Математически турнири - 4

• 91 141
  • 790
  •   1
Отговори
# 225
Извинете, объркала съм темата - но може би се отнася и за тази - откога децата да ходят на състезания по математика?
Има деца, които ходят от първи клас.  Peace

# 226
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Влизам само да драсна два реда и да се похваля, че днес се запознах с Дидева.
Страхотна мадама е,  и искам още веднъж  да  й благодаря за всичката информация, която споделя с нас.
Както подозирате днес участвахме в състезанието ,,Хитър Петър''. Сега трепетно чакаме някакви резултати.

# 227
Ние също бяхме в Габрово. Поздравления към всички ентусиасти -    bouquet. С Дидева не се запознах, но отново споделям колко много е улеснила усилията ми в намирането на задачи и информация за математиката. Оглеждах се за майки - орлици, които "сурнат" децата си по състезания, но не разпознах такива.
Чакаме резултати и отговори с нетърпение. Лека нощ на всички. 

# 228
И моят син беше в Габрово. Peace Без мен. След 13 часа път (от 7.00 до 20.00) си дойде много ентусиазиран от "екскурзията" в Габрово и Етъра, купил подаръци на сестрите си, сложил печат в туристическата книжка. За задачи нищо не каза, но предполагам, че като се наспи утре, ще се сети и за класирането Grinning

# 229
А задачите как бяха - много трудни, трудни или лесни? Grinning
Може ли да се намерят някъде задачите за седмокласниците, че да се пробваме и ние? Praynig

# 230
  • София
Благодаря за отговорите относно СМТ!   bouquet

dimma Hug

# 231
А задачите как бяха - много трудни, трудни или лесни? Grinning
Можете ли да се намерят някъде задачите за седмокласниците, че да се пробваме и ние? Praynig
Пробвай тази вечер към полунощ, би трябвало да ги пуснат. Мисля, че най-късно утре сутринта ще има и класиране. По неофициални сведения участниците тази година са около 900. Задачите за четвърти клас са били прилични по думите на един от участниците ( моят син  Mr. Green), но отдавна нямам нерви да ги чета и решавам.
Градът днес беше пълен с деца! Какво по-хубаво от това! Автобуси отиваха към Етъра, Дома на хумора, Боженци...
Нарцис, mst, благодаря за милите думи!  Най-после и аз да пия форумско кафе!  Joy Joy Joy

# 232
Освен че се явихме на състезанието - задачите според мен изобщо не бяха трудни, минахме на път за Стара Загора и през Етъра, през Голяма Косматка - чудесна комбинация - математика и урок по родолюбие.
Бих сканирала задачите, но не съм си в София. Докато се прибера, сигурно ще ги публикуват вече.

# 233
Класирането: http://smb-gabrovo.hit.bg/2010.html
Браво на габровци, много са бързи!  Peace
Моето момче е, така да се каже, в първите петнадесет Peace

# 234
  • у дома
Класирането: http://smb-gabrovo.hit.bg/2010.html
Браво на габровци, много са бързи!  Peace
Моето момче е, така да се каже, в първите петнадесет Peace
Те винаги са си били бързи!
При класирането на  четвъртокласниците разпознах форумски дечица  Heart Eyes

# 235
Цитат

Има, има Simple Smile

# 236
Докладвам за Х.Петър - тест - 100%, задача на Х.Петър - тотална боза - точки 0, в резултат 11 място за 5клас. Пак се борихме за повечко, но не е много зле.

# 237
  • у дома
Цитат

Има, има Simple Smile
Точно вас и на Дидева детенцето разпознах и ми стана едно драго,все едно са мои деца   bouquet   bouquet   bouquet

# 238
Синът ми е на 6-то място от 7 клас. Не е зле, като се има в предвид, че резултатът е постигнат без каквито и да е СИП-ове и школи. Поздравления за победителите!

# 239
Браво на децата и на габровци за организацията и експедитивността!

Общи условия

Активация на акаунт