Косопад и мазна коса!!!

• 18 138
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
И моята коса е мазна, на втория ден и е вече за миене, НО откакто използвам Schauma за мазна коса проблема изчезна Laughing

# 16
За косопада бих те посъветвала да използваш една италиянска маска, която е сравнително евтина, но аз съм много доволна от нея, казва се Денис има 3вида, но ти търси бялата кутия с жулта капачка, не само ще спре косопада, но и ще сгъсти косата ти. -търси разфасофка от 500мл не малката, защото малката явно са почнали да си я правят вече по разни складчета в Бг и няма нищо общо с другата. По-горе са те посъветвали да ползваш кисело мляко за омазняването, да също помага, но спри сешуара и гелове, пяни и лак за коса, поне докато не се възстанови косата ти. Другия ми съвет е сменяй на маkcимум 3месеца шампоана, който ползваш, защото косата и кожата на главата  ти свикват с него и спира да е ефективен, а силните препарати срещу мазна коса могат да увредят кожата на главата ти необратимо и да стане още по-зле. Не те съветвам да ползваш Schauma евтина и некачествена козметика е, поне според мен!  Peace
 Със следните съвети отглеждам ей тази грива:
http://mi6leto78.snimka.bg/family/nelly-i-pesho.489590.18481611

# 17
  • Враца
Мерилин, кажи какво използва тези месеци и подобри ли се положението. Аз съм със същия проблем, попаднах на темичката и реших да я "съживя".  Simple Smile
Омазняването е едно на ръка, с него се боря отдавна. Сухия шампоан на Клоран ми спасява положението, но лошото е, че малко соленичко излиза. Бързо се и свършва на всичкото отгоре. Обаче на всичкото отгоре се започна и един косопад. И то почти 1 година след раждането. Мислех, че ще се размина. И това съчетание косопад и мазна коса е направо ужасно. Маски да правиш за косопад, те пък омазняват. Шампоаните за косопад също са доста агресивни и от тях може да се засили омазняването (то накъде повече). Обратното пък - изсушаващи скалпа маски и шампоани могат да засилят косопада. Направо кошмар! Sad
В момента пия Геритамин нео и 2 пъти в седмицата си правя маска с тривитаминол. Обаче нещо и с тоя тривитаминол се уплаших, че има доста противоречиви мнения. Оказва се, че и той може да засили косопада. ООХ!  #Cussing out

В темата досега срещнах доста средства, за които не бях и чувала. Ще се разровя да прочета отзиви за това-онова, а междувременно давайте още решения на проблема!

Общи условия

Активация на акаунт