Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 562
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
сандвич

# 676
  • София
Невероятни сте всеки ден момичета Vivian*, Пепика, пеп-4o,
zaika baika, vanillla, Джиа, Neli4ka, tanyatais, Мама Цоцоланка, иланг-иланг, viroglavka, TheNMaster, Lindita, Леля Ог, labrex,  Аелис,И ВСИЧКИ НЕ СПОМЕНАТИ Hug Hug Hug
Гледам да не влизам много тука че ужжж Embarassed Embarassed съм на диета и днес си спретнах ето тази салата от тиквички на labrex  НАИСТИНА Е БОЖЕСТВЕНА Peace Hug

МНОГО МОЛЯ ЗА РЕЦЕПТАТА за тази салатка.  Praynig Praynig Praynig

Заповядай

# 677
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, неуморни момичета!

megans, чудя се от два дни дали поздравленията за рожден ден важат на патерица. Пожелавам ти здраве, любов и хармония в семейството!   bouquet

Тази салата от тиквички много се замярка пред очите ми и пак ще я правя май!

А н и, страхотен сандвич - капан за злояди деца! Simple Smile

MG18, alex_og97,  asyalein, Lindita, Лурдес, nordina, много вкусно при вас!   bouquet

При нас едно леко, но вкусничко меню!

Чеснови франзелки с пармезан                                                      Запечени яйца със спанак и шунка                                         Кекса със стафиди и моркови на Нордина

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 12:50 от Гуинет

# 678
  • Пловдив
ДОБЪР ДЕН ..
Гуинет прекрасни неща си сътворила  Hug
И всички останали няма да ви споменавам поимено  Hug Hugкулинарки страхотни сте ...
  bouquet  bouquet  bouquet

Сутринта правих на децата запекани сандвичи на партигрила та го фотнах набързо ..днес няма да готвя само обикновен хляб изпеках ..децата ще си готвят обяда и вечерята.

# 679
............... Харесах едни хлебчета на Мама Цоцолана,но не намерих рецептата,Алекс 097 моля те помогни? МНого добре изглеждат на снимката ти!!! Simple Smile
Заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=495849.msg15076073#msg15076073 - рецептата и на края на страницата мама Цоцоланка е пуснала снимки  Peace

# 680
MG18, много ми харесаха пилешките хапки със зеленчуци, как са правени?

# 681
Гуниет,  Hug Видях че рецептата за яйцата със спанак е от книжката Всеки може да готви или там каквтото беше заглавието й. Аз имам доста от рецептите и да те питам пробвала ли си някой сладкиш от нея, че има доста интересни предложения, но много засукани и трудни ми се струват и аз не се наемам? Whistling Simple Smile

# 682

това ще ни е вечерята  Sunglasses

редени тиквички (още топли)

ягоди с шоколад. (несполучлив опит, но пък са вкусни)

А Н И  много симпатичен сандвич  Sunglasses

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 15:24 от iucka

# 683
Здравейте момичета!
Тези дни форума ми скъса нервите  #Cussing out Вярно, че противното олио изчезна, но с него и самия форум все го няма, а сега не си виждам нито съобщенията, нито пък профила  Crossing Arms

Но пък вие сте сътворили толкова вкусни неща, че чак се засрамвам, защото имам само едно месце с картофки и ядем все по хората в последните дни  Embarassed
matze, Аелис, labrex, ЗИЧЕ, благодаря ви похвалите и милите думи!   bouquet
matze, поздрави за съпруга ти, много вкусни кюфтета е приготвил! А и бекончето с тиквички ми хареса много!
Гуинет, виждам, че още поддържаш темпото, много вкусни неща си показала отново! Поздравления!
labrex, страхотни са тези бисквитки! Ще ги опитам тези дни задължително!
MG18, месцето със зеленчуци изглежда разкошно!
alex_og97, хлебчетата изглеждат прекрасно! Усещам аромата на топъл хляб!
nordina, много красиво кексче!
Аелис, Зиче, Тайна, ивка27, asyalein, Лурдес, Lindita, megans, приготвили сте големи вкусотии, от всяка си харесвам по нещо!
iucka, я разкажи повече за това кюфте в тава, много вкусно ми звучи! Тиквичките също са много апетитни, а за ягодите... знам
много добре колко са прекрасни!
А н и, жесток сандвич!  Laughing

Ето и моите картофки с месце и разни зеленчучета:

Приятна вечер на всички!

# 684
Отчет и бягам да разгледам послединте 6 страници.
Обикновенни кренвирши с кашкавал

Св.пържоли и шунка,кисели краставички и кашкавал

и с горчица

Лек ден на всички.

# 685
  • Пловдив
А н и , уникален сандвич, поздравления  bouquet И двете ми дъщери много го харесаха, да не говорим че това е любимеца на малката   bouquet

От мен пиле с броколи:

# 686
При нас палачинки и леща.

# 687
Момичета, питах и в другата тема, но не получих отговор....Моля, който знае би ли отговорил - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490559.msg15112108#msg15112108

# 688
Момичета, питах и в другата тема, но не получих отговор....Моля, който знае би ли отговорил - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490559.msg15112108#msg15112108

Маме, с миксер нашите заквасени сметани стават на вода, така че по-леко на ръка. Ако трябва малко захар да и сложиш, направи с лъжица три-четири оборота, колкото да се размеси със захарта, остави за половин час в хладилника и после може да мажеш гладък гъст крем.

# 689
  • София
   Измислени маслени бисквитки с карамелово-млечен топинг. Embarassed Слагах каквото намерих- яйце, масло, брашно и захар.Топинга направих от карамел с масло и прясно мляко! Embarassed Ама пък станаха вкусни!

Общи условия

Активация на акаунт