Sci-fi сериали - тема II

• 35 049
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да, и аз я гледах серията, една от любимите ми е, особено където Крайтън си представя сватбата  Heart Eyes
А след нея беше серията на СГ1, където Вала се представяше за Кетеш и я съдиха - голям смях  hahaha

# 196
  • UK
Мдам. Само че заради мача, не можах да я изгледам, утре на повторението. Голям кеф, първо Ерън, после Вала... Simple Smile А Ерън е страшно красива в този епизод, като булка. С прическа и грим, тя до четвърти сезон не се старае много в тази насока, и наистина е страхотна. Simple Smile И Бен Браудър, който толкова искрено играе влюбен мъж, толкова убедително, той дори по разни интервюта я гледа както Крайтън гледа Ерън... С онзи поглед, който казва "Ако паднеш, аз съм тук и за да те хвана и никога нищо лошо няма да ти се случи". А от епизодите на СГ-1 с Вала само се дразня на гадната жена на Майкъл Шанкс, дето се появява да си пази мъжа от Клодия, едва ли не. С тъпата си физиономия и кошмарната си игра и неприятния си, равен тон без никаква емоция. Ужасна жена.

Simple Smile

# 197
  • София
И Бен Браудър, който толкова искрено играе влюбен мъж, толкова убедително, той дори по разни интервюта я гледа както Крайтън гледа Ерън... С онзи поглед, който казва "Ако паднеш, аз съм тук и за да те хвана и никога нищо лошо няма да ти се случи".

Нали?!?
И аз това съм го забелязала, ама си мислех, че е щото на мен ми се иска  Crazy
Тя и на Бен жена му се появява честичко във Фарскейп, една дребна грозноватичка, добре че я гримират толкова силно като извънземно, че не си личи  Laughing

# 198
  • UK
Абсолютно така я гледа. С едно искрено, неподправено обожание в погледа. На мен не ми се иска толкова, защото моят фаворит за нея е Майкъл, но просто не мога да не го забележа. Simple Smile Предполагам, че жена като Клодия просто действа така на мъжете, които са близо до нея. Simple Smile

Мда, Франческа, и тя непрекъснато се появява, много беше отвратителна в Scratch 'N Sniff, като играеше онова неприятно същество Раксил или нещо такова. Не, че като Акна е по приятна, де. Simple Smile Не знам защо хубавите мъже си избират все такива неща за съпруги (справка - Майкъл Шанкс, Джейсън Момоа и тн)

# 199
  • София
Мда, Джо Фланиган също  Confused

# 200
  • UK
Не я знам неговата, но ти вярвам. Аз искам Майкъл, Бен е готин, но годините вече му личат, а и е набор на баща ми. Не че аз съм кой знае каква прелест, но нали готините мъже си избират грозни жени и без това. Simple Smile Джо Фланиган нещо никак не ме влече, а Джейсън Момоа е от онези хора, за които се чудиш Бог къде е блял, докато е давал, давал, давал... Но не е Майкъл. Simple Smile

# 201
  • София
абе не им знам аз жените, но определено си падам по същите мъжове
и няма нищо общо с ЕГНто, ама нищо
хич ми не пука на каква възраст са били тогава, или пък сега
аз живея в сериала

Юнивърс не съм го и почвала
е, гледах един-два епизода и дотам
ще му дойде ред и на него някога, ама ще е в период на суша и криза
а така хубаво се носеха слухове, че ще играе Майкъл в Юнивърс
хлип и шмрък

МГМ, уеб епизодите четеш ли
на СГ1

# 202
  • София
Какви са тези уеб епизоди?

А на жената на Джо Корделия беше пускала снимки в старата тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=411440.msg13657831#msg13657831

# 203
  • UK
Аха, да, кофти е жената на Джо Фланиган. Иначе и аз живея в сериала. Ден без Старгейт е изгубен ден просто.

Иначе хлапетата на Бен във Фарскейп бяха мноого сладки, и така приличат на него и двете. Страхотни бонбони, добре, че не приличат на майка си. Simple Smile

# 204
  • София
Ти пък ме уби направо  #Shocked
Къде са му снимали децата, че не съм разбрала?
Аз съм чела, че те с жена му упорито не показват децата си на медиите, даже и имената им не казват  Thinking

# 205
  • Пазарджик/Лондон
Много си харесвам аз Джо Фланигън, и  РДА много си го харесвам, нищо , че не е първа младост, страшно ми допада, когато изръси някоя глупост и почне да гледа в нищото и да се надява , че никой не е забелязал Joy.

# 206
  • UK
Имената им не казват, но двете дечица, които играят неговите деца от принцеса Новия в Look at the Princess (Сезон 2, епизоди 11, 12, 13), са си неговите деца наистина. Момченцето от първия епизод и момиченцето от третия. Simple Smile Аз много се учудих как са намерили две деца, които толкова да приличат на него (особено момченцето), но после разбрах. А той самия много прилича на баща си в Старгейт, но там едва ли има някаква връзка. Simple Smile

Мен пък Джо Фланиган така и не ме грабна. Всъщност в Бен ме впечатли именно начина, по който гледа Клодия, затова не ми беше особен любимец след Старгейт, преди Фарскейп, а Майкъл... Майкъл си е Майкъл. Джо Фланиган някак няма такъв момент, в който да го харесам толкова. Simple Smile

А РДА е велик, но може да ми е дядо. Simple Smile

# 207
  • София
РДА се появи във финалните серии на СГВ, доста остарял, напълнял, но като пусна няколко страхотни лафа в неговия си стил направо ми напълни душата  Grinning

МГМ, не знаех, че са снимали точно неговите деца, мислех, че са по-големи   Thinking

# 208
  • UK
Ами той сериала е от преди доста години, там са на, примерно, 6 и 8 години, сега трябва да са доста големи. Нормално, между другото, аз съм на 23, а баща ми е точно колкото Бен, 62ра. Simple Smile ЕТо цитат от IMDb: His real life son can be seen in the Farscape episode "Look at the Princess: Part 1: A Kiss Is but a Kiss", as the generated preview of Crichton's son. His real life daughter appears in Farscape episode "Look at the Princess: Part 3: The Maltese Crichton", as the preview of Crichton's soon to be daughter.

# 209
  • София
Аха, големи сладури са. Добре, че приличат на него  Wink

Общи условия

Активация на акаунт