ОСМОКЛАСНИЦИ - последна за випуска

• 24 957
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
ellytza   spoko не си сама и аз не съм разбрала за мястото срещата и аз мистериозното слабеене придружено с фотосесия hahaha на Знаток и рицаря.

На   Абитурентите им пожелавам незабравими положителни емоции в празничната нощ.Зелен светофар за всеки път по който тръгнат.

# 706
Честити ви абитуриенти Кабо Алма и .... имаше ли и друг  newsm78

Все някоя снимчица ще изпадне отнякъде  Whistling

Значи 13.06. неделя! ОК?
Ливадата е от перничанки  Joy както и съчките.

НЕ съм била на диета. Просто спрях да ям  и свалих доста кила. Сега съм хубава и като видя рицар, му се мятам на врата  Joy

Аха. ВАлерия също завършва. Честито  newsm51
Сега трябва да разбера чия дъщеря е  Joy
2 страници до края на годината  Whistling Joy Joy Joy rotfImbo

# 707
  • София и там където не се пуши
Знаток  Joy Joy Joy Joy Joy

Като не ядеш, какво пиеш.

Абитуриентка е на Зла Гад дъщерята

# 708
  • София
Виждам, че освен пишман абитуриентстващи в Мистър Пица мами на седмокласници и осмокласници, има и такива на реални абитуриенти.Да са ви живи и здрави порасналите  дечица, да имат прекрасен бал, да сбъднат мечтите си и да се реализират там, където най-много желаят!  bouquet
Виждам, че имате поставен лимит от две странички до края на  годината..Да се включим ли нахално с няколко истерични предизпитни поста-питания ние седмокласните мами и да ви го изхабим.. Mr. Green Тогава ще се оправдаете пред Знаток с нас и тя от кумова срама ще се смили и ще пусне аванта с още една темичка HugМайтапя се, разбира се.Май верно съм изтрещяла предизпитно. bowuu

# 709
Знаток бърка края на годината, с края на седмицата! Laughing

# 710
  • България
Знаток , хич не ни плаши, ами стягай следващата тема, че нали знаеш колко сме много!  smile3513
smile3533

# 711
 Joy Joy Joy
Предишната ни тема се беше позакубила, та затова ми се стори, че е подходящо заглавие.
ПИшете, не се свенете.
Седмокласни мами - питайте, не ни жалете  Hug

# 712
  • София
Здравейте абитуриентки!

Аз все пак чакам снимки,.. Моя син гледа във фейса и аз надничам зад рамото му  Mr. Green
Толкова им се радвам на тези абитуриенти! Hug

Знаток, мисля, че е време да пусна снимките ти в темата Ду(ю)кя(а)н - не знам как се пише, ама нали се сещате Sunglasses

Това с поляната е супер идея! Peace Мога да купя наденички за целия ни отбор, но някой трябва да ги откара с колата  си - и мен също hahaha
И без планински преходи - нямам маратонки ooooh!

Ама никой ли няма да ме попита за Рождения ден? Crossing Arms
Или вече и форума знае, че не се състоя.... Confused

# 713
  • България
Ха! Я разказвай бързо за несъстоялия се РД!!!
Аз не съм противник на пикниците, но този на Кракра ми звучи доста имагинерно  newsm78, виж сбирка в пернишка кръчма ми звучи много благо Simple Smile. Единственото, което ме притеснява е, че пернишките сбирки не са така посетени както софийските. Аз съм на сватба на 13 вечерта, така че 12 /събота/ ми е свободен!
Чакам инфо от Lady-B, ама бързо!!!

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 22:04 от SofiaV

# 714
Аууу,отново нещо изпускам newsm78,пак не съм в час,защо ли ? JoyКакви Дюкянки,какви наденички на Кра Кра?

# 715
  • София
София, гласувам за кръчма! Щото ня'ам спортни чехли Mr. Green И аЗис нямам hahaha

Обаче - където и да сме - ще сложа табелки на масата - и ще се разбъркаме , че французойките и перничанките все се събират на групички hahaha

Роси, Знаток намалила тооолкова мн теглото и обиколката си(която трябва Wink ) - та затова ще я дам на онези в Д-кановата тема Joy

Рождения ден не се състоя ,..! Девойката капарирала, вчера напазарувала, и отива а апартамента.
И собственика й иска лична карта.
Вижда, че е под 18 и казва - сори! Stop
Защо не й е поискал картата при капарото? Thinking
Аз от 1 седмица питам - Кой е наел апартамента?
А моя син - Ми, тя, мамо - рожденичката,..
 newsm78
Обясних му, че няма как да стане, и ето - познала съм Mr. Green

# 716
Че тези деца много оправни с наемането на апартамент   newsm78 .

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 09:36 от Dorothy

# 717
  • България
 Момичета, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!  smile3529 bg
Децата ни да ценят книгите и образованието, и да се стремят да вървят напред посредством тях!

И собственика й иска лична карта.
Вижда, че е под 18 и казва - сори! Stop
Точно този аргумент използва съпругът ми, когато нашата девойка се беше залетяла да наема апартамент за такъв купон. Обяснихме й, че апартамента трябва да се наеме от нас, защото тя няма 18г, а ние няма да го направим, така че да предложи алтернатива.
 Забелязвам, че по свестните кръчми вече и в Перник не се предлага Азис, така че Lady-B пак ще се лиши от него Wink.
 Моята цел по тези сбирки е да се местя, даже се притеснявам, че съм като цветарка  Embarassed, но мисля, че досега не съм успяла да контактувам с малко от вас. Едната е borondy, или както там се казва сега Wink. От друга страна едва ли някоя, която е била до мен, може да се похвали че е взела думата  newsm78. Мисля, че Dorothy ми е сериозна конкуренция. Ние за това държим обикновено двата фланга, за да "няма празно"  Joy Joy Joy

# 718
ААААА не, аз не го мога така хортуването, както Софи. Повече съм по писането.

Честит празник http://www.vbox7.com/play:35a7e885 .

Гого излезе да празнува, ще обиколят и после на МОЛ  Joy Joy Joy Joy Joy . Почвам да се притеснявам, дали някога ще ходят повече по улиците.

# 719
  • България
 Моята девойка тръгва за репетиция, че на обяд имат концерт на площада. После щяла да чете  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт