продължавай да говориш за себе си - интересни неща научаваме за телето :0) какъв ти е асцендента?!
Ама какво да ти кажа вече май силно се замислям дали да вярвам на тия зодии, щот така имаш очаквания към даден човек, които може никога да не се изпълнят, или пък отричаш неща, които не е изключено да съществуват. Просто тъпото е, че слагаш човек в рамки и си предубеден към него!
,пожелайте ми успех:)
Надявам се повече никога да не се влюбя в теле. Толкова се напатих от тях, че не знам как ще допусна мъж пак до себе си.
А когато взема решение да не се занимавам с него, почва да тича като луд след мен и пак получача своето си-моето внимание. МН е жесток! Само си играе със сърцето ми! Не искам да си загубя живота в чакане! Но от друга страна толкова мн го харесвам и не искам да се отказвам от него. Нз вече ще се побъркам. А най-гадното е,че той пръв пусна фитила и сега ме разиграва яко. Мисля да излезна с него и пред това си уговорихме среща. И ще видя как ще мине, ако не ми хареса слагам точка и повече няма да се занимавам с него!!!
Пък и какво ако започне пак да ме преследва, щом го прави просто за да съм околоо него и да се надъхва само. Аз не искам да съм в ролята на парцалка и подметка! Май ще бъда директна и ще го питам, за да няма недоразумения и да сме наясно.
Даже си бях обещала да не влизам в тая тема, защото избягвам всичко, което ми напомня за него, ама пак влязох
Аз толкова мн хлътнах, имам си свой сценарий за развитието на нещата, така се филмирах. И сега лъжата, която съм поддържала ще рухне. Май колкото по-рано се осъзная, по-добре. Coldasice дано го преодолееш. Мисля, че те разбирам, защото телците наистина знаят как да влязат под кожата на една жена, мн са хитри и знаят как да получат това, което искат.
Защото бях разбрала, че се зарибявал с една колежка и ми стана гадно, че аз си разкривам чувствата, а той си се забавлява с друга. И като спрях да го отразявам гледай кво става, почна всеки ден в университета след лекции да идва при мен, искаше все да си говори с мен, аз се държах супер студено. Беше ми нм странен тогава и все още не мога да си обясня някои неща. Където и да идех все него виждах сякаш беше случайно, но мисля,че той просто се е навртал около мен, за да усещам присъствието му наоколо. Все ми търсеше погледа, искаше да си ги срещнем, за да се поздравим и да си говорим, но аз не исках да го поглеждам. Но в крайна сметка успя да ми спечели вниманието отново. Нз как го направи. Опасен е! Знае как да постигне целите си. Ето това ме кара да си мисля,че не съм му безразлична. Би ли се занимавал с мен след като се държах така грубо, той прояви голямо търпение към мен, за да си извоюва едното "здравей" от мен.