Гита, послушай Мишона. Много добри съвети ти е дала.
nikikol82, ние водихме дребната през втория месец и ортопедът каза, че трябва още веднъж след петия месец.
Кака му беше по същия начин - почти до година не искаше вода, чайове пиеше много, но чиста вода нъц
Сега обаче си наваксва
Понеже си мълчим ни правят на маймуни, с тоя Пентаксим побъркаха майките, изобщо нямам думи.

А и Девин също съдържа флуор, който се отразява пагубно за зъбите. Нищо, че на етикета пише, че е с ниско съдържание. Между другото розовият етикет на минерална вода Девин е регистриран като търговска марка, след като от Япония е върната голяма пратка вода, заради високото съдържание на флуор в нея. Това го знам от един мой преподавател, който работи в Патентно ведомство. Също така в България няма лаборатория, която да може да измери точното съдържание на флуора в минералните води.
Затова не трябва да се дават на деца и бебета минерални води.
Затова не трябва да се дават на деца и бебета минерални води. 
Коя изворна вода е по-добра според вас ? Аз досега само Девин съм купувала. А по-добре ли е преварена чешмяна вода? 
затова било добре да се отиде. 

Да навърши 4 месеца, после ще видим. Когато реша да започна с водичката, ще купувам Девин розов етикет. Няма да преварявам.