До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 157
  • 1 618
  •   2
Отговори
# 1 170
Благодаря ви момичета за кураж,надявам че ще донося дъщеричката си до начало 9 месец

# 1 171
  • До морето :)
Ох, Лазарова... Казват, че като специалист е добра, но отношението...  ooooh! На една позната й каза, да си даде детето за осиновяване  ooooh! Това между другото не е ли е подсъдимо?  newsm78

# 1 172
  • Бургас
Така преразказано от второ,трето и пето лице не е подсъдимо нищо.
За Лазарова и за знам,че е малко по-груба.Имам и лични впечатления,когато бях в Патологията,но това беше отдавна.Преносвах и подписах,че не искам да остана в отделението.Сопна ми се и каза нещо,че съм безотговорна,но после говорихме доста и останах.Загрижена е,но такъв явно и е характера.Има и много недоволни от нея.

# 1 173
  Нямам много впечатления от нея, но като човек е ужасна. Все сърдита и тросната беше. Това което съм чувала за нея като специалисте, че е добра. Но всичко е много индивидаулно.

# 1 174
Благодаря ви момичета за коментари.Малко ще полежа в леглото с хапове ,и ако не ми мине ще отида да ме посъветва какво да правя.Контракции обаче при мен все продължават ,като стана.... Sad.За Лазарова разбрах че като специалист е добра ,/само да не ме преглежда на стола/ а като човек ,все ще я изтрая за 1 преглед ,а и мъжо ще е с мен за подкрепа,ама все пак се надявам че ще ми мине до края на седмица......

# 1 175
  • в джунглата
И аз да кажа за Лазарова че наистина е по дръпната но има и добри страни, неините родилки са наи обгрижваните след раждането /това го казвам от собствен опит, от това което съм видяла и акушерка работеща в родилно ми го е казвала/. Моята бременност беше трудна проблемите започнаха още с разбирането че съм бременна. Лежах 9 месеца на легло половината в къщи половината в болницата/там изкарах  никулден,и  коледа, и нова година че и годежа ми/. Имам впечатления от абсолютно всички доктори работещи в болницата и всички съм ги виждала и в двете им старни дори и Лазарова и като незаинтересована от пациента  и като лекар идващ на работа точно на коледа за да роди едно младо момиче мъртвото си бебе в 5месец. За всеки доктор имам какво да напиша но няма смисъл това всички го знаем че има и доволни и недоволни. Лазарова и към мен не е била много обяснителна и непрекъснато ме караше да лежа /за което аз се сърдех/ но пък за сметка на това сега аз имам дъщеря вече на 6 години. За проблемна бременност мисля че е добър вариант с оглед на това че дълги години е била завеждаш паталогията.

Така че момичета щом са ви казали да лежите го правете колкото и да не ви харесва, за ваше добро е. По време на бременноста ми, са ми били над 100 инжекции, много литри системи и нямам нито един ден без лекарства но и това се забравя с времето.

# 1 176
  • Бургас
Самоцитирам се от една друга тема. Това е моето мнение, това което преживях не го пожелавам на никого. Според мен не е редно да си с проблем и да ти се каже, че ти си виновен. Не е редно за 6 месеца нито веднъж да не ми измери кръвното, да не ми каже, че мога да си правя антителата по НЗОК и аз да плащам всичко. И въпреки, че бях неин пациент, въпреки че детето ми почина заради нейна грешка, ме остави без да дойде да ме види в патологична бременност. Просто се чудеше на кой да ме прехвърли.

Не искам навсякъде да пиша за некомпетентността на д-р Лазарова, но не можах да се стърпя. Заради нея моето бебе почина в мен, заради нея аз едва не умрях, защото е много компетентна не можа да види, че имам проблем и че детето не се развива, за да вземем мерки навреме. И не стига всичко, но накрая аз бях виновна, че не съм усетила, че нещо не е наред. Точно при нея всички са "клиенти" не пациенти. Аз не съм от глезлите, които искат да им се обяснява по 100 пъти, но това което преживях, не го пожелавам на никого - да раждам три дни мъртвото си бебе в патологична бременност, където тя беше завеждаща. Не искам никога да я видя през живота си.

# 1 177
  • До морето :)
Така преразказано от второ,трето и пето лице не е подсъдимо нищо.
Бях с въпросната позната и прегледа и го каза и пред мен  Peace Предполагам, че е било, за да я откаже от аборт. В крайна сметка други доктори успяха по по-професионален начин да го направят. Сега познатата ми се радва на 3 месечна дъщеричка  Heart Eyes

# 1 178
Според мен е много важно отношението на лекаря към бременна , тогава жената е много чувствителна и много си навъртва нещата сама независимо от нея ,просто хормони играят и затова не разбирам лекари - грубияни ,които знаят за това ,но все пак не си правят труда малко да са по внимателни ,а се правят на богове едва ли не.

# 1 179
  • Бургас
Уточнявам, че говоря по принцип, не познавам д-р Лазарова. Има хора, които се отнасят към другите според настроението и собственото си, субективно първо впечатление. Същото важи и за някои лекари. Та тези лекари могат да бъдат наистина добри специалисти в областта си, но лично за мен те не са професионалисти.
Винаги може да се намери добър специалист, който да бъде и добър професионалист. Аз лично не бих се задоволила само с едно от двете, поне не и когато имам проблем.

# 1 180
някой ходил ли е на преглед с карта за допълнително здравно осигуряване,какви изследвания мога да си направя с нея цитонамазка и микробиологични ?

# 1 181
  • Бургас
Привет!
Моля ви препоръчайте ми доктор за следене на бременност по ЗК. Мисля живот и здраве да раждам в МБАЛ-Бургас отново. Първата бременност ми я следя д-р Мърмърова, но сега искам да се запиша при друг доктор. Вярно, че е много мила и внимателна, но последния път ме преглежда болна и съответно след няма и 2 дена почнах грипа. Съответно сега лежа в къщи с отлепена плацента, заради кашлица. Ходих в неделя в патологията за да установят отлепването. Беше д-р Ковачева на смяна. Хареса ми отношението й, мога да отида и в кабинета й, но пък чета не добри отзиви за нея из нета.
Посъветвайте ме, моля Hug

# 1 182
Здравейте, момичета!
Преди няколко месеца питах тук за онкогинеколог. Сега искам да ви кажа, че не е нужно да се ходи в София. Страшно доволна останах от д-р Михаил Михайлов. Вярно че е цапнат в устата, но винаги ти казва точно какво мисли и няма нужда да гадаеш какво ти е. Страхотен и компетентен доктор. След операцията ми обясни подробно какво е правено, в последствие ме насочи към други специалисти за заболяването което ми откриха при операцията.

# 1 183
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
някой ходил ли е на преглед с карта за допълнително здравно осигуряване,какви изследвания мога да си направя с нея цитонамазка и микробиологични ?

Провери в страницата на осигурителя. По принцип са различни пакети и включват различни услуги, а някои са само "заредени" с определена сума, която можеш да ползваш в определени здравни заведения за каквото имаш нужда  Peace

# 1 184
Здравейте момичета,препоръчайте лекар за лечение на раничка? И преди съм имала,лекувах се при д-р Мърмърова със Солкожин,но в една от здравните теми чета че раничка не се лекува направо,ами се правят някакви изследвания първо.Но към кой в Бургас да се обърна?

Общи условия

Активация на акаунт