ОСМОКЛАСНИЦИ - последна за випуска

• 24 955
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Честит 24 Май  smile3529 bg

КраКра е много добра идея. Можем да съчетаем с кръчма. Тези, с гуменките, отиваме примерно към 10 на Кракра и в 14.00 се спускаме при дамите с лачен чепик, които са се събрали вече в кръчмата  Laughing

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 2 нови отговора.
Засрамете се бе  Joy

Събота вместо Неделя звучи още по-добре.
Наденички - ако се приеме горепуснатото - няма нужда.

За апартамента, рожденичката и капарото - просто оставам безмълвна. Дано родителите на момичето (или поне майка й) четат тук.
Егати простотията  ooooh!

Как може да ползваме едни и същи емотикони по едно и също време със София  Joy
Аз мога да се похваля, че съм взимала думата  bowuu
И по малка нужда също ходим заедно   Whistling Joy

# 721
  • България
Знаток , ние няма от какво да се срамим! smile3513 Срами се ТИ, че ни подцени!  smile3534

# 722
  • Sofia
Честит Празник

# 723
  • София
Честит празник!
Напред науката е слънце!

# 724
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.

Относно следващата среща -  пернишките майки ще работят по желание на групата. Ливада-ливада. Кръчма-кръчма.

Софи от колко ще танцуват девойките да изляза да гледам?

# 725
# 726
Честит празник на всички
Навита съм и на ливади и кръчми където кажете само да не е в събота защото работя #Cussing out
SofiaV  следващият път ми пази място до теб много ще ми бъде приятно да си бърборкаме  Joy
Целувки на всички ,изхвърчам по задачи

# 727
Знаток   уби ме  Joy
и аз съм отнесена, ама чак толкова не ми се е случвало
Не че и аз днес не бях на работа , ама кой ме пита дали искам или не
Само висях да мине време  #Cussing out #2gunfire

# 728
Здравейте, момичета и честит празник!
Аз пък тази сутрин бях на тренировка на Славия с моя осмокласник. Изкарах си чудно - първо, в 8,30 по софийските улици летях волно, защото няма трафик, второ, паркирах се досами терена, ама ме досрамя и излязох, та седнах на една пейка. Слънце ме пече, дъжд ме валя, подслушвах какво си говореха една агитка на активни майки и татковци, оглеждах се за нашата ди.ва, ама не я видях. Ди.ва, поздрави, нали щяхме да ходим заедно по мачове?
Да ви кажа, дойде момента да помагате - влизам в нета и пиша 93-то училище, ама нищо освен адрес, смени и т.н. не ми излиза. А времето за кандидатстване идва. Може би утре ще е най-добре да звънна по телефона и да разбера как стоят нещата? newsm78

# 729
  • България
 Знаток, ти изтрепа рибата!!! rotfImbo
 Само не разбрах защо си се върнала  newsm78? Можеше да си изкараш една надница при тоз' луд ентусиазъм  Joy

Понеже тук се заговори много сериозно за следваща среща, искам да си споделя /нали сме си близки Wink/ че за мен е по-удобен уикендът 19-20.06., защото предишният мъжО ще е тук и аз ще пърхам около него Two Hearts, но няма да саботирам инициативите! Ако мога ще се довлека за малко, ако ли не - другия път!

# 730
  • София и там където не се пуши
novinka в сайта на РИО - Сфиая град има списък с гимназиите в които се кандидатства с изпит след 8 клас, а знам че има училища ,кадето се кандидатства и без изпит - например 51 училище.

Софи не се прави на интересна - мъжът ти както си ни обича, може да го доведеш, тамън ще прави компания на Злият Гад - Пиго (написала съм го м мъжки род) . Може да се яви и на Душко съпругът - не съм го виждала от записванията миналата година май  newsm78 .

Знаток - направо ти съчувствувам за ранното ставане. 

# 731
  • София/Осло
Момичета, ще ме извините тези дни...евровизията яко ме тресе , почти нон стоп съм по разни събития ...
Пускам по малко инфо и снимки във ФБ и в темата за Евровизия тук във форума, знам ,че някои от вас живо се интересуваха  Hug
Честит празник на всички !   Heart Eyes

# 732
  • През девет земи в десета
Ще ме извините,че се загубих,обаче :
Първо: смилих се над Знаток,евентуално ако може да мине метър с тази "последна тема" Joy
и Второ:чаках да мине "чудото",'щото просто спрях да мисля за известно време за каквото и да било друго Rolling Eyes
Е,мина вече,гледам нова тема ще си имаме и реших да се включа в тази,че съвсем ви изпуснах дирите.
Снимки от събитието,едва след като бъдат одобрени от "центърът на вниманието",такива са разпорежданията и аз слушам и изпълнявам Laughing

Дороти,тамън мъж ми се жалваше,че съм го била зарязала сам в къщи вместо да дойдел и той с мен да ни кавалерства Joy

# 733
Честит празник! bg /с малко закъснение/
С пожелание за знание, мъдрост и любов към науката, които да помогнат на децата ни в задачите в живота, с които трябва да се борят всеки ден!

# 734
Честит празник и от мен (със закъснение)!

Пожелавам на завършилите деца на Кабо Алма и Зла Гад-Пиги®  попътен вятър!   bouquet

Единственото, което ме притеснява е, че пернишките сбирки не са така посетени както софийските.

Защо ли?!!! newsm78

......... Ако мога ще се довлека за малко, ако ли не - другия път!

Коя ли мама от Перник няма да е на сбирката в Перник.... отново?!!!. hahaha

ЛИВАДА ИЛИ ЗАВЕДЕНИЕ - И ДВЕТЕ, ДЕДО ПОПЕ.  Joy Разходка до крепостта, панорамна снимка на целия отбор и след това в някое заведение.

Общи условия

Активация на акаунт