Поръчала съм тестчета за всички и всяко е с по две чертички! еп.18

• 25 504
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
  • Морска приказка
Добро утро прекрасни  Hug
darla87 Добре дошла мила, дано не дочакаш лелката  Praynig
Visible оф като те чета и аз вчера имах доста перипети докато си запиша час при д-ра, който съм избрала. Наистина щом е по ЗК голям проблем не ни искат толкова рано  ooooh!
Sussann много ме развеселис този разказ , особено с тази жаба  Joy
key   Praynig дано всичко е наред. Пиши как си днес.

# 241
samanta_ups благодаря ти  Hug
ние новачетата трябва да се подкрепяме  Wink Laughing

Здравей darla87 , добре дошла .
Аз също съм нова тук . Стискам ти палци и ти пожелавам да не дочакаш лелката и скоро да се похвалиш с положително тестче

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 10:19 от bi_bi_to

# 242
Добро утро, сладки!
Sussann , историята с майчето ти е ...  Joy...
Visible , за жалост е така - когато си плащаш, всичко е различно, нищо, че те така или иначе пак си ги взимат тези пари. Дано док, която ще проучваш, е добра.
key , какво ли може да баде това, надявам се нещо, за което мечтаеш  Hug.
darla87 , как си мила? Сигурно тръпнеща в (не)очакване? Силно стискам палци и чакаме да се похвалиш  Hug.
Момичета, днес моят татко има рожден ден!!! Пожелавам му да баде жив и здрав, все така всеотден и скоро да се радва на едно (или две) малки, сладки внучета... Blush Това последното май по-скоро беше пожелание към мен сама та,но...дано... И да почерпя  party023 Popcorn cook bdbaloni
bi_bi_to , а ти кога не чакаш?
Слънчев и  много бебоносен уйкенд от мен!

# 243
samanta_ups Честит Рожден ден на баща ти . Да е жив, здрав и съвсем скоро да се радва на внуче   bouquet .

bi_bi_to , а ти кога не чакаш?

Аз не чакам чак на 22.05

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 10:54 от bi_bi_to

# 244
Добро утро,дами!
Аз днес съм на работа  и се очертава дълъг ден-дано поне е спокоен Laughing Laughing
Пожелавам ви много слънчеви моменти и приятни разходки-времето го предразполага поне.....
За всички ви Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 245
bi_bi_to , благодаря!  bowuu
Преди малко бях на двора и мага да кажа, че навън наистина е страхотно. Мисля малко да се развихря в къщи  newsm79 newsm28 wash hang 1dishes и да заминавам за подарък...

# 246
И  аз качих малко снимчици Blush

Сега отиваме на разходка с щерката. Усмихнат ден момичета  Hug

# 247
Милички, идеята с албумче е страхотна Grinning! Може ли и аз да се включа Blush?
Сю, и аз паднах с тази жаба от смях Laughing. Голям майтап от днешната ни гледна точка!
Данили, наистина е ужасно. Но ти остави толкова рано... Имах чувството, че в конкретната болница изобщо не ни искат Tired.
Саманта, честит празник на татко ти! Нека е жив и здрав, и скоро дядо Grinning!
За другото си права, така е. Но защо да плащам за нещо, което ми се полага. Пътите, в които съм използвала правата си на осигурен гражданин се броят на пръстите на едната ръка и няма да се откажа; за първи път вземам направление от ОПЛ (сигурно съм му любимата пациентка Laughing). Раждането ще си платя, и то с не малко. Но следенето - не. И без друго загубената каса сама не знае какъв параметър от услуги покрива, за едно ще е категорична и някой регистратор ще ми се озъби и ще прави опити да ме откаже - няма такива, с рогата съм напред Mr. Green. 
Опасната Визи на хоризонта Joy.

# 248
  • Варна
Момичета направо сте невероятни. Толкова красиви, усмихнати и лъчезарни.  Hug

Сега и аз успях да кача малко снимчици.

# 249
  • ул. "Мечтание"
Наминавам да ви почерпя. Днес с моя мъж правим 4 годинки заедност!  Flutter

# 250
Нощни очи честита годишнина  Hug пожелавам ви още много години заедно и само хубави моменти  Hug весело изкарване днес

# 251
Нощни очи честита годишнина  Hug пожелавам ви още много години заедно и само хубави моменти  Hug весело изкарване днес
  bouquet thumbsup
pufpaf голяма си сладуранааааааа  Heart Eyes  Hug
На вън времето е страхотноооооо  Mr. Green Идеално за разходкииии Hug
Визинка  Hug Представям си какво ти е с тея болницииии  #Cussing out Неискам да коментирам че ще е мн цветущо  #2gunfire
Всичко да ти е наред пък .......   Blush  Hug

# 252
key  не се панирай без сериозна причина.. и аз се вглеждам ама при мен ни симптоми за бременност чак толкова фрапиращи ни симптоми да ми идва... направо   newsm78  ужас и безумие...
Danili  дано мила не я дочакам аз и всички желаещи
утре е големия ден на НЕ-идването пък не знам...
bi_bi_to благодаря за сърдечното посрещане
цветенцата да ти се връщат  newsm51 и пожеланията за лелката   Heart Eyes
samanta_ups мила как да съм гледам да се разсейвам и да не мисля като всички тук
опитвам се да не се самонавивам че....  #Crazy  дано да се похваля
вчера си правих тест сутринта щото ме гложди и нямам нетърпение ама  EFN беше май наказание за нетърпението ми ... и сега кротувам и чакам тая гадна лелка да не дойде Simple Smile
Да ти е живо и здраво татенцето ощее многоооооооооооо годинки  newsm59    ura   bigdance2
Нощни очи честит празник и на теб много любов и разбирателство ви желая

лек съботен прекрасен слънчев ден на всички сладки хубави мами (бъдещи и настоящи) многоооооооо големи благодарности че ви има  newsm51  261uu

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 16:43 от darla87

# 253
Нощни очи Честита ви годишнина!!!  
Много любов, уважение и щастие ви желая  .

# 254
Дарла, добре дошла и дано не дочакаш утре и в следващите 9м.  Hug
Саманта, честит празник на татко ти!  Hug Hug
Нощни очи, честит празник. Пожелавам ви винаги да се обичате, както на този ден и едно голямо семейство!  Hug  bouquet

Пийнете си фрешче, подходящо е за тази жега.  Hug Hug

Вчера бях при доки, за да видим дали е минала овулацията. Имах два фоликула по 20 и 21мм, но още си ги имам  Cry Стана ми много тъжно и не зная как се удържах да не заплача, когато доки ми каза, че има вероятност и този месец да не стане. Но каза, че всичко е възможно и в понеделник да отида отново да ме прегледа. Вчера вечерта забелязах белтъкообразна ЦС и много се надявам това да е знак, че този месец ще имам ову. Постоянно се моля, но и често плача. Вчера с милото докато пътувахме към нас след доктора, по улиците имаше много колички с деца и бременни майки, очите не спираха да ми се пълнят. Милото много се притесни, уплаши се какво ми става... Но като си поплача и ми олеква. Той постоянно ме успокоява, че всичко ще е наред, че и ние ще си имаме детенце, но...... Моля ви, милички, стискайте ми палци в понеделник доки да ме зарадва!!!  Praynig Извинете ме, че ви натоварвам с моите терзания и проблеми, но нямам на кого другиго да споделя.

Общи условия

Активация на акаунт