До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 233
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 140
iivar,само за информация да ти кажа че аз от нейните химични изгаряния стигнах до Токуда-гр София.Вече 3 години ни съм стъпила при Скочева.

# 1 141
Родих преди 5 месеца със секцио и ми слагаха Профинид в системата.

# 1 142
Момичета от няколко дни съм много объркана,когато ноември имаше на кой да оставям детето и да обърна внимание на здравето си първоначално бях решила да посетя доктор Габровска( има кабинет в М.Р.),в деня в който посетих личната за направление се оказа че почти до края на месеца  няма да работи и тогава ви попитах и ме насочихте към д-р  Мърмърова ,да доволна съм от нея,но има моменти в които имам нужда да посетя,но дните и за работа с касата са ограничени и отделно с запазването на часове...
Много ми е трудно ,защото съм притисната от това чакане,последния път когато я посетих и споделих за друг проблем който се появи и думите и бяха ,ако се получи пак идвай веднага,е как веднага като има работно време ,отделно проблема се появява ден след като последното направление вече е изтекло и няма да ми го приеме.
Та сега се чудя дали ако взема направление и посетя   д-р Габровска ще сгреша,дали ще ми обърне нужното внимание все пак ще се появя с един куп изследвания правени при други лекари и остава само лечение?Причината да се замисля за преместване е че ми е в квартала и няма определени дни в които да работи с направления,а и работи и в събота доколкото си спомням.Ако някой може да ме посъветва моля  Praynig

# 1 143
  • Бургас
ами обаждаш се на Мърмърова дали ще те приеме, като й обясняваш положението, че е спешно, и не можеш да чакаш за час по ЗК и ако ти откаже, сменяш я и отиваш при друг, никой няма да направи на проблем, че изследванията ти са от друг лекар, правиш се на ударена, казваш - ходих при еди кой си, но ми препоръчаха вас ....и така, те вече лекарите са като ООД, нищо лично

# 1 144
Момичета от няколко дни съм много объркана,когато ноември имаше на кой да оставям детето и да обърна внимание на здравето си първоначално бях решила да посетя доктор Габровска( има кабинет в М.Р.),в деня в който посетих личната за направление се оказа че почти до края на месеца  няма да работи и тогава ви попитах и ме насочихте към д-р  Мърмърова ,да доволна съм от нея,но има моменти в които имам нужда да посетя,но дните и за работа с касата са ограничени и отделно с запазването на часове...
Много ми е трудно ,защото съм притисната от това чакане,последния път когато я посетих и споделих за друг проблем който се появи и думите и бяха ,ако се получи пак идвай веднага,е как веднага като има работно време ,отделно проблема се появява ден след като последното направление вече е изтекло и няма да ми го приеме.
Та сега се чудя дали ако взема направление и посетя   д-р Габровска ще сгреша,дали ще ми обърне нужното внимание все пак ще се появя с един куп изследвания правени при други лекари и остава само лечение?Причината да се замисля за преместване е че ми е в квартала и няма определени дни в които да работи с направления,а и работи и в събота доколкото си спомням.Ако някой може да ме посъветва моля  Praynig

Изобщо не ти препоръчвам да ходиш при Габровска. Веднъж ходих при нея и прегледа продължи точно 5 минути, без никакви обяснения и разяснения ми изписа едни хапчета и това беше, повече никога не бих ходила при нея Naughty. Аз съм доволна от Др Димитър Михайлов, който ми следеше бременността и Др Стефан Миринчев Peace

# 1 145
  • Бургас
Аз пък съм доволна от Габровска. Наистина е претръпнала и не е много обяснителна, но когато я попитам ми обяснява всичко, а и когато има някакъв проблем си върши добре работата  Peace
А и аз съм такъв човек, че почне ли някой да ми обяснява на дълго и широко в един момент забравям всичко  Grinning

# 1 146
  • Бургас
J_M_M, моята бременност ми следеше д-р Габровска. Наистина не е от приказливите и обясняващите се , но казва най-важните неща, ако я питаш - отговаря. Винаги ми е назначавала изследвания ,когато се е налагало и извън тези,които ми се полагат,ако е необходимо.
Моята майка също ходи при нея ,има проблеми с менопаузата и е доволна от хапчетата ,които ѝ е изписала д-р Габровска.
Кажи ѝ ,че са ти я препоръчали, както asya02 те съветва и не вярвам да има проблем.  Peace
Късмет !  Hug

п.с.Може да си срещнем някоя среща из комплекса някой път.

# 1 147
  • у нас
Д-р Гамишев работили още в Бургас? Какво му е работното време и цената на прегледа?

# 1 148
  • Бургас
бях чула, че заминавал за няколко месеца в Германия, та не знам дали се е върнал

# 1 149
В частния си кабинет е на Републиканска! Поне това е от края на януари като инфо!

# 1 150
Момичета, понеже не съм от Бургас, но ми се налага тук да изкарам бременността и раждането си, някой може ли да ми помогне с това има ли лекари, които да водят ЖК в МБАЛ Бургас и съответно раждането след това да е при тях. Много ми е трудно да се ориентирам по форумите, след като не познавам нито един лекар. На 34год съм и това ми е втора бременност. Първата бее преди 14 години. Предварително благодаря.

# 1 151
Пепинка, всеки ще ти даде различно мнение - аз съм при д-р Ризова /ЖК я води в Св. София, а изражда в болницата във Ветрен - Дева Мария/. Доволна съм от прегледите й, но има и недоволни от нея. В Св. София има и други лекари, които следят бременност по ЗК и израждат в Дева Мария.
То зависи и в коя болница искаш да раждаш - дали в ОРБ-то или в Дева Мария.

# 1 152
  • Бургас
Ако си се ориентирала към болница, ще ти е по-лесно с избора на лекар.

А за всеки д-р има и положителни и отрицателни мнения из форума.  Rolling Eyes

# 1 153
CabuHka, понеже ми е почти невъзможно пътуването да Ветрен, нямам възможност да се консултирам с лекарите там. По скоро някой в града, който работи със здравната каса. Не зная д-р Мърмърова дали работи с касата.

# 1 154
  • Burgas
Д-р Мърмарова работи с ЗК, но не работи в родилно отделение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт