Are you watching Supernatural?

• 26 852
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
На мен ей така ми харесва Сам Simple Smile

# 151
А на мен с такава прическа ми харесва най-много  Mr. Green

# 152
Моля, удоволствието е изцяло мое Hug Ама нищо не казвате за момчетата в униформи. Какви са сладки барети, нали? Малко извън темата-наскоро в една дискотека влязоха полицаи за проверка на лични карти. Така им се зарадвах, помислих, че са стриптизьори Joy
Aх, тии! Grinning После мен набеждавате със Злата, че съм имала "задни помисли" за наш Дженсън - няма такова нещо, аз с него само за изкуство искам да си говоря  Rolling Eyes Поне хубави ли бяха полицайчетата, че да се въведеш в такова заблуждение?  Mr. Green Радвам се, че не сте им наскочили, че можеше да употребят сила.  Mr. Green

Като говорим за готини песни от сериала, какво ще кажете за тази: http://www.youtube.com/watch?v=9dx64TsESeU&feature=related От епизода с фокусниците е и е правена специално за сериала от Chris Lennertz and Steve Frangadakis (утрепах се една седмица да я търся на кого ли е, а накрая се оказа, че я имам свалена на компютъра в саундтрака на четвърти сезон и там си пишело на кого е  Mr. Green Mr. Green ). Grinning

А на мен с такава прическа ми харесва най-много  Mr. Green

Злата, Златааа, ти и прическата ли успяваш да му видиш на тази снимка  Mr. Green Peace Аз започвам от най-долния ляв ъгъл на това зло нещо, което се е обвило около кръста му и стигам най-много до основата на страхотно оформения му врат, минавайки по добре изваяното гръбче и рамене. Максимум дотам стигам, не ме питайте дори какъв цвят му е косата, камо ли прическата каква му е, защото не мога да кажа.  Mr. Green Mr. Green

# 153
  • # супернатурална #
 JoyЗлата, кой ти гледа прическата тука
Дейна, хубави бяха. И младички LaughingАз си останах само със задните помисли. Те не знам дали биха употребили сила, но мъжит ми-сигурно Joy

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 23:41 от galina76

# 154

И аз това искам да разбера! Grinning Само да зърне Фейчето от някъде какви "нагледни материали" предлага Злата за фризьорските умения на Самчовия фризьор... Grinning със Стич веднага ще й наскачат.

Дейна, хубави бяха. И младички LaughingАз си останах само със задните помисли. Те не знам дали биха употребили сила, но мъжит ми-сигурно Joy

Хахахахаха! Joy Ех, къде са тези дискотеки, където на проверка ходят хубави полицайчета, които можеш да объркаш със стриптизьори?  newsm78 Или по-скоро къде има такива полицейски управления с чак толкова готини полицайчета. Grinning

# 155

Как кой? Всяка една примерна фенка на Сам трябва най-първо там да гледа.  Wink

С риск да ви докарам неспокойни сънища ще ви покажа още малко Данийл и Дженсън:

Много са готини на горните снимки, а на следващата просто не мога да откъсна очи от роклята на Данийл. Много ми харесва!

# 156
  • # супернатурална #
Абе да ти кажа беше тъмно, аз бях преполовила бутила вино и униформите ми бяха достатъчни. Останалото може и да е плод на фантазията ми Grinning
Злата, ми много са хубави и двамата, радвам им се и чакам да ни зарадваш и ти със снимки от събитието.

# 157

С риск да ви докарам неспокойни сънища ще ви покажа още малко Данийл и Дженсън:
Много са готини на горните снимки, а на следващата просто не мога да откъсна очи от роклята на Данийл. Много ми харесва!

М, даа, роклята е супер, още по обяд като й я забелязах, много я харесах. (И мъжа й е супер, това последното под секрет.)

Тези двете снимки горните май ще бъдат единствената близка демонстрация на "чувства", която ще видим фотографирана, доколото въобще може да се говори за демонстрация на чувства в случая, между двамата. Веселяшки снимчици само на двамата, каквито Джаред и Джен си бяха направили преди сватбата (онези невероятно сладурските, на които се целуваха в снега) няма да има и зазтъжените ни фенски очи няма да се доберат до такова нещо.
Най-много при свършен факт да ни пуснат една (единствена) снимка от сватбената церемония и това ще е.  Heart Eyes

Eй така най-много ми харесва косата на Сам:

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 00:06 от Dana_Scully

# 158
А сега ще се проявя като една истинска зла кучка и ще кажа, че гледайки тази снимка си мислех - "Горките бъдещи дечица на родителите с най-правилно криви крака"  Mr. Green Срам ме е от себе си, но какво да се прави - трябва да се търпя  Crazy. За да позамажа малко положението ще ви покажа колко е сладка Данийл на тази снимка от тазгодишния кънвеншън в LA.

# 159
А сега ще се проявя като една истинска зла кучка и ще кажа, че гледайки тази снимка си мислех - "Горките бъдещи дечица на родителите с най-правилно криви крака"  Mr. Green Срам ме е от себе си, но какво да се прави - трябва да се търпя  Crazy. За да позамажа малко положението ще ви покажа колко е сладка Данийл на тази снимка от тазгодишния кънвеншън в LA.
Хахахахаха! Зла си! Но въпреки това мисълта за това как биха изглеждали отрочетата ми е много забавна. Дано по хубост да се метнат на татко си и да наследят неговите таланти. Wink Майка им не че не e симпатяга, ама таткото ще е......  Heart Eyes

Никога нямаше да позная, че това е Данийл ако не беше казала. Наистина е сладка, изглежда си като съвсем нормално момиче, най-много ми харесва, че не е супер намацана с грим. Simple Smile

А това пък е любимата ми снимка на двамата J в небрежен вид. Джаред даже на гаменче малко го докарва с този размъкнат пуловер, а Дженсън пак не е избръснат, ама от онова хубавото четинясало:  Mr. Green

Аз пък взех, че открих една снимка от промото на втори сезон, която не я бях виждала преди, въпреки че имам цялата фотосесия. Много са ми сладки и двамата на нея, а Дженсън пак гледа лошо:

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 02:45 от Dana_Scully

# 160
Ето ме и мен. Докато оправя детето, мъжа и си изгледам серията ......... вие сте изписали света. Клипчетата са страхотни, Сам с прическата дето го харесва Злата .... и кака го харесва така  Twisted Evil. Да ви кажа за мъжете в униформи, тук не знам как го правят, но полицаи и пожарникари които са по малки от 40те, сякаш с конкурс за красота ги избират календар с благотворителна цел... пожарникари от Сарагоса.
Та да си дойда на думата. Днес ви споменах за клубовете, нали ?????????
Та ето ги и тях, надявам се да ви харесат.

Клуб Дийниста

Молитва
"Дийн наш,  ти който си на нашите снимки..., да се свети името ти, ела в нашите обятия, задоволи нашите желания с тази устни. Дай ни днес вечните усмивки ..... приеми нашите комплименти, така както ние приемаме всеки твой жест. Не ни оставяй да попаднем в ръцете на демоните и избави ни от целомъдрието .... АМИН"

Заповеди на Клуб Дийниста

1- Обожавай Дийн преди всичко  Heart Eyes
2- Не произнасяй името на Дийн напразно  Crazy
3- Ще извършиш всички "нечисти" помисли  Blush които можеш с него.
4- Ще мразиш всички
5- Ще обожаваш неговите "черни ризи"
6- Няма да изтърваш нито един негов лов.
7- Ще мразиш хавлиите  #Crazy
8- Ще знаеш мобилният му номер ..... за всеки случай.
9- Ще проповядваш Дийнизъм и Ще даваш пример на всички от твоята религия , Дийниста.  Praynig
10- Ще освещаваш всички събития на които Дийн/ Дженсън присъства ....

- Тези десет заповеди се затварят в две: Да обичаш Дийн преди всичко и неговата усмивка, така както и неговото облекло

Клуб Самиста

Заповеди на клуб Самиста

1-Ще уважаваш лошия вкус за мода който има Сам/ Джаред, въпреки че уврежда погледа ти.  Shocked
2-Ще обичаш усмивката му преди всичко .....  Peace
3-Ще гледаш и Ще споделяш всичките му филми ( въпреки, че не са добри)  Crazy
4-Ще вярваш сляпо на неговите видения  omm
5-От всичко най много Ще мразиш ....... ХАВЛИЯТА  #Cussing out

Молитва

"Вярвам  и обичам Сам, Всемогъщия, по малкия брат, на небето и земята
Вярвам в усмивката му, в очи му, в слуха му ( newsm78),
Който бе създаден за да бъде обожаван,
Ще бъде ме омагьосани от него, облечен, седнал и мълчалив .....
Ще слезем в ада, само за да го видим и Ще се качим на небето за да бъдем пред неговия сладък поглед ..... Heart Eyes
И Ще отидем "там", за да бъдем както в сънищата, така и на яве ..
Вярвам в благия му глас, уникалния му смях, невероятния му поглед, и няма да простим на "тази Хавлия". Прекланяме се пред възкресеното му тяло и величествени устни ..... АМИН"

Материала е иззет от тук

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ .... на превода със сигурност му куца много, но ако се преведе буквално_ буквално няма да има почти никакъв смисъл.
Надявам се да сте се забавлявали

# 161
bicho malo, момиче, страхотна си! Hug Мерси за труда да преведеш всичко това. Simple Smile   bouquet Превода ти е супер, въобще не се притеснявай Wink

Веднага първо да си кажа, че веднага се записвам доброволка в пожарната команда на Сарагоса, ако всичките пожарникари и полицайчета там изглеждат така!  Heart Eyes  Mr. Green Това само в Испания може с благотворителна цел да раздават календари на такива мъже!  Twisted Evil Виж, питай ни нас със Злата, ако попаднем на нещо хубаво, дали го споделяме тъй с лека ръка, или си го къткаме за себе си Simple Smile  Twisted Evil

И от двете ерЕтични религии разбрахме, че основното е да се мразят Хавлиите (и как да не ги мрази човек, наистина)  Mr. Green и да се обожават момчетата, което си го правим и без изрична заповед. 5-те "свети повели" на Сам са ми по-забавни, а "молитвата" на Дийн завършва много..... хм, приповдигнато!  Peace Чак ми е малко богохулствено да я чета Simple Smile, но пък напълно се връзва с характера на този "приемник райски на архангел Михаил" Grinning  

Hug-че още веднъж за труда! Simple Smile

# 162
# 163

Злата, сън не си спала Simple Smile, мерси за линка   bouquet

# 164
  • В средата на времето
Добро утро Grinning

Много м-л, много чудо Laughing Прилежно поизплакнах очи със снимки, изгледах клипчета, всичките бяха супер Grinning
За г-ца Харис да кажа, че много ми допада като излъчване на жълтата снимка от кънвеншъна Peace Иначе аз, за разлика от Злата не смятам, че от заедните снимки на г-ца Харис и г-н Екълс струи нещо особено. Знаеш Злате, аз съм скептична към двойката Екълс-Харис Laughing Crazy Застанали и двамата за снимка, усмихват се, защото знаят, че така се прави. Той леко я е подхванал за кръста, тя тоз път не се е залепила за него Laughing Само на мен ли Харис ми се вижда скльочавена нещо Rolling Eyes

bicho malo благодарности и от мен за преводите Grinning  bouquet Сутринта го четох в колата на път за офиса и се подхилквах под мустак Laughing Особено т. 7 от 10-те ме разхихика Mr. Green
Иначе и аз като Дейна бих се записала доброволка в пожарната команда на Сарагоса Joy Какви пожарникари, какво чудо Laughing

DESTIEL, много тематичен банер Grinning Wink Страхотен е

П.П...по въпроса с прическата на Сам. Нямам много мнение, но сякаш с по-късата коса му е по-добре. Сега като почне да я тъпче зад ушите и ...не ми харесва така Laughing

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 12:07 от Izida

Общи условия

Активация на акаунт