Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предложение направи участник относно заглавната страница на форума?
Преведени ли са книги за Supernatural на български език?
Какво предложение направи участник във връзка със снимките на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предложение направи участник относно заглавната страница на форума?
-
Преведени ли са книги за Supernatural на български език?
-
Какво предложение направи участник във връзка със снимките на участниците във форума?
Един от участниците предложи да се добави линк в началото на темата, който води до снимки на участниците с техните истински имена и титли, като „Глава мотика“, „Върл запалянко“ и други. Това предложение беше добре прието, но беше отбелязано, че е трудоемко и изисква сътрудничество от всички участници.
-
Какво мнение беше изразено от участник относно публикуването на снимки във форума?
-
Какви са основните теми за дискусия във форума?

Ама нищо не казвате за момчетата в униформи. Какви са сладки барети, нали? Малко извън темата-наскоро в една дискотека влязоха полицаи за проверка на лични карти. Така им се зарадвах, помислих, че са стриптизьори 
После мен набеждавате със Злата, че съм имала "задни помисли" за наш Дженсън - няма такова нещо, аз с него само за изкуство искам да си говоря
Аз започвам от най-долния ляв ъгъл на това зло нещо, което се е обвило около кръста му и стигам най-много до основата на страхотно оформения му врат, минавайки по добре изваяното гръбче и рамене. Максимум дотам стигам, не ме питайте дори какъв цвят му е косата, камо ли прическата каква му е, защото не мога да кажа.
Или по-скоро къде има такива полицейски управления с чак толкова готини полицайчета. 

. За да позамажа малко положението ще ви покажа колко е сладка Данийл на тази снимка от тазгодишния кънвеншън в LA.

които можеш с него.

Превода ти е супер, въобще не се притеснявай