Отговори
# 75
  • Бу-у-урга-а-ас
Селтака ми липсва, както и първата реклама на бира Каменица.
Няма го него, а мъжът на Каменица требе да го спасяваме.
Откакто четох това , асоциацията с потни мъже катерещи връх Каменица с един сандък бира, неимоверно съпътства разказа.
И моля, не протестирайте за тиганя. Сели беше изтъкнат кулинар и майстор на гурмето и здравословната храна.
Ох и ах!

# 76
  • Ямбол
...
Откакто четох това , асоциацията с потни мъже катерещи връх Каменица с един сандък бира, неимоверно съпътства разказа.
И моля, не протестирайте за тиганя. Сели беше изтъкнат кулинар и майстор на гурмето и здравословната храна.
Ох и ах!
Той е, Той е.
Хм, колко ти платиха да го тупнеш тук? Wink
Там има още.

# 77
Един човек ми каза, че с бана Сели се пренесъл в отвъдното. Честит рожден ден, Борисе!   bouquet

# 78
  • До морето
Като вляза в подобни теми се чувствам ужасно подтисната от факта, че не съм се запознала  именити форумски личности като Селтакис, Пепеляшка и т.н., за сметка на това, обаче, сега се запознавам в дълбочина с творчеството на Мария 85!!!

# 79
  • Кацнала на едно дърво.
Не обичам помените.
Обаче има хора, които ги обичат. Нали се сещате, вече възрастни хора, самотно им е, няма с кого да разменят една приказка, не им се занимава с нищо. Помените за тях са като едновремешните банкети (сега им викат тиймбилдинг и понякога са на открито Mr. Green). Хем имат повод да се видят с хора, да хапнат, пийнат и повеселят, хем могат тайно да се радват, че на, още са живи, не са гушнали букета, държат се. Тези хора живеят в един измислен свят. Мъчно ми е за тях, ама не ги жаля много-много. Сами са се докарали до там.
Не, не обичам помените.
И не смятам, че Селинджър има нужда от помен. А, Селтаки? Laughing

# 80
Идеално лошо момиче, аз също се подтискам, че не зная нищо за този Селтакис.  Пуснаха мухата и избягаха Close  Най-много се дразня, че нееднократно се спомена колко е красив и БОГАТ, което ме кара да вярвам, че е истина, а никой не пожела да даде малко повече инфо, както бях помолила: адрес, телефон, скайп, фейсбук.....Ми, да му е честит рождения ден.
Абе, сега прочетох Лого5ка, тоя да не е някакъв готвач, а вие да ме мотаете?

# 81
Абе, сега прочетох Лого5ка, тоя да не е някакъв готвач, а вие да ме мотаете?

Тц. Клател краци в някакъв офис, разправят. Пък и си имал прясно гадже, някаква си там Габриела...  Rolling Eyes

# 82
Имам бегли спомени за Селтакис и Пепеляшка.
Той не беше ли женен? Thinking

# 83
А аз винаги се учудвам на подобни теми....
Абе толкова ли нямат работа хората, които ги пускат....че ще ми оплакват някакъв си дето "умрял" виртуално...
Тази го няма, друг ще дойде....еб..си мъката и чудото, то ревове, то драми, то не знам си какво си...
Пък виж истинските хора като умират....що няма за всеки тема...
Тази пълна идиотщина стои на ред с друга тема за дете, починало на 2г. Тази даже е по-напред в редиците....браво...

# 84
А аз винаги се учудвам на подобни теми....
Абе толкова ли нямат работа хората, които ги пускат....че ще ми оплакват някакъв си дето "умрял" виртуално...
Тази го няма, друг ще дойде....еб..си мъката и чудото, то ревове, то драми, то не знам си какво си...
Пък виж истинските хора като умират....що няма за всеки тема...
Тази пълна идиотщина стои на ред с друга тема за дете, починало на 2г. Тази даже е по-напред в редиците....браво...
..има хора..които ако не е мамата ..са загинали Joy..живота им е тук..просто им съчувствай и ги разбирай,,,те не са много Joy

# 85
  • София
Пейзанакис ми липсва и на мен. Изпростяваше, но без злоба.пишеше много добре и като цяло беше оригинален образ.

Пепеляшка не ми липсва, защото пише в темата. Пепи Heart Eyes

# 86
Тръпки ме побиват, като чета потребители, като юзър Поци и юзър Мирама newsm43 Значи според тия двамата, във форума на българските майки трябва да си говорим за реална смърт, вместо виртуална, така ли?  Излизам от темата, че много замириса на грухана пшеница bishop

# 87
Тръпки ме побиват, като чета потребители, като юзър Поци и юзър Мирама newsm43 Значи според тия двамата, във форума на българските майки трябва да си говорим за реална смърт, вместо виртуална, така ли?  Излизам от темата, че много замириса на грухана пшеница bishop

Излез си, няма да е зле...

# 88
Един човек ми каза, че с бана Сели се пренесъл в отвъдното. Честит рожден ден, Борисе!   bouquet

Благодаря ама моя мина вече. Но нищо - пак съм трогнат   bouquet

# 89
...
И о, небеса! Има хора, които не знаят кой е Еди!!! Уау!

Един е Еди и Модераторите са негови пророци, а всички знаем /предполагам/, че Месиите предричат появата Му...
Има време. Ще стане, каквото е писано.

Иначе, сигурна съм, че Сел /и не само той/ се крие не само зад ника на съпругата си, а и зад един-два други ника...

Общи условия

Активация на акаунт