Отговори
# 30
В заглавието "Шест месеца без него...." думата "него" не трябва ли да е с главна буква. Друго си звучи - "Шест месеца без Него..."

# 31
  • out of space
ТОЙ има едно лошо качество- много фенки бяха брутално отрязани от перфектния Селтакис. Сори, Кейси, преживей го  Grinning

# 32
Продължават да ти пускат репликите на скайп, а  Grinning

# 33
Ерика има скайпа на Селтакис?
Ей сега вече ще има ритуални форумски самоубийства Joy Joy
За радост на латентните сеирджийки кат Кейси. Laughing

# 34
  • out of space
Ерика има скайпа на Селтакис?
Ей сега вече ще има ритуални форумски самоубийства Joy Joy
За радост на латентните сеирджийки кат Кейси. Laughing

Laughing Споко, тя е железно копеле- ще избърши сълзите и ще продължи напред  Wink

# 35
Ох, сега и Еди ще дойде  Simple Smile

# 36
А сополите кой ще забърше? Laughing

Кой е Еди, между другото? Grinning

# 37
  • Варна

Кой е Еди, между другото? Grinning

Това е въпрос- богохулство.

# 38
Еди е един мил човек, но дори и той не може да напълни празна кутия от бонбони. Празното си е празно, вселенски закон.

# 39
Свършиха ли се гражданите, че започнахте да пускате теми за разни селтаци ooooh! ooooh! ooooh!
Аз съм интелигентен човек и оставам с впечатление, че това е някаква форумска легенда /не съм знаела, че има и селски легенди, предпочитам градските/. Може ли малко повече яснота защо потребителката Кейси ревнува от потребителката Ерика и защо потребителката Смарти говори са самоубийства? Shocked Защо въпросният селчо има толкова много фенки, с какво е известен, красив ли е, защо го няма и т.н.
Персонално ме интересува само едно: БОГАТ ЛИ Е? Ако, Да, ще Ви бъда много благодарна ако ми дадете някакви негови координати, скайп, телефонен номер, адрес и пр.   bouquet

# 40
Кейс, напомняш старата дама Люба Клозетич. Да нямате родствена връзка?
В смисъл, единствено тя би се сетила за клетия Форест Гъмп в критичен момент като този Laughing

Мария, скъпа моя, няма вариант да се самоубия, дори и за герой като Селтакис Mr. Green

# 41
  • out of space
Свършиха ли се гражданите, че започнахте да пускате теми за разни селтаци ooooh! ooooh! ooooh!
Аз съм интелигентен човек и оставам с впечатление, че това е някаква форумска легенда /не съм знаела, че има и селски легенди, предпочитам градските/. Може ли малко повече яснота защо потребителката Кейси ревнува от потребителката Ерика и защо потребителката Смарти говори са самоубийства? Shocked Защо въпросният селчо има толкова много фенки, с какво е известен, красив ли е, защо го няма и т.н.
Персонално ме интересува само едно: БОГАТ ЛИ Е? Ако, Да, ще Ви бъда много благодарна ако ми дадете някакви негови координати, скайп, телефонен номер, адрес и пр.   bouquet

Богат и красив е. За това има фенки. Но не е фен на грозни фенки- било то бедни или богати. Последните са склонни към самоубийство, поради този факт.  Simple Smile

# 42
Последно кой трябва да се самоубива, че се обърках нещо  Rolling Eyes

# 43
Мисля че, Форест Гъмп, защото е грозен и няма бонбони  Rolling Eyes

# 44
Това, че Форест Гъмп е грозен, е една грозна инсинуация. Naughty
Дона, нужно ли е наистина да посочвам? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт