Фотография # 47

• 32 181
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
ели, супер ми звучи всичко! вдъхновението на бремената жена. малко ме е яд, че като родя и ще ми изчезне част от него Simple Smile . за сгънатите пози - не знам как се сгъва бебе, но останах с впечатлението, че в доста кадри ги придържат леко с ръка и след това я трият, така че имай предвид и този вариант.
лоис, май месец е последния снежен месец; юни не е нормално да вали сняг, но се е случвало. и аз преди си мислех, че съм за тропиците, пък ей ме на - оцелявам.
шоши, бързо оздравяване на малката!

# 166
Ейджънт, жива и здрава да си, как не се сетих да бръкна в хелпа на Adobe  Embarassed
сега ще го изкълва  hahaha

момо, не мога аз. Честно ти се чудя как оцеляваш. То освен до студоустойчивост, според мен и до мързел опира, (а мързелът някакси естествено се вписва в тропичестата обстановка),  така че.... никакъв полярен кръг за мен, не, мерси.  Joy

# 167
Лоис, няма за какво Simple Smile

И понеже ви писнах яко със китки и скатаване от сериозно упражняване, един опит за ч/б... ще съм благодарна да ми посочите грешките!

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 21:26 от Agent Provocateur

# 168
Lois, прекрасни кадри!
Пумпал, искрено се забавлявам с аватара ти!

Темата малко е понабрала скорост гледам, но пак е в затишие.
Пускам един кадър, който е нищо особено, но стопля сърцето ми. Сниман вчера по залез от стаята на сина ми. Обожавам залезите. Simple Smile

Агентке, страхотни са ти китките Wink

# 169
Луис, като "отвориш" екшъна да му виждаш стъпките, вляво има кутийки, когато има отметка стъпката се изпълнява, когато няма - не се.

Малко членски внос.

Открих, с помощта на Гаргамелчо, много приятно обръщане в камера роу. Особено подходящо при тъмни снимки. Намалява се докрай вибранса и сатурацията, после се оправя цветния баланс - обикновено към жълто светват. От цветното меню не ми харесва как става. Често се получават петна, когато се пипа там. Може да има цака, която не знам, за да не се получават петната.

# 170
И аз съм на черно-бяла вълна напоследък ...

(знам, знам, че можех да затворя блендата малко Simple Smile))

# 171
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Асол, тез двамката е задължително да ни ги пуснеш и цветни. Виждала съм очите  им на живо и е просто грехота Crazy

Ели, Румката го подпрях на 11 дни без всякакви проблеми и предишен опит (сигурно, защото си беше мой), но за онзи кадър, който Лоис спомена по- горе... ми да си призная на няколко бебета го пробвах това позиране, докато схвана как точно да го нагърча, че да се получат...  гънките...
Мисълта ми беше, че има голяма вероятност да не успееш да осъществиш всичките си идеи, колкото и да си гледала и анализирала снимки на новородени... Изглежда много лесно, но всъщност не е  Mr. Green Можеш да ми пишеш на скайп (nayatralala), за да ти споделя какво научих, борейки се с новородените Crazy

# 172
  • София
Мисълта ми беше, че има голяма вероятност да не успееш да осъществиш всичките си идеи, колкото и да си гледала и анализирала снимки на новородени... Изглежда много лесно, но всъщност не е  Mr. Green
Laughing Потвърждавам. Определено е по-трудно, отколкото изглежда. Къде е този, който ми каза, че до 40-тия ден се снимат много лесно, защото не протестират и се оставят да се аранжират "по желание на клиента"  Joy Добре, че майката беше много смела и търпелива Heart Eyes

Първото бебче, което снимам:

целия сет: http://www.flickr.com/photos/lexi1974/sets/72157623827764737/

# 173
Бебето е супер сладко и снимките са много хубави. Само на пъпната щипка, според мен, не и е мястото в тия нежни снимки Simple Smile

# 174
  • Анкх-Морпорк
Понеже и на мен ми беше за първи път толкоз малко бебе - не сме го мъчили с разни йогиийски пози. По едно време се съгласихме и на биберон, все пак по-добре бебе с биберон, отколкот стресирано и разревано.
Акаунтът ми във фликр се е напълнил, по тази причина направих нов.
http://www.flickr.com/photos/49621944@N05/

# 175
Здравейте!
Уютно местенце ми се струва при вас. Hug
Отдавна трябваше да се присъединя, но ме притесняваше акаунта във Фликр, но все пак се регистрирах като di em ma http://www.flickr.com/photos/49704985@N07/ Wink. Добвавете към "Приятели" Praynig

Снимам с Канон 500д (преди това с 300д). Ще се радвам на всякакви коментари. Добър ученик съм Mr. Green

# 176
Абе Файър и Лекси, вие едно и също бебе ли снимахте, направо ме шашнахте рано сутринта!!!!
Я да си казвате бързо и да не всявате смут в душата ми???

Асолче,  страхотни са тези двамката и аз съм за  цветно, за тях специално с тези очи, грехота  да не се вижда цвета!
Мактуб и Агентката, коментирах във фликър:))

# 177
  • Ах, морето
Още нещо от хотелската серия:
http://www.flickr.com/photos/45006884@N05/4562073201/in/set-72157622760213435/

Как ви се струва обработката? Май подобна обработка е по-подходяща за външни снимки?  newsm78 Днес, ако ми остане време, ще се помъча да направя нещо за фона, но с тази коса се съмнявам в крайния резултат.  Grinning

Верно, че бебето на Лекси и Файърбърд е едно и също.

# 178
  • София
Да, едно и също е Laughing Дружно го мъчихме с Катя цели два часа и половина  Mr. Green Безкрайно съм благодарна на майката, че ни изтърпя Grinning Много търпелива и спокойна жена, ей...

vesi_127, харесва ми обработката.

# 179
  • Анкх-Морпорк
Абе Файър и Лекси, вие едно и също бебе ли снимахте, направо ме шашнахте рано сутринта!!!!
Я да си казвате бързо и да не всявате смут в душата ми???
Едно и също, по едно и също време, на едно и също място.
Това е, защото вече на едно бебе се падат средно по двама фотографи.  Mr. Green
Но пък както е видно, всеки си има различна гледна точка и обработка.
И личното ми усещане е, че с чуждите деца се справям по-добре, отколкото с моите.

Общи условия

Активация на акаунт