Мъж телец

• 125 283
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Къде мога да намеря и за другите зодии?
Въпреки,че тази Телец- Везни ми е ясна работата. Whistling Flutter

В нета и на други места я има, но ето на първо четене:

http://www.woman.ru/horoscope/medley10/thread/3905659/
Благодаря Hug

# 76
  • Шумен
И моят мъж е Телец - има предимства , има и недостатъци, но кой няма/предимствата печелят  Peace/ Аз съм Близнаци и ми е много лесно с него - вече 20год.  Mr. Green Наистина трудно изразява чувства, но ги показва постоянно- все да гушне, да целуне. Домошар е,обича спокойствието, книгите и своите си занимания - не ходи по заведения и с приятели, може цял ден и дума да не обели  ooooh!, но съм му свикнала. Аз съм по-големият инат, приказвам и за двамата Mr. Green, обичам да се срещам с приятелки на по кафе, шопинг и той не ме спира - имам пълна свобода. Рядко се нервира, нооо...да не си му насреща, всичко изпипва перфектно и с това ме дразни - еми нещата стават бавно. И наистина , ако искате бурен, шантав и пълен с приключения живот- няма да е с мъжа-Телец. С това трудно свикнах, но пък имаш сигурност, спокойствие . Относно решенията - трудна работа - винаге е съгласен с мен, стига да не го занимавам с "глупости", то  почивки, екскурзии, ремонти - все аз организирам. Откъм инициатива хич го няма.
В сравнение с други наблюдения върху приятелки и познати и техните мъже - животът с мъж-Телец никак не е лош, особено ако си обичаш свободата и искаш в някои отношения да си независима/например дали да си купиш поредният чифт обувки или ще чакаш одобрение - това винаги ми е било странно/

# 77
Доста телци познавам-и жени и мъже!Всички са много пресметливи,ама много!!!Изключително деспотични!Повечето пият много,ядат много и изневеряват много.Най-трудно съжителстват със скорпион,а много добре с козирог,овен и дева

# 78

В сравнение с други наблюдения върху приятелки и познати и техните мъже - животът с мъж-Телец никак не е лош, особено ако си обичаш свободата и искаш в някои отношения да си независима/например дали да си купиш поредният чифт обувки или ще чакаш одобрение - това винаги ми е било странно/
Е те това, ако успея да го постигна, ще съм супер дупер щастлива. Никога, ама никога не съм питала за пазаруване за мене, за козметика, за обувки, за процедури разни....Напротив, по едно време ме хокаше, че не съм истинска жена и не ходя по магазини.(за това даже съм писала в някои теми Mr. Green)

# 79
Здравейте,
Темата ми е много интересна.
Моля някой по-запознат да каже за комбинацията мъж Телец - жена Скорпион

# 80
И моят мъж е Телец...Аз съм Близнаци

И нашата комбинация е такава. По китайския хороскоп обаче съм бик или бивол, а това си е чисто теле  Wink Тъй че мисля, че това ме доближава до него като характер.
Моето теле си пада деспотично, усещам го. Още се прави, защото не сме толкова близки, но както е тихичък и добричък, усещам една непоколебима твърдост като е решил нещо. Хем се дърпа за физическо сближаване, хем на моменти недвусмислено ми показва колко много има нужда от мен. Втората част е признавам особено приятна  Grinning
А ако реши да си отиде човек, как се държат? Чела съм, че много преследват и не се отказват.

# 81
Не знам как е ако решиш да си тръгнеш от него  Laughing, обаче знам, че ако той е решил нещо тръгва напред и въобще не се обръща назад.
Мисля, че в някаква степен телеца едва ли не идеализира партньора си и ако нещо сгафиш ти показва по-най гадния начин колко разочарован е от теб.
Аз пък искам да ви попитам вашите телета как са сутрин, моето се разсънва около 1 час докато стане време да тръгва за работа, пие си кафето и дума не обелва рано сутрин.
На мен пък сутрин ми е много свежо  Mr. Green и искам да говоря....................

# 82
И моят мъж е Телец...Аз съм Близнаци

И нашата комбинация е такава. По китайския хороскоп обаче съм бик или бивол, а това си е чисто теле  Wink Тъй че мисля, че това ме доближава до него като характер.
Моето теле си пада деспотично, усещам го. Още се прави, защото не сме толкова близки, но както е тихичък и добричък, усещам една непоколебима твърдост като е решил нещо. Хем се дърпа за физическо сближаване, хем на моменти недвусмислено ми показва колко много има нужда от мен. Втората част е признавам особено приятна  Grinning
А ако реши да си отиде човек, как се държат? Чела съм, че много преследват и не се отказват.

Телецът, ако не е толкова близък с някого, дава вид, че приема неща, които всъщност никога не би приел  Laughing Опипва почвата, един вид. Това кара хората да ни мислят за изключително добрички и способни за "моделиране"- голяма заблуда Mr. Green
За втория въпрос  Thinking Зависи. Един обичащ Телец дава всичко от себе си и не се отказва лесно от обекта на чувствата си. Ако спре да те обича- няма сила, която да го накара да остане. Реши ли се на раздяла- забрави да го задържиш.
Телето бавно развива чувствата си. Тук такова понятие като "любов от пръв поглед" няма. По същия начин стои и въпросът с приятелите- за да те нарече Телето "приятел", значи наистина си такъв и приятелството ви е изпитано. А за любими хора е готов на всичко.

# 83
Телецът, ако не е толкова близък с някого, дава вид, че приема неща, които всъщност никога не би приел  Laughing Опипва почвата, един вид. Това кара хората да ни мислят за изключително добрички и способни за "моделиране"- голяма заблуда Mr. Green

Много съм съгласна, това започвам да го усещам все по-осезаемо, колкото по-близки ставаме. Чувствам как затяга обръча около мен, в смисъл става все по-деспотичен, мнителен и зад добротата и спокойствието му усещам да се крие едно собственическо чуство, силно развито при това. В момента се опитва  едва ли не да ме изолира от всички мъже около мен  Laughing

# 84
Така е, телецът дава видимост сред по-далечни хора за изключителна душица, когото най-вероятно с лекота ще въртиш на малкия си пръст. Голяма заблуда. Това е мъж в истинския смисъл на думата- силен и железен. Ако е решил нещо ще го направи и никой не може да му противоречи или попречи. В този смисъл ако разбирате под "деспотичен", може би, но деспотичен не е правилната дума. Всъщност, знам ли...при някои индивиди тази им черта би могла да преминава определени граници. newsm78 За моя лично не бих казала. Собственик е определено. И даже не опитвай Лари да му накърняваш мъжкото собственическо чувство с разни други мъже. На мига ще те отреже и назад няма да се обърне. Каквато и мъка да му коства. Другите мъже- без негово знание.

елиас, при моя си беше любов от пръв поглед. Grinning При втория ми направи предложение за брак. Laughing Веднага след първата целувка. Е, аз обаче приех доста по-късно и тогава вече се съмнявах дали не е размислил. Laughing Изглеждаше вече нерешителен.
Цял живот не мога да се начудя и колко пъти съм го питала дали тогава се пошегува случайно. Твърди че бил абсолютно сериозен и че веднага разбрал че аз съм неговия човек. Grinning

lasi, това при твоя са си лични особености.  Mr. Green Моя кафе не пие, а сутрин е много различен. Алкохол между другото също не пие. Познавам телци от абсолютни трезвеници и до пропаднали алкохолици. Храни се малко (и май всички телци които познавам), но абсолютно държи на домашна храна. Фаст фуд, сандвичи и подобни боклуци не понася.

Пресметливост има да, но за семейството си са много щедри. Никога не съм била ограничавана в харчене от обща сметка, а да искам разрешение за покупки...абсурд. Има обаче голям инат и стиснатост в отношение на влагане на големи суми в бизнес-проекти или инвестиции. Прекалено рисково е за телеца. Той не обича риск с парите му. Живее така че винаги да има на банкова сметка независимо колко зле е в дадения момент финансово. Мрази кредити и дългове. Изобщо...много е зле и изостанал с финансовата култура. Joy Joy И колкото и да го ограмотяваш, дума не отбира.

# 85
  • София
Delusion , ще ми бъде много интересно ,ако разкажеш по-вече за този вариант Мъж-Телец и Жена-Стрелец -

Ееееех и нашата комбинация е такава. Наистина би ми било интересно да прочета мнението на Делюжън, защото едно 90 процента от нещата, които е написала важат с пълна сила за моето теле.  Peace

Иначе и моят не е от най-лесните. Но е страшно добродушен и най-чувствителния мъж, който познавам.
Това което ме привлече в него от самото начало беше точно непоколебимата му твърдост при вземане на решения, следването им и изобщо във всичко. Абе, мъж на място, определено!

За комбинацията между стрелец и телец съм чела доста, негативни неща основно.  Никога, никога нямаше да си паснем така добре, ако аз не бях променила себе си до голяма степен. Съзнавам че повечето неща са за добро, но е доста труднчко цял живот да хвърчиш из облаците и да гледаш през розовите очила и изведнъж едно теле да те сгромоляса с все сила на земята  Whistling

# 86
  • София
Моят мъж е телец.
Не веднъж съм му казвала, че е темерут  Mr. Green
Като темперамент е страшно спокоен, уравновесен, хладнокръвен и тих. Спокойствието му ме влудява понякога. Железни нерви има.

Най-интересното което е, че единствено аз успях да му стъпя на шията  Blush Признавам си, че успявам да го манипулирам, да му вадя душата с памук и винаги става това, което аз искам. Понякога, когато трябва да се стигне до някакво решение, така извъртам нещата, все едно той го е взел. И пак става това, което искам. Но да не се подценява фактът, че съм зодия Лъв  Wink Битката е неравностойна  Joy

Хубаво негово качество е, че е много пестелив спрямо собствените си нужди и щедър спрямо мен и детето. Оставя ми всичките пари да се разпореждам с тях. Постоянно повтаря, че няма нужда от нищо и че не го интересува нищо материално  Shocked И въпреки това умира за хубава техника  Wink Както и за биричка - винаги студена и в големи количества!

Много често ми се обяснява в любов, за жалост само на думи, а не чрез подаръци  Mr. Green Романтиката е нещо непонятно за него. Иначе е домошар - дай му да си стои вкъщи. Ще врътне прахосмукачка, ще тегли един моп на апартамента. Ще измие прозорците и тоалетната... После ще седна на компа и няма да стане 12 часа.

Като заключение ще спомена, че моят мъж прави впечатление на адски добронамерен, мил и любезен тип. Ама не е точно така в действителност. Темерутските му черти си ги пази за мен  Wink Въпреки това се справям повече от добре с характерчето му. За 9 години съжителство съм му намерила цаката. Може да е железен, но аз пък още повече!

# 87
Моят мъж е телец:

добри качества:
работлив
честен
с невероятно чувство за хумор
отговорен
способен
чаровен
обича деца

лоши качества:
супер много забравя
инат
консерва
"избирателна глухота"
"избирателна памет"

това се сещам сега, може да допълвам
Laughing Все едно за моя мъж си писала - той също е телец  Peace

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 13:15 от *denitsa*

# 88
Момичета, виждам че добре сте опизнали Телците. На мен ми е интересно да споделите кои са нещата, които успяват да зарадват Телците. Аз лично от своя опит мога да кажа:
- винаги вкусна и обилна храна на масата,
- скъп подарък,
- да му се възхищавате на работата,
........
Сега и вие допълвайте, каквото се сетите.

# 89
- да му се възхищавате на работата,

Да му се възхищавате за всичко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт