До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 129
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 185
Здравейте момичета,препоръчайте лекар за лечение на раничка? И преди съм имала,лекувах се при д-р Мърмърова със Солкожин,но в една от здравните теми чета че раничка не се лекува направо,ами се правят някакви изследвания първо.Но към кой в Бургас да се обърна?

Денито,

и аз имах сходен проблем. Всички лекари твърдяха, че имам раничка за обгаряне. Първо такъв термин НЯМА. Второ отидох при лекаря заради когото забременях. Имам му огромно доверие. Прегледа ме човека, направи ми едно изследване и ме излекува буквално с две туширания на проблемното място с някакво лекарство. За протокола това се случи преди около 3-4 месеца. Не говоря по стари спомени.
Ако те интересува, докторът се казва Веселин Димитров и работи в Транспортна болница. Проблемът, ако изобщо може да се нарече такъв, е, че не работи със здравната каса.

# 1 186
Аля,благодаря ти че толкова бързо се отзова.Предполагам той ти е правил колпоскопия.Това болезнено ли е  или не?При него лесно ли се записва час?

# 1 187
Без проблем, стига да е в България.
Иначе колпоскопията не е болезнена. Не се притеснявай.

# 1 188
Към Ковачева. Знам , че е много добър диагностик.

# 1 189

[/quote]
Здравейте момичета,препоръчайте лекар за лечение на раничка? И преди съм имала,лекувах се при д-р Мърмърова със Солкожин,но в една от здравните теми чета че раничка не се лекува направо,ами се правят някакви изследвания първо.Но към кой в Бургас да се обърна?
Към Ковачева. Знам , че е много добър диагностик.

# 1 190
 Аля, вероятно те е туширал именно с въпросния Солкожин. Може и да бъркам. Но доколкото разбирам първо ти е правил някакво изследване. Цитонамазка, колпоскоп? Ако си правила колпоскопия при него, би ли ми писла цени на лични, моля?  Embarassed
   Всеки път се каня да си спестя пътя до София и да отида при него за поредния профилактичен и така и не съм още. А ми е време за преглед пак  Sick

# 1 191
Аля, вероятно те е туширал именно с въпросния Солкожин. Може и да бъркам. Но доколкото разбирам първо ти е правил някакво изследване. Цитонамазка, колпоскоп? Ако си правила колпоскопия при него, би ли ми писла цени на лични, моля?  Embarassed
   Всеки път се каня да си спестя пътя до София и да отида при него за поредния профилактичен и така и не съм още. А ми е време за преглед пак  Sick

Ivss,

нямам спомен да ти кажа с какво точно ме е туширал, но ми направи и цитонамазка, и колпоскопия, която е абсолютно безболезнена както казах. Аз също ходех по други градове да си правя тези изследвания, до момента в който не ми го препоръчаха като добър специалист. Най-лесно е да ти се каже и то от гинеколог дежурното "Имате раничка и трябва да се обгори". Ами не е точно така. Възможно е да се предотврати тази неприятна и болезнена манипулация.
Ще ти пиша Simple Smile

# 1 192
Извинявам се ,че се намесвам в разговора,но точно преди една седмица ми правиха същата процедура,и пиша единствено като вариант,че работи със здравната каса-Братова,аз си ходя при нея,доволна съм,също никога не ми е предлага варианта обгаряне.

# 1 193
 Ама то туширането пак е вид обгаряне, само че с лекарство /киселина/ и е най-щадящия вариант. Въпросът е, че масово бургаските гинеколози /и не само/ отсичат "Имаш раничка, ще те намажем, тушираме, обгорим ..." без изобщо да обяснят какво всъщност е това "раничка" и по-важното без да направят важни изследвания преди това, като цитонамазка и колпоскоп. Дори не ги споменават.
 А колпоскопия аз си правя профилактично веднъж в годината /заради минали проблеми с една такава раничка/. Ще пробвам тази година при д-р Димитров и аз  Simple Smile

# 1 194
Аля,и на мен можеш да пратиш на лични колко са тарифите при този лекар за да съм подготвена,пък и координатите му,за да не ровя назад в темата за телефона му.Ако ти е удобно ,разбира се.
Аля,Ivss,Inlove,Bibo,благодаря момичета  bouquet

# 1 195
Аля,и на мен можеш да пратиш на лични колко са тарифите при този лекар за да съм подготвена,пък и координатите му,за да не ровя назад в темата за телефона му.Ако ти е удобно ,разбира се.
Аля,Ivss,Inlove,Bibo,благодаря момичета  bouquet

Моля. Пак заповядай Simple Smile

# 1 196
Аля, и аз ще помоля за координатите на д-р Димитров.

Аз лично от Братова съм изключително недоволна. Ще се обоснова. Септември месец прокървих извън цикъла, бях и с придружаваща висока температура. ЛЛ ме прати при гинеколог. Моята гинеколожка не беше в града и съответно отидох при лекаря който беше на смяна в Първа пол. Беше д-р Братова. Прегледа ме и ми изписа лекарство за регулиране на цикъла, нямало нищо страшно. След две седмици при профилактична ехография на корема се видя течност. Хирурга ме изпрати на скенер, но ми каза че за него проблема е гинекологичен и по-скоро онкогинекологичен. Реших все пак да мина и през Братова, тя се интересуваше само дали съм пила лекарството и дали съм спазвала предписанията и. След това ми съобщи, че нищо не може да направи и да отивам на онкогинеколог. На скенера се видяха множество кисти и то големи при левия яйчник. При прегледа онколога само ме "бръкна" и веднага каза, че имам киста колкото юмрук. За мое щастие нямам рак, но при тази некомпетентна жена не бих стъпила, а и ще разубеждавам всяка позната решила да ходи при нея.

Извинявам се за дългият пост, но всеки път когато се сетя за нея и побеснявам.

# 1 197
  • Бургас
Moля координати за колпоскоп и д-р Димитров и на мен, на лични, тук, както решите. Може би ако са в темата, ще бъдат полезни на повече хора.

# 1 198
Пиша координатите на Веселин Димитров и тук.
Транспортна болница - влизайки през централния вход веднага в дясно има нещо като малка зала. Там е и кабинета му. Може да се влезе и от входа на аптеката на Транспортна болница.
Часове се запазват на място или на мобилния му телефон, който е 0888 26 08 25.
И на вас да кажа. Не ми е роднина. Просто е кадърен.

# 1 199
  • Бургас
Аля,благодаря за инфото.Аз също смятам да си направя при него изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт