ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Елегантни и чаровни! /тема 7/

• 26 504
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Палмира,много благодаря,изгледах филма,поплаках си и .............бе уникален е.Има много за коментар по него.
Препоръчвам го,горещо,само жени на нашата възраст биха могли да го оценят както трябва.

# 106
Е, аз пък си поплаках в клюкарника... Close
Ужасно е ... до кога ще  убиват дечица - лекари...кучета....  кошмар
Съжалявам ако съм ви натъжила.

# 107
Само не и темата за кучетата,много ви моля. PraynigСнощи до никое време се ядосвах с нея.Моето куче е равноправен член на семейството ми и да ме слагат под един знаменател с някакъв кретен ме засегна дълбоко.

# 108
  • Варна
Здравейте, момичета!

Хайде, и аз цоп при вас, още една 40 годишна. Ще ги навърша точно след седмица на 1 май.
Имам 3 хлапета, щерка на 14г. и 2 момчета на 8г. Трайно безработна за сега, заради първолаците.
Преди доста време чух, че 40 не се празнува, но аз реших такъв купон да си заформя по женски в кръчмата до нас. То ще се чуе.
Моята депресия отмина зимата, здравата закъсах здравословно. Сега се чувствам страхотно, здрава в супер настроение. Само мъжо да успее да се върне до първи, ще съм безкрайно щастлива.
Прочетох темата до тук, старите не съм. Само колко позитивизъм, настроение и оптимизъм лъха от Вас, че човек може да се зареди батериите с ведро настроени от раз.
Лека вечер на всички!

# 109
Ментова,напълно те разбирам!Знаеш ли колко такива мисли са ми минавали през главата?
И все пак "малки деца,малки ядове!" - това е абсолютно вярно!
Как е в Морската градина?Ние тук сме под капки дъжд.
Обичам дъжда!Пречиства ме,прави ме спокойна!Леко ми е!
Сещам се за една песен на Силвия Кацарова "топъл дъжд,летен дъжд...."
Добре дошла на Илиева!Винаги съм обичала близнаци - това е чудо!!!!!! newsm51

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 18:45 от красива белла

# 110
  • София
Добре дошла, Илиева!  bouquet
arween44 и силикон, дайте линк за темата.

# 111
красива белла , няма нищо по-хубаво от лошото време.

Палмира, ти си рак???!!/по душевност, поне Joy/

# 112
красива белла , няма нищо по-хубаво от лошото време.

Палмира, ти си рак???!!/по душевност, поне Joy/
не, не съм  Grinning, абс нищо рачешко няма у мен. везна, с асцендент дева, и луна в телец. както казва законната ми радост- пази боже, от такова чудо като теб, но си единствена и съм се жертвал в името на човечеството. мелодраматична, непрактична, никога не мога да взема самостоятелно решение, капризна.... и няма смисъл да продължавам  Laughing с негативите. единственото ми положително качество е, че съм нискорисков тип. то от толкова колебания  Joy, а, и някак не пораснах, останах в крехката тийн възраст.

ето един цитат от 'сол по кожата':

''... готвя се да навляза в Магелановия проток на 40-те и в ушите ми все по-често отеква погребалния звън на "сега или никога вече". На двайсет години искаш всичко и естествено може да се надяваш на всичко. На трийсет все още вярваш, че ще го постигнеш. На 40 вече е твърде късно. Не че си остарял, самата надежда е остаряла. Зрялата възраст е и времето, в което разбираш на кои мечти държиш най-много и когато все още е възможно да осъществиш някои от тях" .

много точно ми се струва.

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 20:19 от Палмира

# 113
  • Варна

... везна, с асцендент дева, и луна в телец. както казва законната ми радост ...

Не си сама: Везна, с асцедент Стрелец, и луна в Козирог. Приятно ми е.
Ще цитирам Дебелянов:
"Аз умирам и светло се раждам -
разнолика, нестройна душа,
през деня неуморно изграждам,
през нощта без пощада руша ..."

# 114
Добре дошла,Илиева   bouquet
Бе празнувай,аман от суеверия и забрани  LaughingАз като ревах целия си 40-ти рожден ден под родопското одеяло  да не сколасах? Laughing
selikon, добре дошла   bouquet Ищар харесвам и аз, а Куин ми е от любимите състави, с които съм израснала.
Добре дошла,Палмира Много уважавам иронията, самоиронията и чувството за хумор на вашата зодия   Grinning
Унищожително точни и свежи са.
Авеили, а питка за прохождане, а? Пък ние ще благословим детето в избрания му път  Grinning

# 115
  • София

... везна, с асцендент дева, и луна в телец. както казва законната ми радост ...

Не си сама: Везна, с асцедент Стрелец, и луна в Козирог. Приятно ми е.

Ставаме три, но аз не си знам асцендентите и луните  Grinning.

# 116
Аз пък съм дева с асцедент лъв и луна в близнаци,няма такъв качамак. Joy Joy Joy
Зури,прочетох те,ма не си заслужава с това да се натоварваш.

# 117
Добро утро !
Поздрав от мен с пожелание за хубав ден
http://vbox7.com/play:cb2a1bd8

# 118
Палмира,много благодаря,изгледах филма,поплаках си и .............бе уникален е.Има много за коментар по него.
Препоръчвам го,горещо,само жени на нашата възраст биха могли да го оценят както трябва.

Моляте,сподели,кой е този филм...

# 119
  • България
 Kari2 , благодаря за поздрава Simple Smile.
 От мен кафето.

Общи условия

Активация на акаунт