До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 946
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Бургас
Момичета, някоя от Вас ходила ли е на фоликулометрия, при кой лекар?
Благодаря Ви!

# 1 531
Аз съм ходила ако не се лъжа 3 пъти  newsm78 при д-р Матей Попов от Поморие. Доволна съм, вика ме 3 пъти в месеца, като първият път е около 10 ден от Ц, после вече той решава според фоликулите. Фоликуметрията на мен лично много ми помогна, защото аз съм с нередовен Ц и все не можех да си хвана О (тестове не съм правила ). Успех!

# 1 532
  • Бургас
Благодаря Ви!
На кой ден е пръвия преглед от МЦ?

# 1 533
Бе не ще я приемат ами не знам - няма доктори ,няма акушерки .... гледате какво става още малко и от университета ще ги вземат ..... четох и се смях скоро в една друга тема за едно ''светило' от Шейново ли беше ,Майчин дом ли - светилото няма и 30 години и вероятно има огромно бъдеще, но все още не е акушер-гиниколог  newsm03
Не съм сигурна и дано не се изказвам неподготвена, но сигурно в темата е коментиран д-р Минчев. Та в ДМ работят двама д-р Минчев - баща и син. Бащата е специализирал и работил в Шейново, а после в Стара Загора.

# 1 534
  • Бургас
Момичета, темата стана малко като градска легенда...
Аз ходя при Минчев на консултации и със сигурност е над 30 години, даже е над 40.
За първи път чувам, че има син, но той определено не преглежда като АГ нито в Девата, нито в Света София. Има си графици, може да се провери.

А понеже стана дума за Марков - големият май е 72-73 набор, но малкият определено е доста млад, което не пречи да е специалист в областта си.

# 1 535
За д-р Марков и годините му  Mr. Green когато влязох в кабинета, очаквах някое близо 70 годишно светило и познайте колко се изненадах като го видях.   hahaha

# 1 536
На Марков му прочетох автобиографията та бях подготвена.  Grinning

# 1 537
  • Бургас
За д-р Марков и годините му  Mr. Green когато влязох в кабинета, очаквах някое близо 70 годишно светило и познайте колко се изненадах като го видях.   hahaha

Мен точно за това ме предупредиха - да не взема да се жалвам, че съм записала час при баща му  Joy

# 1 538

Аз ходя при Минчев на консултации и със сигурност е над 30 години, даже е над 40.

Здравей tsangel! Може ли да споделиш мнение за д-р Минчев, доволна ли си от консултациите? Благодаря ти предварително Simple Smile Хубав и слънчев ден на всички Flowers Sunflower

# 1 539
  • Burgas, Bulgaria

Аз когато пиша нещо не е чуто от някой, а е изпитано от самата мен. Хайде сега да разясня ,че д-р Минчев младши  работи в Дева Мария горе в родилна зала, специализант е ако се не лъжа,защото няма специалност , преглежда родилките по време на родилният процес , шие ги след това и много други . Изключително готин , красив и с подход като баща си  bowuu

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 09:04 от мадам тиква

# 1 540
  • Бургас
марли, доволна съм, но аз и друг път съм го писала - карам много лека бременност (за сега, дай Боже така да продължи) и едва ли съм критерии.
Човекът е винаги усмихнат, приветлив, предразполага те. Пуска ти изследванията, които се покриват от касата. При мен и изследванията са ОК, и аз се чувствам чудесно. Затова и прегледите минават бързо и в приказки. Аз съм доволна - но отново казвам - не мога да бъда голям критерии.

мадам тиква, наистина за първи път чувам за Минчев младши. До родилна зала още не съм стигала, само до кабинетите за преглед, та явно за това.

Цитат
преглежда родилките по време на родилният процес , шие ги след това и много други
А това малко ме озадачи - т.е. извършва всички функции, които трябва да извършва лекарят при едно раждане. Дали е нормално цялата тази дейност да се извършва от специализант?  newsm78

# 1 541
  • Burgas, Bulgaria
Не ме разбирай погрешно-раждането ти го води доктор , а тези наблюдават и помагат - докато за чаках 6 момичета родиха и трябва да то кажа ,че нямаше проблеми при нито една - раждането се водеше от дежурната акушерка и доктор .Щом на секцио участва като втори оператор, значи всичко е наред  Simple Smile .

# 1 542
Благодаря Ви!
На кой ден е пръвия преглед от МЦ?

На 7-8 ден от началото на Ц се обаждам на док да се уговорим, по принцип той ми е казвал, че е хубаво да се отиде на 10 ден (аз ходила и на 12 ). Гледа фоликулите и той преценява после кога да ме вика, аз съм с късна О и не съм критерий. Гледа с вагинален ехограф, дава ти снимка, пише на един лист и следващите пъти си носиш листа да гледа как са нарастнали фоликулите.

# 1 543
  • Бургас
Благодаря, Смърфиела!

# 1 544
отидох при Габровска . Доволна съм - направи ми обикновен преглед , ехограф вагинален + цитонамазка  - общо за 2 такси - едната при нея , другата за лабораторията ,защото както ми обясни  всяка жена има право на преглед + цитонамазка  по каса  - просто трябва да си вземе направлени от ДЖИПИ то
Момичета за всички които решават да я посетят въпросната доктор  е желателно преди прегледа да я попитат" дали ще им пусне " изследванията по каса,защото въпреки направлението понякога поставя пациентите пред свършен факт и излиза с номера ,ами "не мога по каса" #2gunfire #2gunfire #2gunfire
не знам защо си останала с това впечатление - аз ходих за първи път при нея и без да ме пита направо ми обясни че  ми е пуснала цитонамазка по каса ....друг е въпроса че насочва за изследване само към лаборатория Литос , а не напр. при Главашки - не знам може да не работи с него

Общи условия

Активация на акаунт