Лари, не се стряскай така, не са хич трудни.

Някои качества не са преставали да ме дразнят и през годините съм воювала, но е безполезно. Не можеш да му промениш същността. Телето си е теле, това е. Нямам спомен някога да съм играла роли, отвътре ми е идвало някак, налучквала съм интуитивно тактиката с него. Давала съм много в тази връзка, но съм получавала многократно повече. А телецът има какво да даде.
Е може да съм копняла понякога за по-активен и бурен живот, но свикнах да го получавам извън семейството. Телецът цени свободата и не я ограничава у партньора. Внимаваш обаче в картинката да не му накърняваш мъжкото достойнство и така... Ако искаш мъж до себе си го цениш и уважаваш като такъв, иначе хващаш пътя, това е. А телецът е истински мъж и на една копнееща за романтични отношения жена може да даде всичко от което има нужда. Той винаги като такъв е бил на пиедестала и винаги е давал всички основания да се гордея с него. Грижата която получаваш от него, вярност, преданност, любов, ласка, всичко за дома и семейството...това са неща, за които си заслужава да бъдеш с телец.