До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 086
  • 1 618
  •   2
Отговори
# 510
  • бургас
Това са новите специалисти които идват в Бургас.Нали се заговори че Бургаската болница ще привлича нови специалисти.От май са тук и доста хора ще останат доволни.Целта е да раждаме в Окръжна.Специализирали са в София.

# 511
Mnogo barzo se razprostraniavat novinite. I az 4uh za tiah ste vidia da nameria po sigurna info ot bolnicata za tiah , tam ste rabotiat nali

# 512
Момичета, аз твърдо реших да си сменям доктора. Мисля да се запиша при Миринчев, защото искам да раждам в Окръжна болница, а моя доктор работи в Девата. Дано само да не иска да си взимам изследванията от другия. Те не ча са много - кръвна картина, урина, СПИН, микробиология и цитонамазка.
А знаете ли дали Миринчев прави ФМ и колко е тарифата?

# 513
  • Бургас
Прави ФМ в кабинета на д-р Ковачева, цената е 80лв, а ако искаш и диск доплащаш още 20лв (макар че това идва леко излишно като разход - напомних поне 4-5 пъти, че искам диск, но той все забравяше да включи записа и в крайна сметка за тези 20лв получих едно дискче от евтините с един запис от 11 секунди - суперлукс Laughing). Инфото ми е отпреди месец, когато правих тази процедура Peace

# 514
  • Бургас
Това са новите специалисти които идват в Бургас.Нали се заговори че Бургаската болница ще привлича нови специалисти.От май са тук и доста хора ще останат доволни.Целта е да раждаме в Окръжна.Специализирали са в София.
Те тук половината ни лекари са специализирали в София, но къде са работили до сега? И как вие раждахте при тях? В коя болница? Знаете ли за кое отделение, да няма нещо общо с Ин витро лабораторията, която все се говори, че ще откриват.
mela, ако си си правила изследванията в МДЛ "Лина" и си пазиш талона за получаване, на него има един баркод, можеш да си ги видиш с номерчето в интернет и да си ги разпечаташ оттам. Хубаво е да си имаш копие от досието, аз навремето не го направих и сега съжалявам. Знам, че лекарят е длъжен да ти пази досието при него 2 години след раждането, но колко това се спазва и къде отиват после тези документи, как се съхраняват и съхраняват ли се ми е тъмна Индия.

# 515
доколкото разбрах са от друг град ама подробности още няма да каже eena
но се очаква да са добри иначе нямаше да ги взимат то нашите доктори си ни стигат

# 516
  • Бургас
доколкото разбрах са от друг град ама подробности още няма да каже eena
но се очаква да са добри иначе нямаше да ги взимат то нашите доктори си ни стигат
Дано е така. Едно време като лежах в болницата имаше един д-р Горанов от В. Търново - голям свежар, но не му понесе нещо обстановката тук и се махна. Та да не бързаме да се радваме  Laughing

# 517
Оооо никак не е изчезнала корупцията и не виждам скора да изчезне.Моя позната с извънматочна бременност оперирана по спешност Ангелов си поискал 250лв за почерпка на персонала Whistling ooooh!
Моя колежка минути след като е родила се обажда на мъжа си да му съобщи радостната вест, цитирам Ангелов: "Айде, твоя като дойде с глава да отваря вратата". Има се предвид да са му заети ръцете. Та това за почерпката. 
Д-р Ковачева - 500 лв. за секцио на друга колежка, миналата година, не преди 10 години. А за тогава да не говоря..... Е, въобще няма корупция.
Добре, че родих последна от моите приятелки и колежки! Нагледах се и се наслушах на страшни неща в ОРБ, а сега имах избор къде да родя. Мили бъдещи майки, не си причинявайте всичко това! И парите в никакъв случай не трябва да са определящ фактор.

# 518
  • Бургас
Честно казано, не виждам нищо притеснително и корупционно в почерпката. Почерпката е стара българска традиция, кой не я спазва? Също така не виждам нищо странно в думите на д-р Ангелов. Същите думи съм ги чувала нееднократно и от лекари, и в автосервизи, и в други фирми за разни услуги, с които ежедневно работя. Нормален човешки контакт, нищо странно. И аз съм черпила, като се роди дъщеря ми. И пак бих черпила.
velizarka_8, а твоята колежка защо е дала пари за секцио, при условие, че в цялата болница са разлепени табели срещу корупцията? Много е просто - звъни един телефон, идват, арестуват д-р Ковачева и с работата се приключва. Или сме много силни и вилни да плюем по форумите, а като опре въпросът до реални действия, предпочитаме да си останем със слуховете?

И щом не са определящ фактор парите, какъв е проблемът тогава със секциото и д-р Ковачева? Дали ще ги дадем в една болница, или в друга, нали не са от първостепенно значение, все ги даваме? Просто си противоречиш...

# 519
  • Бургас
Честно казано, не виждам нищо притеснително и корупционно в почерпката. Почерпката е стара българска традиция, кой не я спазва? Също така не виждам нищо странно в думите на д-р Ангелов. Същите думи съм ги чувала нееднократно и от лекари, и в автосервизи, и в други фирми за разни услуги, с които ежедневно работя. Нормален човешки контакт, нищо странно. И аз съм черпила, като се роди дъщеря ми. И пак бих черпила.
velizarka_8, а твоята колежка защо е дала пари за секцио, при условие, че в цялата болница са разлепени табели срещу корупцията? Много е просто - звъни един телефон, идват, арестуват д-р Ковачева и с работата се приключва. Или сме много силни и вилни да плюем по форумите, а като опре въпросът до реални действия, предпочитаме да си останем със слуховете?
  202uu  202uu  202uu

Днеска един колега на мъжът ми разправя как на техен колега му се родила дъщеричка в Девата и "имали проблеми" - недобре почистена. Просто разпространявам случаи от черната им статистика...

# 520
  • Бургас
Аз не мога да разбера, как може да седите само и да се спорите?!?  Къде се случило еди си какво... ами ще се случи, навсякъде може да се случи. Какво се карате, спорите и т.н. всеки е достатъчно голям и зрял, за да прецени къде да роди. Изобщо никой не защитавам, просто вече ми писна през няколко дни спорове, ама аз чух еди какво си... Аз пък не съм чула, а знам един случай, който обаче не искам да раздухвам, защото момичето за което става въпрос може и да чете и пише тук...Нито в МБАЛ, нито в Девата има нещо извънземно, че да се застваховат от грешки. Хубаво ще е да са по-малко, но уви, живеем в Бургас. Остава ни само да се молим, всичко да е наред. Желая го на всички ви!

# 521
  • DE
Момичета, вчера ходих при личната за направление за ЖК. Казах и, че ще ходя при Люцканов, а тя настоя да съм го питала първо, дали имал право да ми издаде болничен лист за майчинство!!  Rolling Eyes
Някой запознат??

# 522
velizarka_8, а твоята колежка защо е дала пари за секцио, при условие, че в цялата болница са разлепени табели срещу корупцията?
Щом така смяташ за почерпката..... Не трябва да се внася храна или пиене в родилно. Има хирургични интервенции, каква хигиена се пази така. Да не говорим, че ако всяка родилка носи по 2 торби, то не трябва да стават от масата цял ден и цяла нощ.
А за парите, така си е решила колежката ми. Аз избрах да ги дам срещу касов бон и за едно човешко отношение от целия персонал, не единствено и само от този на когото/която съм платила, евентуално! Не си противореча, защото не бих дала и стотинка, ако раждах в 1-ва. Затова по-добре си платете, но родете като бели хора!

# 523
  • Бургас
velizarka_8, а твоята колежка защо е дала пари за секцио, при условие, че в цялата болница са разлепени табели срещу корупцията?
Щом така смяташ за почерпката..... Не трябва да се внася храна или пиене в родилно. Има хирургични интервенции, каква хигиена се пази така. Да не говорим, че ако всяка родилка носи по 2 торби, то не трябва да стават от масата цял ден и цяла нощ.
А за парите, така си е решила колежката ми. Аз избрах да ги дам срещу касов бон и за едно човешко отношение от целия персонал, не единствено и само от този на когото/която съм платила, евентуално! Не си противореча, защото не бих дала и стотинка, ако раждах в 1-ва. Затова по-добре си платете, но родете като бели хора!
Ами то по твоята логика излиза, че лекарите не трябва по 12 часа смяна да се хранят. Вас в Девата гладни ли ви държаха, за да пазят хигиена? Или ти си мислиш, че МБАЛ се обядва на операционната маса? Joy Не се притеснявай, Гинекологичното отделение в МБАЛ се помещава на 3 етажа - хората има къде да се хранят.
И да, трябваше да уточниш, че приятелката ти е ходила да се уговаря с д-р Ковачева, за секциото си. Ако беше отишла да роди без уговорки, нямаше да и поискат пари, освен регламентираните за избор на екип. Ако беше влязла да ражда с направление за секцио, нямаше да плати нищо. Ама нея е било страх да не попадне на някой "некадърник", да не и изкарат белия дроб, вместо бебето, отишла е натикала си е парите в ръцете на д-р Ковачева, а сега я замерва с камъни.

# 524
  • Бургас
Момичета, вчера ходих при личната за направление за ЖК. Казах и, че ще ходя при Люцканов, а тя настоя да съм го питала първо, дали имал право да ми издаде болничен лист за майчинство!!  Rolling Eyes
Някой запознат??
Би трябвало гинекологът да може да ти издаде болничния, все пак нали той ти издава за 45дневния преди раждането, и после 40дневния след раждането. Но все пак си питай него.

Общи условия

Активация на акаунт