Мъж телец

• 124 484
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Телец и Дева са идеална комбинация. Wink

Лари, не се стряскай така, не са хич трудни. Wink Трудни за мен са скорпионите- теленцата са си съвсем безобидни.  Wink Само на думи може да ти се струва сложно, на практика като има пламък в сърцето, всичко си идва на мястото. Доколко овен и телец ги дават несъвместими, пък ей го на, не сме се претрепали. Laughing Научих се на голямо търпение с него. И на още много други полезни неща.
Някои качества не са преставали да ме дразнят и през годините съм воювала, но е безполезно. Не можеш да му промениш същността. Телето си е теле, това е. Нямам спомен някога да съм играла роли, отвътре ми е идвало някак, налучквала съм интуитивно тактиката с него. Давала съм много в тази връзка, но съм получавала многократно повече. А телецът има какво да даде.
Е може да съм копняла понякога за по-активен и бурен живот, но свикнах да го получавам извън семейството. Телецът цени свободата и не я ограничава у партньора. Внимаваш обаче в картинката да не му накърняваш мъжкото достойнство и така... Ако искаш мъж до себе си го цениш и уважаваш като такъв, иначе хващаш пътя, това е. А телецът е истински мъж и на една копнееща за романтични отношения жена може да даде всичко от което има нужда. Той винаги като такъв е бил на пиедестала и винаги е давал всички основания да се гордея с него. Грижата която получаваш от него, вярност, преданност, любов, ласка, всичко за дома и семейството...това са неща, за които си заслужава да бъдеш с телец.

# 61
Леле, Делюжън, за пореден път се съгласявам с тебе. Laughing
Сигурно съм се повредила.
Концерти мрази-ок, дал ми е карт бланш да ходя където поискам и когато поискам.

СПА хотели недолюбва-сега ще ходим след много увещания от типа "всеки да уважава на другия интересите - сама съм ходила с приятелка за 2 дена. И така.

# 62
Това е положението- всеки си живее живота и никой на никого не пречи.  Laughing
С телеца със всяка изминала година става все по-лесно. Аз сега си позволявам неща, които не съм си и помисляла на млади години.  newsm78 Не знам кой го обяви за труден... Това е знакът който най-рядко къса с партньора си. Пълна противоположност на скорпиона, който пък е първенец по зарязване и разбити сърца.
Тази стабилност с телеца си е сериозно достойнство.

Аз се поуморих вече де ама...за това си има и други причини. Rolling Eyes

# 63
Цитат
Това е положението- всеки си живее живота и никой на никого не пречи.
Tака си е  Laughing И двамата сме Телци и държим на свободата си. Той никога не ме е спирал за каквото и да е, аз него- също. Разбира се, нито един от двамани не злоупотребява с това. Семейството е над всичко. Домошари сме, уравновесени, за разлика от детето- Лъвче  Mr. Green Много емоции и много претенции- отсега трудно се справяме с него. Трудно приемаме новите неща.

# 64
Delusion, към казаното от теб просто няма какво да се добави  Peace  В никакъв случай не може да се каже, че играя роли, просто тиха дипломация и търпение!

# 65

...
Разведох един брой такива /тежко дело беше/ и с една майка от единия вид имахме големи проблеми с издръжката от баща от другия.
 Няма такива правила всеобщи.
Пиша го ей- така, ако някой реши наистина, че може да се осланя на подобни прогнози да си има на ум, че нещата не са баш така.

Темата не е ли за отчетни? Там някъде натикаха една камара подобни зодиакални теми- за мъже, за жени, за деца.

# 66
Оставих да си мисли, че има водещата роля и се получи.Добро си ми е теленцето.Аз съм скорпион - за протокола

# 67
  • София
И моят мъж е Телец. Е никога не съм била с по-сговорчиво същество от мъжки пол. Вярно е, понякога го прихващат лудите, но понеже аз съм търпелив Рак, накрая винаги става моето.

Моят Телец е любвеобилен и всеки ден ми казва, че ме обича. Прилепчив е като жена и доста обсебващ, непрекъснато ми звъни по телефона за щяло и нещяло. Обича да споделя всичко с мен - даже и служебните си дела до най-малки подробности. Не се опитва да ме ограничи в нищо, признава заслугите ми и ме уважава. Изисква от мен вярност и знам, че малко се дразни и ревнува от командировките ми, които винаги се купонджийски, макар че го отрича. Отговорен, лоялен, почтен. Моят Телец не е сухар - като истински епикуреец е купонджия, макар и от друг тип в сравнение с мен - на купоните си мълчи и ме оставя мен да се изявявам, но пък винаги охотно ги организира и посещава.

От друга страна - мързелив е и е роб на телесните удоволствия. Като казвам мързелив, по-точната дума е ленив, защото иначе е отговорен.

Телецът трудно започва връзка, но реши ли, че наистина е влюбен, нищо не може да го спре - отнася те като лавина!

Хора, като чета някои неща за вашите Телци, не мога да повярвам - затворени в себе си, имат свой свят, не обичат да говорят за чувства? Ходила съм и преди мъжа си с Телец - е няма толкова любвеобилно нещо! Може и да е, понеже аз съм Рак. Спомням си, че в книгита на Линда Гудман за връзката Телец-Рак  пишеше нещо от рода "Телецът знае всичко за допира. Ракът ще му покаже всичко за чувствата." Честно да ви кажа, изобщо не ми е проблем да извличам нежност и любвеобилност от телците.

# 68

...
Разведох един брой такива /тежко дело беше/ и с една майка от единия вид имахме големи проблеми с издръжката от баща от другия.
 Няма такива правила всеобщи.
Пиша го ей- така, ако някой реши наистина, че може да се осланя на подобни прогнози да си има на ум, че нещата не са баш така.

Темата не е ли за отчетни? Там някъде натикаха една камара подобни зодиакални теми- за мъже, за жени, за деца.

Разводи има между всички комбинации зодиакални знаци. Но има статистика по разводите и те са в най-малък процент именно между тези които са зодиакално съвместими, това е факт.
На ум трябва да има човек че зодиакалната характеристика не е пълна характеристика за един човек. Той е личност и с безброй лични индивидуални особености.

Статистиката по разводите за мъжете-телци:

Мъж-Телец и Жена-Овен - 35,3% разводи;
• Мъж-Телец и Жена-Телец - 37% разводи;
• Мъж-Телец и Жена-Близнаци - 27, 9% разводи;
• Мъж-Телец и Жена-Рак ? почти 46 % разводи;
• Мъж-Телец и Жена-Лъв - 24,3 % разводи;
• Мъж-Телец и Жена-Дева - 23,3 % разводи;
• Мъж-Телец и Жена-Везни - 18,3 % разводи;
• Мъж-Телец и Жена-Скорпион - 24,6 % разводи;
• Мъж-Телец и Жена-Стрелец - 30,6% разводи;
• Мъж-Телец и Жена- Козирог - 17,6% разводи;
• Мъж-Телец и Жена- Водолей - 28,3 % разводи;
• Мъж-Телец и Жена-Риби -  23,1 % разводи;

# 69
Къде мога да намеря и за другите зодии?
Въпреки,че тази Телец- Везни ми е ясна работата. Whistling Flutter

# 70
Ооо, Телецът много обича да гушка, да пипа, да прегръща. Може да е сух във вербалното иразяване на чувствата, но няма проблем да ги показва и много държи на физическия допир  Flutter

# 71
Къде мога да намеря и за другите зодии?
Въпреки,че тази Телец- Везни ми е ясна работата. Whistling Flutter

В нета и на други места я има, но ето на първо четене:

http://www.woman.ru/horoscope/medley10/thread/3905659/

# 72
  • Plovdiv->Toronto
Мда, много сте прави за всичко за Телеца  Laughing
И ние сме Дева и Телец, няма по-сговорчив човек за мен. И такъв който да не пали от четвърт, за разлика от мен и да търпи всякакви драматизации, даже да му харесват  Mr. Green ...

# 73
Delusion , ще ми бъде много интересно ,ако разкажеш по-вече за този вариант Мъж-Телец и Жена-Стрелец -

# 74
Стрелецът е знак, от който имам изключително малко впечатления. Не говоря това което не знам.

Общи условия

Активация на акаунт