Възможно ли е да имам такъв тен?

• 16 736
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен!!!
Чета ви темата и само се надявам да подскажете някое хубаво студио в София.... newsm78...някъде около Бъкстоун.... Rolling Eyes
И понеже аз също съм много бяла,а изобщо не обичам плажа и слънцето,смятам да се възползвам от вашите съвети за почерняване...ама аз искам само мъничко.  И питането ми (понеже след месец съм кума bowuu) : ако след ден-два започна процедурите ...и отида само 3 или 4 пъти за възможно най-малко минути.. (много ме е страх от солариумите...преди година ми махнаха голяяяма променяща си формата и цвета бенка от врата))...та дали ще ми изтрае тена,или да ида непосредствено преди сватбата???

# 46
  • София
Тенът ще изтрае, но леко ще поизбледнее сигурно. Можеш да си оставиш една от процедурите за 3-4 дни преди сватбата.
Моят съвет е да не се печеш непосредствено преди сватбата, че ако се окаже, че ти е много чувствителна кожата и изгориш ще бъде доста неприятно на всички снимки после да се вижда "аз съм само цвят червен"  Laughing Освен ако не си избереш някаква рокля с индиански мотиви, тогава може и да замажеш положението. Аз така след първото си посещение на солариум мислех да ходя да се предложа за рекламно лице на "Дон Домат"

# 47
Тенът ще изтрае, но леко ще поизбледнее сигурно. Можеш да си оставиш една от процедурите за 3-4 дни преди сватбата.
Моят съвет е да не се печеш непосредствено преди сватбата, че ако се окаже, че ти е много чувствителна кожата и изгориш ще бъде доста неприятно на всички снимки после да се вижда "аз съм само цвят червен"  Laughing Освен ако не си избереш някаква рокля с индиански мотиви, тогава може и да замажеш положението. Аз така след първото си посещение на солариум мислех да ходя да се предложа за рекламно лице на "Дон Домат"
...хехехееее,много ти благодаря за съвета!!! Hug...а и доста свежо си го представила....Другото за което вижадам ,че не е ставало дума са  татуировките....аз имам доста Embarassed...проблем ли е?

# 48
  • София
Аз имам 3 Simple Smile
Казват, че от прекаляването със солариума избледнявали, но аз не съм забелязала при мен такова нещо  Hug

# 49
момичета  Confused днеска посетих солариум и познайте...таблото с копчетата беше толкова нависоко,че не успях да го стигна  Embarassed добре,че беше моя приятелка за да ми го пусне  Embarassed
Само,че тя не може винаги да идва с мен на солариум,така че,според вас..смешно ли ще е ако взема столчето стъпна на него,за да си включа солариума  Crazy ? а та блото с копчетата е чак навътре и нависоко  Crazy...Мацката,която дава жетоните казва,че съм била мн ниска и нямало да мога да го включа..е добре де..неудобно ми е да кажа,че със столчето,което са сложили вътре ще си помогна  Crazy

# 50
момичета  Confused днеска посетих солариум и познайте...таблото с копчетата беше толкова нависоко,че не успях да го стигна  Embarassed добре,че беше моя приятелка за да ми го пусне  Embarassed
Само,че тя не може винаги да идва с мен на солариум,така че,според вас..смешно ли ще е ако взема столчето стъпна на него,за да си включа солариума  Crazy ? а та блото с копчетата е чак навътре и нависоко  Crazy...Мацката,която дава жетоните казва,че съм била мн ниска и нямало да мога да го включа..е добре де..неудобно ми е да кажа,че със столчето,което са сложили вътре ще си помогна  Crazy
Започни да посещаваш хоризонтален солариум и няма да имаш това неудобство Peace

# 51
за съжаление тук нямаме такъв  Confused Confused

# 52
момичета  Confused днеска посетих солариум и познайте...таблото с копчетата беше толкова нависоко,че не успях да го стигна  Embarassed добре,че беше моя приятелка за да ми го пусне  Embarassed
Само,че тя не може винаги да идва с мен на солариум,така че,според вас..смешно ли ще е ако взема столчето стъпна на него,за да си включа солариума  Crazy ? а та блото с копчетата е чак навътре и нависоко  Crazy...Мацката,която дава жетоните казва,че съм била мн ниска и нямало да мога да го включа..е добре де..неудобно ми е да кажа,че със столчето,което са сложили вътре ще си помогна  Crazy
..леле,никога не бих легнала в такъв Shocked..много психофилми започват така... newsm48..

# 53
момичета  Confused днеска посетих солариум и познайте...таблото с копчетата беше толкова нависоко,че не успях да го стигна  Embarassed добре,че беше моя приятелка за да ми го пусне  Embarassed
Само,че тя не може винаги да идва с мен на солариум,така че,според вас..смешно ли ще е ако взема столчето стъпна на него,за да си включа солариума  Crazy ? а та блото с копчетата е чак навътре и нависоко  Crazy...Мацката,която дава жетоните казва,че съм била мн ниска и нямало да мога да го включа..е добре де..неудобно ми е да кажа,че със столчето,което са сложили вътре ще си помогна  Crazy
..леле,никога не бих легнала в такъв Shocked..много психофилми започват така... newsm48..
Няма страшно,само релаксираш,пък и в този където ходя се заключва!

# 54
Здравейте !Такмо се връщам от солариум.До сега съм хванала тен само на корема(на вертикален ходя,) и за капак на всичко се скарах с собственика на солариума.Исках да направя 12 мин.и бутнах само единия жетон щото не бях сигурна дали ще издържа дали няма да изгоря и т.н..не исках да ги бутам всичките наведнъж.И след първите 6мин. и го виках,щото солариума не искаше да тръгне ..и тоз ми вика "Много се притесняваш,глупава ли си,ех боже господи" и ми оправи солариума  Confused тук нямаме други турбо солариуми иначе с удоволствие бих го сменила.Записах си час за утре но не знам дали да отида..чувствам се гадно.И за капак на всичко като слизаххме с моята приятелка,и той беше пред вратата,таман обсъждах това,което ми е казал..и мисля,че се изпуснах пред него с няколко обидни думи..офф  Confused
А между другото..защо само на корема хващам,на лицето,шията и ръцете въобще не съм хванала..каква може да е причината за това?

# 55
  • София
На мен също коремът ми най-бързо почернява и винаги е най-черен. Ръцете пък ми чернеят най-бавно и винаги остават по-бели независимо, че цяло лято ги пече и слънцето  Shocked

# 56
не знам защо така..мн се нервя.Може би на хоризонтален е по-добре?Искам най-вече в лицето шията и ръцете да почернея..ама не става мамка му.Хем се мажа с лосион и пак не става  Confused

# 57
kate_rina_1 мила ти колко пъти Горе/долу посети солариум,и за по-колко минути всеки път?Много искам катот воя тен..ръцете ти почерняха ли,и лицето ти?На мен ми казаха,.че ако слагам фон дьо тен всеки ден по-бавно ще ми почернее лицето ..а ръцете пък хич не ми почерняват Sad.

# 58
Момичета,защо трябва да се мажем със разни лосиони за тен преди солариум,не може ли да хванем тен и без тези лосиони за тен? Rolling EyesКое е различното?Ако отида днес без да се намажа с нищо,кое ще е по-различното..по-малко тен или..? Rolling Eyes

# 59
whitecattt, при мен рамене и шия почерняха най-бавно. Казвам го в сравнение с останалата част на тялото. Но това го имаше като проблем след първите няколко посещения (4-5 пъти), след това тенът ми се изравни. Нищо специално не съм правила за целта, просто след още няколко сеанса всичко си дойде на мястото. Става въпрос за хоризонтален солариум.

Относно лосионите - определено по-бързо се почернява с тях. Може и да не усетиш разлика, ако само веднъж пропуснеш да се намажеш, но моето лично мнение е, че никак даже не са без значение. Естествено, че и без тях ще почернееш, в крайна сметка това се случва благодарение на въздействието на УВ-лъчите, но лосионите също оказват въздействие върху кожата, ускоряват образуването на меланин и спомагат тенът да е по-хубав и по-траен. Отделно, че лично аз усетих огромна разлика върху кожата си, когато веднъж пропуснах мазането. Суха и изпръхнала остана след сеанса, иначе непосредствено след него винаги съм я чувствала нежна и мека. Не си спестявай лосионите, все пак нали е важно кожата ти да е и хубава и максимално защитена, не просто да имаш тен..  Wink Peace  

Общи условия

Активация на акаунт