Държавна детска кухня - София

• 172 532
  • 426
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, искам да разбера къде е пункта на държавната кухня в центъра на София? По точно,  дали е актуален адреса- ул."Христо Белчев" ДЯ номер не се сещам? Също, дали има още това с бурканите, да се дават по 20/30  броя и капачки? newsm78
Благодаря предварително.

# 286
Здравейте отново, сега намерих време и прочетох  много страници и мнения в темата. След като разбрах за реда и чакането, вече имам ново питане-ако има някоя мама свободна карта или купони за месец май, ще ги взема.Става въпрос за центъра и все още не съм разбрала, къде точно е кухнята, но още утре ще се разходя до ул. Христо Белчев.

# 287
Здравейте! Може ли да помоля за впечатления за пунктовете на държавната детска кухня в Света Троица и тази в Западен парк в София? Какво е качеството на храната, има ли брашно, запръжки и т.н. Чака ли се много? Предварително благодаря!   bouquet

# 288
Здравейте, записвам се да следя темата. И аз се интересувам от детската кухня в Света троица.

# 289
  • Пловдив
Извинявайте за въпроса...но съм сигурна, че тук ще ми отговорите. Има ли държавна безмлечна кухня или не?  bouquet

# 290
Мисля, че няма, на нас ниискаха точно бележка, че нямаме алергии.
Вие сте алергични ли?
Най-добре, където живееш да отидеш в ДДК и да попиташ на място.

# 291
  • Пловдив
Да, засега имаме непоносимост към мляко...Ще потърся къде ни е ДДК, за да попитам на място

# 292
Извинявайте за въпроса...но съм сигурна, че тук ще ми отговорите. Има ли държавна безмлечна кухня или не?  bouquet

Има, една от яслите в Център-а предлага и меню за деца с АБКМ.

Редактирам се - яслата е 28-ма, ул."Христо Белчев"№41

# 293
Здравейте,
И ние скоро навършваме 10 месеца и темета ме интересува. Може и да е писано по-назад, но искам да попитам, ако някой знае за кухня, която да е в близост до Мол-София или до Била на Опълченска? За условията ще попитам на място, но ми трябва адрес на кухня, благодаря! Чувала съм, че може да се запиша и към някоя детска градина, това вярно ли е? 

# 294
Сара, има кухня на ул."Антим І" №19.
Не зная доколко е удобно за теб. Другата е на ул. Одрин, бл.14

# 295
моля да ми кажете къде има пункт за държавна кухна в кв. левски- софия, тъй като аз не открих никъде. и ако е така, къде са най-близките пунктове /хаджи димитър, подуяне/?

# 296
Здравейте, ние сме записани в кухнята на Белмекен. Някой знае ли какво се случва при изгубена абонаментна карта? Дали ще ни продадат купони или ще има чупки и физиономии?  Thinking
Всъщност никъде не намерих подобна информация, така че ако на някой му се е случвало, да сподели. Не вярвам да съм единствената забравана  Crazy

# 297
Без карта взимаме, само с 3те имена и егн (евентуално)  Peace

# 298
  • в огледалото на живота
Здравейте, ние сме записани в кухнята на Белмекен. Някой знае ли какво се случва при изгубена абонаментна карта? Дали ще ни продадат купони или ще има чупки и физиономии?  Thinking
Всъщност никъде не намерих подобна информация, така че ако на някой му се е случвало, да сподели. Не вярвам да съм единствената забравана  Crazy
Обясни за случая и помоли да ти извадят нова карта.Ако досега сте вземали храна,не мисля биха ти направили проблем.Копирай си акта за раждане на детето и го занеси за всеки случай.

# 299
Момичета къде мога да намеря цените на държавната детска кухня? От Бургас съм - тук купона е 2 лв на ден (първо, второ и десерт, от месото се предлагат риба, пилешко и свинско) - вярно ли е, че в София е 1 лв на ден? Предлагат ли някъде в другите градове в държавните кухни телешко или заешко? Питам ви за да знам заслужава ли си в нашия град държавната или направо към частната да се обърна.

Общи условия

Активация на акаунт