Възможно ли е да имам такъв тен?

• 16 731
  • 84
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте Simple Smile.Аз съм с мнооого бяла кожа,ето такава http://gallery.newkerala.com/images/wallpapers/Amy%20Lee-720204.jpeg ..та ми е интересно..понеже адски ми харесва тенът на Николета Лозанова..реално погледнато възможно ли е да се получи такъв тен http://images.ibox.bg/2008/12/16/nikoleta1/519x354.gif на толкова бяла кожа?Колко часа горе долу приблизително трябва да се направят като се има напредвид,че през ден ще посещавам солариум ,още от другата седмица се каня да започвам newsm78
Мацки,а този тен който искам за колко часа може да се постигне като се има напредвид колко съм бяла  #Crazy смятам да ходя всеки ден за по 8 минутки..или през ден..но колко часа трябва да се направят?Имам доста бенки по лицето(плоски и една изпъкнала,но ако ги скрия с лепенки,не мисля,че ще има проблем,даже ще се изравнят с тена)

# 31
hodi prez den i prez 2, v nikakav slu4aj vseki den

# 32
  • София
Зависи много от кожата. Аз за час и половина, максимум два успявам да постигна от млечно бяло до шоколадов тен. Всяка година си правя по 4 месеца почивка от солариума. Точно на края на последната почивка забременях и нямаше как да се пека още 9 месеца. След това още няколко месеца докато се посъвзема и ми дойде мерак за печене... събра ми се година и половина без солариум и пак бях в изходна позиция - снежно бяла със синкав оттенък (ако ме бяха взели да играя в Аватар щяха бая да спестят от специални ефекти  Laughing ) Направих около 50-60 минути и вече съм порядъчно черна.

Ще ти кажа аз как правя, но моята кожа чернее много трудно. Може на теб да ти е по-лесно.
Започвам с 6минутки. Правя 2-3 такива процедури и после минавам на 9 минути. Този път се полакомих и започнах направо с 9 и няма да ти казвам как изгорях... ooooh! Между две процедури е задължително да са минали поне 48 часа. В никакъв случай не ходи всеки ден. Няма да постигнеш нищо друго освен изгаряне и бръчки. На кожата й трябва време да се възстанови и почине между процедурите. Колкото по-бързо и насилствено я почерниш, толкова по-нетраен ще е тенът (казвам го от личен опит). Много е важно да ползваш хубава соларна козметика. По самите соларни студиа продават. Първо, че ще предпази кожата от състаряване и изсушаване и второ ще почернееш по-бързо за по-малко минутки. Аз ползвам козметика без бронзанти. С тези с бронзант се чернее по-бързо. Повечето продукти за солариум не са евтини 20-30лв+, но определено се изплащат във времето защото пестиш от брой минути и тенът е по-траен.

По тялото имам доста изпъкнали бенки, но не съм се сещала да им лепя нещо. Дори и след като дядо ми го оперираха от рак на кожата не си взех поука  Confused  Така или иначе не са се увеличили откакто ползвам солариум. По рождение си имам и много лунички под очите и по носа. Противно на нормалното при мен като се изпека луничките се заличават, а не се увеличават  Rolling Eyes

# 33
  • Sofia
whitecattt, помисли си пак  Rolling Eyes Кожата ти е очевидно склонна към бенки и чувствителна. Наистина е много много вредно... Аз съм със същата кожа и миналия месец се наложи да си махна 2 бенки, тъй като докторите ги считаха за потенциално опасни и при хистологията наистина едната излезе доста страшна, слава Богу, всичко е хванато навреме. Пак те коментираха, че в много голяма степен положението е спасено от моята слънчева алергия, заради която използвам само детски кремове за слънце с много висок фактор и на практика никога не чернея. За солариумите няма да навлизам в подробности какви ми ги наговориха, защото и аз едно време посещавах...
Наистина с подходяща козметика е по-добре, но кожи като нашите не влизат в тази графа - супер вредно е и това си е  Confused

Моя съвет е, все пак преди да се хвърлиш да чернееш, да направиш една консултация с дерматолог, който да огледа бенките по теб. Може пък да се окаже, че са много, но безобидни...

Извинявай за дългата тирада, но наистина понякога единия тен може да ти докара много лоши последици.

Дано при теб всичко е ок!

# 34
  • София
cutesmallcat,  Peace
Много интелигентно и точно изказване. Дори и аз, която съм крайно неразумна спрямо себе си напълно подкрепям казаното и наистина е по-добре да се посъветваш със специалист за да не си докараш някоя беля на главата заради чиста суета.
Не ме гледай мене, че се пържа като цаца  Laughing Аз съм си кифла и като изглеждам по-добре с тен гледам да не си товаря блондинския мозък с много размисли дали няма да има лоши последствия в бъдеще  ooooh!

# 35
Глупости,за какво ми се извиняваш,аз ти благодаря,че написа всичко това  Hug  bouquet полезна информация наистина.Значи аз съм ходила на солариум само 2 пъти,и станах съвсем леко тъмничка.Между другото моята кожа не е склонна към почервиняване ,винаги когато съм ходила на море съм се връщала със шоколадов тен  и то само за седмица Heart Eyes
то аз съм наплажа още от 1 часа чаак до 5  Laughing въх сега като го сметнах..да не би да ми се наложи да ходя на солариум за 35 часа за да постигна същия тен  Shocked Rolling Eyes  Joy
Иначе човека ,който работи в солариума ме пита дали всички бенки по тялото ми са като тези на лицето..и отговорих да..Но 2 от тях не са съшите,те са релефни  Confused и са ми голям комплекс и искам да ги махна..но ме е страх..не знам как да ги махна,нашите няма да разрешат по хирургичен път.

# 36
  • Sofia
Адри, като гледам снимките, с тен, без тен....все ще се обръщат след теб с изплезен език Wink

# 37
cutesmallcat,  Peace
Много интелигентно и точно изказване. Дори и аз, която съм крайно неразумна спрямо себе си напълно подкрепям казаното и наистина е по-добре да се посъветваш със специалист за да не си докараш някоя беля на главата заради чиста суета.
Не ме гледай мене, че се пържа като цаца  Laughing Аз съм си кифла и като изглеждам по-добре с тен гледам да не си товаря блондинския мозък с много размисли дали няма да има лоши последствия в бъдеще  ooooh!
Искрено ти пожелавам да няма,дано и при мен няма..но да..за всеки случай ще посетя дерматолог..макар,че съм сигурна ,че ще каже,че не трябва да посещавам солариум само заради тея 2 релефни бенки Sad  е добре де то по тая логика..май не трябва изобщо да се показвам на слънце?  #Crazy

# 38
  • Sofia
whitecattt, не е приятна процедурата, операция си е... Иди да те прегледат и ако ти кажат, че са си ок, не ги закачай, те и докторите няма да се съгласят да ги пипат (понякога чак като ги "разбутат" стават проблемите). А при козметички НИКОГА, ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА не се съгласявай! Само от хирург махането е безопасно. Аз имам много релефни, но били ок, само тези две си избраха.
А и няма за какво да ти е комплекс, според мен могат да бъдат мнооого секси Wink

Успех и бързо и безопасно почерняване ти пожелавам!   bouquet

# 39
  • София
Махането на бенки не е изобщо сложна или тежка процедура. Бившият ми приятел отиде да му махнат 3 големи бенки на гърба. Цялата процедура продължи не повече от половин час, стана, облече си се и си тръгна все едно не е било. Може би и аз трябва да махна моите, но пък толкова си ги харесвам  Crazy

Печенето на слънце няма нищо общо с това в солариум. За да стана толкова черна от слънце ми трябват сигурно над 1000 часа печене и две туби с противоалергични кремове  Laughing

# 40
момиче ще станеш точно като мен- гледам се в огледалото и все си мисля, че не съм достатъчно черна и се пека още и още.... а околните ми казват, че съм ужасно черна и съм се пристрастила...

# 41
момиче ще станеш точно като мен- гледам се в огледалото и все си мисля, че не съм достатъчно черна и се пека още и още.... а околните ми казват, че съм ужасно черна и съм се пристрастила...
Дано не ми се обидиш,много си красива,но много черна.  Rolling Eyes Мисля че на снимката на автара ти си супер,не по-черно.Адри също е доста тъмна,но пък и отива,дали защото е руса.  Simple Smile  Peace

# 42
Дано не ми се обидиш,много си красива,но много черна.  Rolling Eyes Мисля че на снимката на автара ти си супер,не по-черно.Адри също е доста тъмна,но пък и отива,дали защото е руса.  Simple Smile  Peace
сега като си гледам снимките от тогава съм била УЖАСНО черна, чак грозно, но тогава все ми се струваше като се погледна от близко в огледалото, че едва едва съм почерняла.....

# 43
И аз съм чувала за това състояние,когато си черна едва ли не като негърка,а искаш още и още.  Crazy  Никоя крайност не е хубава,и въпреки че и аз се харесвам повече с тен,досега не съм се престрашила дори да се пека продължително под слънчевите лъчи,а камо ли на солариум.  Rolling Eyes

# 44
Къде ходите на солариум в София.. търси се хубаво студио с качествени лампи =)

Общи условия

Активация на акаунт