СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 089
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • Банкя
Някой забелязал ли е промяна в списъците? Нали уж са щяли да ги чистят от неправомерно заявени критерии? Аз досега никъде не забелязах никаква промяна.
Аз не виждам промени в списъците. Гледах само 1вите 3 градини от кандидатурите на сина ми.
Аз проверявам само списъка на градината по първо желание и там няма промяна. Peace

Eti123 Ти кога последно погледна списъка? След 18:00 вчера ли е станало това разместване или по-рано? Ако е по-късно, нямам идея как се е получило, тоест според мен няма логично обяснение. Thinking

Аз пак да питам като идиот- нали на практика днес протича всичко- класиране, генериране на случайни номера и т.н., а утре ни го публикуват?
Т.е. ако е така, нали имаме 5 мами, които наблюдават цялата тази работа?  newsm78 Чудех се по кое ли време се случват нещата и дали някоя от тях няма да ни даде повечко информация как е протекъл процеса  newsm78
Дефакто само 2 мами са заявили тук в темата, че ще присъстват на гражданския контрол, отделно Ели ще е там, може би и Саня.
Предполагам, че при първа възможност ще разкажат за протичането. Wink

# 526
  • Beyond the Frontiers

Момичета кажете ми някоя ЦДГ или ОДЗ с нулев прием в района на Младост или Центъра.Кофти че нали е заключена системата и не мога да ги видя сега, а от БТЖ искат да направят репортаж защо има ДЗ с нулев прием.
http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&id=15&k=89

В системата се виждат градините и списъците.

# 527
В момента ли тече  избора или не ?

# 528
Акси ,
и аз гледам списъка само по първо желание и снощи късно гледах,нямаше промяна.Сега ,преди малко отварям и гледам че сме изместени Rolling Eyes

# 529
  • Банкя
Момичета кажете ми някоя ЦДГ или ОДЗ с нулев прием в района на Младост или Центъра.Кофти че нали е заключена системата и не мога да ги видя сега, а от БТЖ искат да направят репортаж защо има ДЗ с нулев прием.
Преди няколко теми AnMary ги беше извадила - ЦДГ-тата: Peace

171 ЦДГ - Свобода
131 ЦДГ - Кремиковци (с. Яна)
112 ЦДГ - Витоша (Бояна)
41 ЦДГ - Витоша (с. Мърчаево)

Eti123 Необяснимо ми е. Thinking

# 530
  • София
Някой забелязал ли е промяна в списъците? Нали уж са щяли да ги чистят от неправомерно заявени критерии? Аз досега никъде не забелязах никаква промяна.

Ако са щели да чистят предварително, то това вече трябва да е свършено и списъците да са съвсем окончателни, за да може да започне томболата за граничните групи. Защото тегленето на случайни числа е обявено за 14:00 днес, значи е почнало или почва всеки момент.

Миналата година чистиха на няколко пъти доста неправомерно заявени К4, но това се правеше само като се сравнят имената на заявените баби с имената в регистъра на работещите в детските градини. Обаче ако е посочено истинско име на жена, която не е истинска баба, такава предварителна проверка няма да хване измамата. Ако имаше свързаност и с ЕСГРАОН, щеше да се излови липсата на роднинска връзка, но свързаност няма.

Личните ми впечатления са, че в кварталните градини миналата година имаше към 16-17 деца с К4, тази година са едва 2, т.е. вероятно са си истински. Другите или не смеят да рискуват, или са намерили по-модерен вариант на задна вратичка.

# 531
              aria_82 ,ето:
11 ОДЗ нулев прием - 2008
17 "              "            - 2009 и 2007
26 "              "            - 2008 и 2007
56 "              "            - 2007
59 "              "            - 2007
70 "              "            - 2009 и 2007
75 "              "            - 2009 и 2007
98 "              "            - 2009

# 532

Личните ми впечатления са, че в кварталните градини миналата година имаше към 16-17 деца с К4, тази година са едва 2, т.е. вероятно са си истински. Другите или не смеят да рискуват, или са намерили по-модерен вариант на задна вратичка.

Явно ние сме големи "късметлии" та винаги в желаните градини списъците са оглавени с по 5-6 деца с К4.
Чудя се защо списъците са все още видими. И съм толкова притеснена от случващото се в момента, че място не си намирам. Дори си мисля като ходя да взимам големия ми син, дали да не се примоля да ми кажат приети ли сме Crazy. В градината би трябвало да имат списъците след като ще ги разлепват утре newsm78

# 533
Относно нулевия прием за набор 2007:
60 ОДЗ ,филиал ул. Васил Друмев-0места
62ОДЗ,ул. "Врабча" № 7-0 места
53ОДЗ,ул. "Ив. Тургенев" № 10-0места
18ОДЗ,ж.к. "Яворов" ул. "Алея-II" № 2
65 ОДЗ,ул. "Ал. Момчев" № 2
6ОДЗ,ул. "Генерал Жостов" №1, ж. к. "Л. Толстой"
10ОДЗ,бул. "Г. М. Димитров" до бл. 102

# 534
По добре си напиши реалния адрес на месторабота докато още можеш  Peace
Проблемът е, че фирмата вече се помещава извън София-град в София-област и това не мога да го избера. За всеки случай ще напиша района по регистрация. Grinning
Благодаря за коментарите! Hug
Акси, аз малко късничко се включвам, но сега наваксвам с четенето. Идентичен е и нашият случай с работата на мъжа ми, в крайна сметка и аз избрах адрес по регистрация. Ето и отговора на исодг, от който разбирам, че ако не ползваш ДК5 не е задължително в служебната бележка да е посочен район на месторабота:
"Здравейте,
Какво се има предвид под "Месторабота-район" (в профилите на родителите)-адрес на фирмата по регистрация или по фактическо местоположение на офис? Благодаря предварително!
Нашият отговор:
Необходимо е да отбележите адреса, на който реално родителят работи, като този адрес трябва да фигурира в служебната бележка, издадена от работодателя, ако детето Ви е получило предимство по този допълнителен критерий в детската градина, в която евентуално бъде класирано.
Поздрави,
Екип на kg.sofia.bg

И още ето от техния сайт с правилата за прием:
"Официален документ от работодател, удостоверяващ, че родителят /настойникът/ работи, който съдържа: изх. №, мокър печат с подпис и ЕИК на работодателя".

Отивам да ви дочитам, желая късмет на всички Simple Smile

# 535
  • София, под Карлсон
да си призная стомахът ми е свит. И как ли няма да е, като от това зависи детето ни да си дойде по- скоро при нас...сякаш огромно напрежение виси във въздуха   Whistling
като гледам и колко хора сме "зависнали" в темата, явно не съм само аз така...  Mr. Green

# 536
Хм...вече не са достъпни..
До преди минути бяха, а сега не.

# 537
Относно нулевия прием за набор 2007:
60 ОДЗ ,филиал ул. Васил Друмев-0места
62ОДЗ,ул. "Врабча" № 7-0 места
53ОДЗ,ул. "Ив. Тургенев" № 10-0места
18ОДЗ,ж.к. "Яворов" ул. "Алея-II" № 2
65 ОДЗ,ул. "Ал. Момчев" № 2
6ОДЗ,ул. "Генерал Жостов" №1, ж. к. "Л. Толстой"
10ОДЗ,бул. "Г. М. Димитров" до бл. 102

Ще добавя и от Подуене
92 ОДЗ - кв."Левски -Г" и филиала му също- кв."Левски-В",въпреки ,4е е 4исто нов филиал,отворен презз Декември мисля.

# 538
Списъка чакащи е недостъпен в момента ми излиза на мен, тоест би трябвало цялата процедура да се е задействала вече...

# 539
успех ... беше ми приятно ... и да се похвалите Grinning !!!

Защо така...Някак прощално? Нима ще се откажеш да търсиш отговорност от общината? Кой ще настоява сега за прозрачност? Peace

тук съм , но прозрачност и поредност вече не'Ща  Joy ,аз си я осигурих ,като научих списъците на изуст  Wink и сме "вътре" и по първо и по второ желание .
сега сериозно  Hug
Кики , нЕмам време вече да "бая " ,да си образувам виртуални врагове и никои да не ме чува ...,а даже и да ме вземат за подигравка  , както и за прозрачността , така и за К4 , ако бяхме задружни и се подкрепяхме всички по рано ,можеше и да си осигурим прозрачността- от която всеки има нужда сега ,ако не за К4 то поне за поредността , но както и да е ...
не е прощално , ще ви следя когато мога , защото ви обичам  Grinning , но вече съм доста ангажирана и ще се включвам по рядко , така ,че ако има нещо ново и ако мога с нещо да помогна пищете .
... пак стана нощес -така е то тая  Mr. Green
поздрави   bouquet

Разбирам те, но не ни забравяй. Поне заради малката. Нали и нея я чака същото, а дори не е ясно дали тези критерии ще се запазят за нея.

Общи условия

Активация на акаунт