Възможно ли е да имам такъв тен?

• 16 732
  • 84
  •   1
Отговори
Здравейте Simple Smile.Аз съм с мнооого бяла кожа,ето такава http://gallery.newkerala.com/images/wallpapers/Amy%20Lee-720204.jpeg ..та ми е интересно..понеже адски ми харесва тенът на Николета Лозанова..реално погледнато възможно ли е да се получи такъв тен http://images.ibox.bg/2008/12/16/nikoleta1/519x354.gif на толкова бяла кожа?Колко часа горе долу приблизително трябва да се направят като се има напредвид,че през ден ще посещавам солариум ,още от другата седмица се каня да започвам newsm78

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 22:30 от whitecattt

# 1
  • София
Възможно е, да. Колко е полезно вече е друга тема, но не съм аз човекът, който да я коментира защото също съм фен на тъмния тен. Аз бях страхотно бяла, прозираха ми всички синкави венички по цялото тяло и лице. Приличах на привидение. Просто някакъв кошмар. Когато бях с черна коса седеше много нежно, но щом реших да ставам блондинка нещата вече не стояха така... Цялата ми драма беше, че имам ужасна слънчева алергия и просто с печене на морето нямаше как да стана черна. Престраших се обаче да отида на солариум. Интересното е, че от солариума не ми се активира алергията и станах доста смела в посещенията - все по-начесто, все повече минути, пристрастих се. Станах почти лилаво черна за 2 месеца  #Crazy Не можеш да си представиш такава грозотия  Laughing След като се осъзнах вече е друго. Сега постоянно поддържам приятен не прекалено тъмен бронзов загар (точно какъвто ти искаш), като зимата оставям кожата да си почине и пролетта пак правя няколко процедури на солариум и после само поддържам 2-3 пъти месечно.
Всичко зависи от кожата и това колко лесно чернееш по принцип, каква соларна козметика ще ползваш... аз с моята проблемна кожа и трудно чернеене успявам за около 80мин. на не много силен солариум и като ползвам козметика без бронзанти, да получа от млечно бял до бронзово шоколадов тен.

Пак повтарям обаче - солариумът е вреден и състарява кожата. Не трябва да се прекалява и задължително трябва да се ползва хубава соларна козметика

ПП: Ако си ти на първата снимка държа да ти кажа, че изглеждаш страхотно. Много красива  Heart Eyes Изобщо не ти трябва да се тормозиш да правиш тен.

# 2
Напълно подкрепям Адри, въжможно, но ще стана трудно и е МНОГО ВРЕДНО ( и аз се бях вманиачила по солариума и бях многоооо черна)

# 3
Не,не съм аз на снимката,просто кожата ми е абсолютно същата Simple Smile.Ако може да пуснете снимки на "истинската" ви кожа,и след това тенът,който сте постигнали ще е супер наистина..

# 4
виждаш ми аватара, след малко ще пусна и снимка с тен

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 22:54 от kate_rina_1

# 5
Мила колко време ти отне,или часа направи за да постигнеш тоя тен?Е аз ако постигна такъв направо банкет ще вдигна..макар,че искам по-тъмен   bouquet

# 6
не знам, бях се вманиачила и ходех постояно, за което сега много съжалявам, излязога ми доста бенки

# 7
  • София
От най-старите ми снимки преди солариума имам само на хартия  Crazy Ето ти една обаче от миналото лято. Това е вече на края на лятото след 10 дни печене на морето, но съм бременна и затова не съм ходила на солариум.

А това на втората снимка е тенът, който си поддържам със солариум

# 8
  • в Кошера
Да, ще стане, с повечко печене, НО както предполагам и сама знаеш - НЕ Е ПОЛЕЗНО!

И аз се бях вманиячила на тема ТЕН преди и си посещавах редовно солариум, в резултат на което имах прекрасен тъмен загар, но и повечко бенки (имам си по принцип). На мен ми трябват ок. 5 посещения за по 10 мин, т.е. 50 мин максимум за да постигна шоколадов загар. Преди да забременея и аз като Адри се поддържах доволно тъмна с по една процедурка седмично (след въпросните начални по-чести 4-5 посещения), като задължително ползвах хубава соларна козметика  Naughty но сега прибягвам само до разни кремчета за тен (не бронзанти).

# 9
Аз да ви кажа 4естно от снимките които разгледах преди и след,тези преди май пове4е ми харесват.Преди години аз като Адри,направо 4ерно-лилава,а съм със сини о4и и изглеждах меко казано като вампир.Сега като си гледам снимките се 4удя как съм се харесвала така..... Embarassed Rolling EyesА в момента съм на коренно разли4на вълна,4удя се какво мазило да си взема да си из4истя лицето от петната,къде полу4ени от солариум,къде от бременността.Ина4е за бенките,цялата се сдобих с такива заради пустата суета .... Close

# 10
Мацки аз имам изключително много бенки,сигурно 1000 по мен..но не мога да се откажа от тена..страшно се харесвам с тен  Confused дори и да не поддържам толкова тъмен тен,поне да имам някъв тен,а не да съм бяла като мъртвец..мисля,.че няма да има проблем  Rolling Eyes

# 11
От най-старите ми снимки преди солариума имам само на хартия  Crazy Ето ти една обаче от миналото лято. Това е вече на края на лятото след 10 дни печене на морето, но съм бременна и затова не съм ходила на солариум.

А това на втората снимка е тенът, който си поддържам със солариум

bouquet всяка седмица ли трябва да се ходи и за по колко минути,за поддържане на тена?

# 12
  • София
Първо през 1-2 дни правя няколко солариума с обща продължителност около час докато добия желания тен. След това през 7-10 дни отивам за поддържаща процедура като в зависимост от мощността на солариума може да са 3-4 или 6-8. Задължително е да се започне с малко минути и да се увеличават постепенно защото иначе можеш да изгориш много лошо и абсолютно неусетно.

# 13
Мацки аз имам изключително много бенки,сигурно 1000 по мен..но не мога да се откажа от тена..страшно се харесвам с тен  Confused дори и да не поддържам толкова тъмен тен,поне да имам някъв тен,а не да съм бяла като мъртвец..мисля,.че няма да има проблем  Rolling Eyes
ако кожата ти е сконна към бенки  НЕ ХОДИ НА СОЛАРИУМ

# 14
Аз вече съм с хубав загар,но не чак като на Николета Лозанова след 96мин. печене.Кожата ми е много бяла и прозрачна и съм много доволна от резултата,знам,че е вредно,но с тен и то умерен е страхотно Peace.Успех в печенето ако се решиш.

Общи условия

Активация на акаунт