Мъж телец

• 125 411
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
браво бсдд,
продължавай да говориш за себе си - интересни неща научаваме за телето :0) какъв ти е асцендента?!

# 496
Ха-ха. Аз съм зодия близнаци Wink Ама какво да ти кажа вече май силно се замислям дали да вярвам на тия зодии, щот така имаш очаквания към даден човек, които може никога да не се изпълнят, или пък отричаш неща, които не е изключено да съществуват. Просто тъпото е, че слагаш човек в рамки и си предубеден към него!

# 497
"слагаш човек в рамки и си предубеден към него!" -да ,но найстина има много верни неща ,аз лично съм сравнявал доста хора по тея зодий ,и близките  ми хора имат характерните черти;
а и вкрайна сметка това е единственият начин да научиш повече за желаният обект,да имаш едно на ум,какви черти могат да се проявят,после да не се чудиш "егати тъпака би тоя"
В крайна сметка живота си е живот ,трябва да се живее ,не да се чете
Послепис - почвам да търся близнаци Simple Smile ,пожелайте ми успех:)

# 498
вярваш на човек независимо от неговата зодия. и ако не очакваш нищо, няма да се разочароваш.

оставяй го......престани да се занимаваш с него. дали ще те потърси или не, да няма значение за теб. да не е единствения цитирам  "Е той е красив мъж, не мога да го отрека, ухажван е, не му липсва женско внимание......................изглежда ми стабилен, с него съм имала най-стойностните си разговори, перспективен мъж е, все планира, не е някой елементарник, не мисли ден за ден, позитивен"   ..... Сигурна съм ,че ако се огледаш ще срещнеш друг мъж с такива качества, който ще те оцени достойно. какво се прави на интересен? дори ми е чудно че е телец.  а може и да иска отношенията да са ви само приятелски, приятно му е да разговаряте и да сте приятели и не иска да развали това. това че ти си падаш по него сексуално, вълнува само теб. явно

# 499
Ако знае, че си влюбена, може просто да му харесва да те държи наоколо и да си гали самочувствието с тебе. Поне при мен май така беше и когато се осъзнах се отдръпнах, защото аз си оставих сърцето при него, а то не е играчка. Едно теле никога няма да застане и да ти каже в очите, че няма чувства, че не може да ти даде повече от приятелство и да те освободи. Ще се навърта около тебе ей така да те държи наоколо, да знае че си негова, че ти пука за него. 8 години изгубих така с единия, с другия след него по-малко  ooooh! Надявам се повече никога да не се влюбя в теле. Толкова се напатих от тях, че не знам как ще допусна мъж пак до себе си.

# 500
Coldasice наистина имам усещането, че и при мен е същата ситуация. Не ме отрязва категорично, за да си ме държи и да си вдига акциите с мен Sad А когато взема решение да не се занимавам с него, почва да тича като луд след мен и пак получача своето си-моето внимание. МН е жесток! Само си играе със сърцето ми! Не искам да си загубя живота в чакане! Но от друга страна толкова мн го харесвам и не искам да се отказвам от него. Нз вече ще се побъркам. А най-гадното е,че той пръв пусна фитила и сега ме разиграва яко. Мисля да излезна с него и пред това си уговорихме среща. И ще видя как ще мине, ако не ми хареса слагам точка и повече няма да се занимавам с него!!!

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 09:58 от ps1

# 501
Ами отдръпни се тогава и виж какво ще стане

# 502
Ама ние имаме среща какво да се отдръпвам. Пък и ние кога ще се опознаем, само си бягаме, писна ми вече! Sad Пък и какво ако започне пак да ме преследва, щом го прави просто за да съм околоо него и да се надъхва само. Аз не искам да съм в ролята на парцалка и подметка! Май ще бъда директна и ще го питам, за да няма недоразумения и да сме наясно.

# 503
Мда, като усетеше, че си тръгвам пускаше по някоя троха, а на мен малко ми трябваше естествено, защото бях влюбена. Абсолютни госпожици, забравих си женската гордост заради него. За мен това са вече мъже без принципи и на дребните далавери. Не само в любовта. Заради дългото ми общуване с тях, вече във всички мъже това виждам. Тръгвах си 100 пъти и 100 пъти ме връщаше. Караше ме да хлътвам отново и отново и след всеки път - ФРЪЦ! и се наслаждаваше как се побърквам по него. Мнооооого трудно се измъкнах, дори не съм сигурна, че на 100% съм успяла. Няма да давам съвети, защото съм все още доста афектирана от всичко, което преживях с тях, в момента ми е само до  #2gunfire Даже си бях обещала да не влизам в тая тема, защото избягвам всичко, което ми напомня за него, ама пак влязох  Rolling Eyes Аз съм лъвица, колкото и недостатъци да имаме, ние сме принципни. Никога не бих си позволила да си играя с нечии чувства по този начин.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 10:27 от coldasice

# 504
Coldasice не ми се иска да си права Sad Аз толкова мн хлътнах, имам си свой сценарий за развитието на нещата, така се филмирах. И сега лъжата, която съм поддържала ще рухне. Май колкото по-рано се осъзная, по-добре. Coldasice дано го преодолееш. Мисля, че те разбирам, защото телците наистина знаят как да влязат под кожата на една жена, мн са хитри и знаят как да получат това, което искат.

# 505
Хич не са хитри ,просто са си тъпички и страхливи,ама ти не искаш да осъзнаеш,вярно че сигурно се ласкае от вниманието ти ,но не смятам че за това те търси ,просто те харесва ,най малко е достатъчно любезен за да се почувстваш близка с него и както казаха по-надолу може да иска само приятелство,аз примерно трудно отказвам на хора, който се държат добре с мен(и аз отвръщам със същото) ,тва може да се тълкува ,като приятелство.

# 506
Е да, ама аз не съм се държала винаги мило с него, даже се държах мн грубо по едно време. Цял семестър не го поздравявах в университета, минавах го като малка гара Wink Защото бях разбрала, че се зарибявал с една колежка и ми стана гадно, че аз си разкривам чувствата, а той си се забавлява с друга. И като спрях да го отразявам гледай кво става, почна всеки ден в университета след лекции да идва при мен, искаше все да си говори с мен, аз се държах супер студено. Беше ми нм странен тогава и все още не мога да си обясня някои неща. Където и да идех все него виждах сякаш беше случайно, но мисля,че той просто се е навртал около мен, за да усещам присъствието му наоколо. Все ми търсеше погледа, искаше да си ги срещнем, за да се поздравим и да си говорим, но аз не исках да го поглеждам. Но в крайна сметка успя да ми спечели вниманието отново. Нз как го направи. Опасен е! Знае как да постигне целите си. Ето това ме кара да си мисля,че не съм му безразлична. Би ли се занимавал с мен след като се държах така грубо, той прояви голямо търпение към мен, за да си извоюва едното "здравей" от мен.

# 507
ps1, не искам да съм груба, но от това,което написа последно ,ми става ясно че се е случило преди доста време.
....Би ли се занимавал с мен след като се държах така грубо, той прояви голямо търпение към мен, за да си извоюва едното "здравей" от мен.
да, проявил е търпение и е успял да си върне вниманието ти. но след това какво е направил ? нищо! положението ви е почти същото-приятели, излизащи отвреме на време на среща. на среща като какви? Той толкова време, години доколкото каза, не може да се ориентира в свойте чувства към теб? това мисля не е типично поведение на телец. особено ако си няма гадже, в т.ч. и да не прави секс. според мен са силно сексуални натури и ако не прави секс с теб, то който и да е мъж, ще потърси това в друга. мое мнение. Колко още би го чакала? Докато завършите или и след това? Да не се окаже,че си чакала твърде дълго и напразно. Живота ти минава ей така, извинявай, в мисли и трепети по него. Би било чудесно ако бяха взаимни. Той си живее неговия живот, излиза си с приятели, флиртува с жени, забавлява се, а ти? Кога за последно позволи на някой друг мъж да пофлиртува с теб, да те прегърне или целуне? Живей си живота, а той ако иска да е част от него, да заповяда, но не като приятел, а като мъж с интерес и желание към теб като жена. хайде успех на срещата, дано да изясните положението  Hug

# 508
Незнам ,този твоя човек дали е търпелив ,ама ти си  доста търпелива,аз ако бях на негово място и не ми обръщаш внимание не бих го търсил повече ,дори и много да те харесвам,дори преди време бях влюбен в едно момиче бяхме се събрали за малко,и един ден то престана да ми говори без причина ,само се обадих да я питам какво става къса ме ли ,тя ми каза да ,и после колкото и да я обичах и харесвах ,я преглътнах и толкова,не мога да карам на сила човека ,и до днес ми е интересно защо стана така ,но живот  ...... тва е

# 509
Майната му на моя човек! Wink Все ми е тая, не ми пука! Край!!! Няма да го чакам да се накани, да не е кукона. Като не е той ще е някой друг! Цял свят народ, все някой ще ми пасне!

Общи условия

Активация на акаунт