До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 243
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 125
Сигурно меркантилно си избира с кой как да се държи,поне аз с такива впечатления съм останала за нея от нейни пациенти.Аз пациент не съм й била но я видях в действие в родина зала и след това(момичето до мен по легло в родилното и после по стая роди с уговорка при нея).

# 1 126
deyzi, най-логично е да е меркантилно, но личния ми опит не го потвърди. Наистина не знам по какво. По моментно настроение евентуално  Thinking

# 1 127
  • Burgas
Добрева и тя е същата, голяма змия, ако и се стори, че финансово си много добре,мале каква мазница става, а иначе направо се държи унизително, ужасна е....

# 1 128
Не е до финансовото състояние Дорийска, наистина не знам как ги избира. А това, че не разбира нищо от това, което вижда не може и да се измени. Добрева поне ги чува работите , е не много, ама пак повече от нея със сигурност.

# 1 129
Добрева ми направи добро впечатление преди 9 години, но миналата година го опроверга. Мислеше само колко повече пари да вземе, това не ми хареса. Остана ли гинеколог в Бургас, които да му харесва професията, а не само да "смучи" като вампир парички?

# 1 130
Моят гинеколог. Има един минус - не работи със Здравната каса. Лоша дума за него не мога да кажа и да искам. Д-р Димитров. Веселин Димитров. Много мога да го хваля.

# 1 131
Моят гинеколог. Има един минус - не работи със Здравната каса. Лоша дума за него не мога да кажа и да искам. Д-р Димитров. Веселин Димитров. Много мога да го хваля.
определено единствения недостатък е че не работи с касата

# 1 132
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Знаете ли кои гинеколози участват в кампанията за превенция от рак на шийката матката?
Или ако имате името на кампанията - помня само логото. че е с едно цвете....

# 1 133
  • До морето :)
На мене пък Добрева ми следеше бременността. Единственото което не харесвах при нея е, че се държеше малко по-студено, но в никакъв случай не съм усетила пренебрежително отношение. Все пак можеше малко поведа да обяснява де. Като цяло съм доволна. Но един път преди мен беше влязла друга бременна и как викаше тази ти ми Добрева за килограмите на жената. Направо останах в шах. Всеки път със страх се качвах на кантара. Добре, че не качих много  Laughing

# 1 134
  • Burgas
Тя с бременните,които са при нея на ЖК се държи добре, че как няма, нали може при нея да родите, после да й се отплатите.

# 1 135
  • До морето :)
Аз не раждах при нея, казах й го още в седмия месец, но нищо не каза. Казах й, че ще раждам в ОРБ (тогава беше още в Девата). Не си промени отношението. И като съм ходила на профилактични прегледи, пак добре се е държала. Даже все я побърквам с някакви мои отговори.
Имаше период в който цикъла ми не беше редовен и отидох при нея. Пита ме как се предпазвам от секс и аз й отговорих: "Като не правя!"  hahaha (такъв момент беше) След това ме гледа с вагиналния ехограф и аз се притесних. Питах я: "Да не съм бременна?" (беше ме страх, да не е цветна) и тя ми отговори: "Може! Ако се казваш Дева Мария!"  Joy Накрая се оказа киста. Всичко се оправи с противозачатъчни  Laughing

# 1 136
Здравейте, преди два дни ходих се възползвах от програмата Женско Здраве на Св. София. Прегледа ме д-р Скочева, останах горе долу доволна, не е много словоохотлива, но на въпросчета отговоря изчерпателно. Видя някаква незначително раничка, за която ми каза че трябва да се лекува по  химически начин, но първо ми изписа едни други хапчета за поставяне във влагалището 10 дни и тогава да отида, та искам да ви попитам знаете ли след тези 10 дни прегледа ще се заплаща ли отново?!

# 1 137
Момичета, кажете знаете ли след секцио в МБАЛ Бургас какви обезболяващи слагат? Разбрах , че в Девата дават свищички Профенид. Тук в нашата болница процедират ли с тях?

# 1 138
  • Бургас
Преди 5 години и половина като раждах дъщеря ми там си носех Профенид и го давах на сестрите да ми слагат (мускулно) през абсолютно целия престой. Чудесен илач!  Grinning

# 1 139
Благодаря ти LaDiDa! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт