Математически турнири - 4

• 91 494
  • 790
  •   1
Отговори
# 105
Осмокласните майки обсъдиха частично това състезание, но аз не мога да си спестя удоволствието да постна по-пълна информация за поредния успех на децата ни:

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/08/02/srebro-za-smg-na-mejdun … -matematika.95674

Да са ни живи и здрави!

# 106
  • Sofia
 Поредната супер новина  Hug.
 На всички състезатели - честито   bouquet, още много успехи и медали да спечелят!

# 107
Децата са невероятни! Нека все така да ни радват с успехите си!  newsm10

# 108
Браво на децата. Ето същата статия, но с двойно повече снимки Wink

http://www.cross-bg.net/balgariya/88-novini-i-sabitiya/1146077-s … a-v-yuzhna-koreya

# 109
  • София и там където не се пуши
Аз доколкото знам, във всички отбори има медали и от другите училища, жалко че няма добра информация.

# 110
Ей, пропуснах да пожелая успех, късмет и добро представяне на децата утре!

# 111

Страхотно информативен материал, благодаря.

В него се потвърди и една интересна информация, която имах и преди - по време на изпита децата могат да носят речници. Етествено, ползванете на речници би им изяло  и без това краткото време за решаване на задачите, но все пак някои деца се притесняват и речникът може да им потрябва за проверка на един - два термина.

Първо да благодаря за линка с инфото!
И вярно ли разчитам на 6 страница, че Middle Primary and Upper Primary divisions: може да ползват калкулатори? Моят хубостник (4 за 5 клас) ще бъде супер щастлив, защото много му е скучно да смята аритметични действия.

# 112
И вярно ли разчитам на 6 страница, че Middle Primary and Upper Primary divisions: може да ползват калкулатори? Моят хубостник (4 за 5 клас) ще бъде супер щастлив, защото много му е скучно да смята аритметични действия.
Вярно го разчиташ.  Grinning Друг е въпросът организаторите от българска страна в някои градове как го разчитат. Нямам сериозен поглед върху задачите, но от видяното не мисля че има много за смятане.
Успех и от мен на децата, които  освен че са се престрашили да решават задачи на чужд език ще направят това  по време на ваканцията!  

# 113
Аз доколкото знам, във всички отбори има медали и от другите училища, жалко че няма добра информация.

Так е. Явно информацията се подава винаги частично в зависимост от това кой си е поръчал да му направят ПР. В репортажа по БТВ се говореше изключително за варненската МГ. Сигурно те са извикали репортерите. Тук се пише за СМГ. Предполагам в някой бургаски вестник ще пише за бургаската МГ и пр.

# 114

австралийското кенгуру 

Е ако чете някой, със сигурност може за думички да питат и квесторите, но те давали много ясен инструктаж. Сега се сетих да питам, т.е. засекох да говоря с него.

# 115
Ясно - пращам го утре с речник, калкулатор и моливи, пък квесторите да преценяват. Успех и от мен на всички участници!

# 116
Това ако чете някой, го написащ, защото реших, че днес е пети  Joy и сте тръгнали.

Успех на децата от мен.

# 117
  • Sofia
 Успех на всички деца и от мен   bouquet.
 И моят утре ще се бори , пък каквот сабя покаже  Hug.
 Сега да питам - кога и къде излиза класирането?

# 118
Моят миналата година не е ходил, но предишните две да и получи диплом и похвала и двата пъти, но как е в класирането - нямам идея. Май за София не излизат никъде.  newsm78

# 119
Успех и от мен на всички деца,които въпреки ваканцията и големите горещини-се подготвиха за Австралийско кенгуру!И късмет разбира се!
По едно и също време ли трябва да започва състезанието в България или отново има разминаване?
В Пловдив е обявено за 9.00.

Общи условия

Активация на акаунт