесва положението да се спасява самосиндикално.
Не знам как са пропуснали да те боднат за морбили в училищата на времето,освен ако не си лекарско чедо.

Oмммммммммм   Laughing

Искаш да кажеш, че темата е отворена само за хора, които споделят твоето мнение? Съжалявам, нося адски неприятна новина - не е  Laughing Форумни правила, просто...  Wink
Ей така, стават грешки, пропуснаха да ме боднат, за което горчиво съжалявам, но, когато си дете, нямаш много контрол над тези неща и над родителско безхаберие, в случая - това на моите родители.

# 261
Да, за съжаление не отговарям за добрия тон при всички Tired...
Всъщност вчера вечер имах време за "мъчителен" размисъл. Наистина ще се окажете прави....По-добре е да си мълча и тихомълком да си взимам всички придобивки, заобикаляйки ваксините Tired....Вие правете каквото си искате.
Факт е, че след като толкова много от вас ни дават това като съвет, значи не е толкова егоистично! Tired

# 262
Идете да живеете някъде, където досадната официална доктрина и неприятният контакт с реалността не са нужни, а мантрите работят. Моля! 

За да бъда по-ясна да ти припомня какво си писала по-рано.Форума е за всички,но това ти да определяш къде ще ходя в реалния живот не е твоя работа.Чудя се как живeeте в такова ограничение и страхове.Добре че нямам такива задръстeни познати.

# 263
  • Най-сетне у дома
Идете да живеете някъде, където досадната официална доктрина и неприятният контакт с реалността не са нужни, а мантрите работят. Моля! 

За да бъда по-ясна да ти припомня какво си писала по-рано.Форума е за всички,но това ти да определяш къде ще ходя в реалния живот не е твоя работа.Чудя се как живeeте в такова ограничение и страхове.Добре че нямам такива задръстeни познати.

Омега, фактът, че не те познавам, ми носи сладко удовлетворение, вярвай ми. Аз пък познавам много такива като теб, знам им репертоара наизуст.
По времената, когато и аз, аматьорски, се преживявах като разбрала как работят нещата във вселената, четях Щайнер, Ханеман, Блаватска и т.н., занимавах се с Кундалини йога, повреждах се с хомеопатично лечение и  -повтарям - смятах, че всичко ми е ясно, ти най-вероятно още дори не си била чула, че ваксините не са безопасни. 
Така че, моля - радвай се на широтата на възгледите си  Joy

# 264
Мм,чудесно!Трябва да ме запознаеш с твоите познати тогава.Само  не знам дали няма да те разочаровам,но не съм чела Блаватска и Щайнер, хомеопатия не ползвам и от Кундалини не разбирам.Пък и щом си чувала за вреда от ваксините преди мен,значи ме биеш по всички точки.

# 265
  • Най-сетне у дома
Мм,чудесно!Трябва да ме запознаеш с твоите познати тогава.Само  не знам дали няма да те разочаровам,но не съм чела Блаватска и Щайнер, хомеопатия не ползвам и от Кундалини не разбирам.Пък и щом си чувала за вреда от ваксините преди мен,значи ме биеш по всички точки.

Тц, няма да те изкефят моите познати. Всички са се върнали оттам, където ти сега отиваш... но, може да се засечете някъде по пътя, в различните платна. Няма как да ме разочароваш, никой, който мисли и търси начини да не навреди на децата си, не може да ме разочарова, само заслужава уважение  Wink

# 266
  • Sofia
Мисля да понамаля темите по въпроса.
Това е някакво непрестанно надпяване на две постоянни агитки с абсолютно един и същ репертоар.
Малцината нови участници в темата нито могат да разберат какво се пее, нито да извисят гласец, а дори да успеят, фоновия шум е толкова голям, че упражнението се обезсмисля.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт