До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 198
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 155
Света София е в центъра на Бургас - там се правят ЖК по ЗК, а изражданията се правят от тези доктори във Ветрен.

# 1 156
  • До морето :)
Тези доктори от МБАЛ Бургас, които водят раждания са д-р Миринчев, (аз раждах при него и съм доволна), д-р Ковачева (нямам лични наблюдения), д-р Добрева (преди беше във Ветрен, но сега е в I-ва поликлиника, води ми бременността, пестелива е на думи, но като цяло съм доволна). За другите доктори не съм сигурна. Лека бременност   bouquet

# 1 157
Здравейте момичета !
Ще ви помоля ако някой има точните данни на д-р Мърмърова да ги сподели защото от няколко години не живея в Бургас и нямам представа дали телефона и адреса и са актуални. Благодаря предварително.

# 1 158
Здравейте момичета !
Ще ви помоля ако някой има точните данни на д-р Мърмърова да ги сподели защото от няколко години не живея в Бургас и нямам представа дали телефона и адреса и са актуални. Благодаря предварително.

гр. Бургас
ул. "Цар Симеон" 82 /партер/
GSM: 0889 / 809 310
e-mail: dr.marmarova@zona.bg

# 1 159
Момичета ,чували ли сте нещо за доктор Лазарова?Било то добро ,или лошо.

# 1 160
  • Бургас
Момичета ,чували ли сте нещо за доктор Лазарова?Било то добро ,или лошо.

Ходила съм даже. Много груб и вечно крив човек.
Иначе казват, че била добър специалист.
Аз обаче няма да ходя повече при нея.

# 1 161
Мерси Мон ,аз съм при друг лекар .Но сега се налага само да лежа - получих контракции ,та на мъжа ми едни познати препоръчили тази Лаазарова за второ мнение.не ми се иска да ме нагрубяват

# 1 162
  • Бургас
Няма гаранции, че и с теб непременно ще е такава. Много хора твърдят, че е добър лекар...

Ако наистина ти се налага, пробвай.

На мен тя ми потвърди бременността /преди 6г беше това/, мълчеше, пулейки се на ехографа, все едно кой знае какво е видяла, като я питах как са нещата, ми се издзвери, че е много рано, за да ми каже наред ли е всичко и толкова. После получих едно кръвотечение, скара ми се, че не трябвало така да става /сякаш аз нарочно съм го направила и сякаш не знам, че не трябва и не е хубаво ooooh!/, изписа ми неща, които не ми помогнаха изобщо, накрая с обилно кръвотечение в края на третия месец се озовах в спешното... Оправи се всичко, но при нея повече не стъпих, хем само ми сумтеше насреща, хем когато имах нужда от помощ, не реагира адекватно...
Чувала съм обаче за много момичета, на които е помогнала. Понякога са доста субективни нещата може би, не знам...

# 1 163
  • Бургас
Д-р Лазарова е моята лекарка.
Да, крива е. Груба с мен не е била никога. Сериозна и вечно уморена (как няма).
Не е от лекарките, които ще ти се лигавят насреща и ще те наричат "мила" и "скъпа".
Раждах при нея (секцион). Пари й предлагах (преди доста години беше това), не щеше да ги взема, едва ли не я гонех с тях. Винаги е била внимателна и се е отнасяла професионално.
Но е студена и тросната, така е.

# 1 164
Благодаря ви момичета ,не знам какво ще правя ...Аз съм в 28 седмица получих контракции ,докито ми изписа лекарства и каза да лежа и само да ставам до тоалетна .първото ми дете родих осмимесечен,че ме е страх да не се повтори....

# 1 165
  • Бургас
И аз имах подобен проблем с контракции последните месеци.
Д-р Драгнева ми помогна тогава.

# 1 166
Как ти помогна ,изписа ти таблетки ,или  със съвети или в болница?Аз пия магнерот,желязо и лежане.Чак ми писна  Simple Smile Мечтая си как ще изчистя апартамента ,но като стана за малко  Simple Smileвече усещам пак контракции..така не съм съгласна  Simple Smile,все пак трябва нещо да купим и за бебока и  Simple Smileда освежим стаята ,но не знам какво още да направя - че да няма контракции.

# 1 167
  • Бургас
Изписа ми правилната комбинация от лекарства явно и всичко се оправи. Винаги ми вдигаше телефона и при нужда ме преглеждаше.
Подпирах диваните и леглата вкъщи иначе, в болница не съм лежала.
Магнерот, желязо пиех и аз + Дуфастон в началото, а накрая - Гинипрал /от него се получава ужасяващо сърцебиене, но бета блокери отказах да пия и така/.

Само Магнерот и желязо не ми помогнаха. Беше ме страх да стана от леглото, веднага се започваше...  С Гинипрал се оправих.
Сори за спама на останалите  Peace

Наистина е добре да се консултираш с още един лекар - разгледай списъка, то почти не останаха добри гинеколози в Бс, но все пак... Tired

# 1 168
МЕРСИ МНОГО Hug  bouquet

# 1 169
  • Burgas
Лежането май най-много си помага, и аз бях в 8ми я месец с контракции, лежах, почивах си и като влязох в 9я се поуспокоих и се раздвижих да поошетам и 3 дни в 9я ми изтекоха водите. Щом са ти казали да лежиш, почивай си, все ще изчистиш и ще освежите няма страшно,ти гледай да си износиш бебето, успех от мен.

Общи условия

Активация на акаунт