Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 86 575
  • 603
  •   1
Отговори
# 435

За подписа - не се сещам за нищо такова. Винаги съм била или с този подпис, или с нещо на тема защита на животните. Май  не съм била аз, съжалявам Embarassed

Нищо, благодаря ти  Hug Снощи четох последно тази тема, а и напоследък само нея си чета, та съм сигурна, че е съфорумка, която пише тук, но сега не мога да го намеря в нечий подпис.
Пепелта и аз мисля да хвърлям навън, колкото и да не е редно да върлям нещо през терасата Confused Но се чудя, дали всеки ден да хвърлям пепелта от изгореното листче или да я събирам и на края всичко заедно Thinking

# 436
  • Universe
Но се чудя, дали всеки ден да хвърлям пепелта от изгореното листче или да я събирам и на края всичко заедно Thinking

Аз ще го правя всеки ден  Peace - поне в сигилите е така и също се хвърля навън  Wink

# 437
Момичета, помислете навън върху кого ще попадне ...върху детето на съседката, върху някой свръх сетивен човек  Rolling Eyes всичко е свързано, всичко е обмен. За всяка енергийна практика са нужни знания и съобразяване с много неща. Едно от основните за да не си навредим е да унищожаваме остъците от нашата негативна енергия, В окултната наука е забранено да се плюе на вън, че ще си навредиш доста Peace

# 438
humanis абсолютно те подкрепям. Flutter Но дали не насилваме  нещата като ги предизвикваме?Ето това си мислех тия дни...Всичко ,което исках става,ама го исках искренно и силно!И вярвах,че така ще съм щастлива!А сега съм някак леко разочарована,сякаш не  е трябвало да се намесвам,сякаш и  без всичко ,което пожелах пак  нямаше да е лошо.... newsm78

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 16:04 от raliko

# 439
Благодаря момичета, че споделяте вашите положителни промени, настъпили в живота ви, мога само да се уча от вас Hug Започвам и аз бавна промяна Peace
Към утрешният ритуал мисля да се включа и аз, всичко ми е ясно вече, само за едно нещо се чудя, а именно пепелта от всички листчета, които горим всеки ден, да я събираме или само пепелта от последният лист с плика да изсипем?
Делфина фон Ю., имаше един подпис под прифила ти, започваше с "Внимавай" , няколко фрази бяха, които много ми харесват, но сега не ги виждам. Би ли могла да ми ги пратиш, моля  Hug
Внимавай за мислите си ,защото те ще станат думи,
Внимавай за думите си ,защото те ще станат действия,
Внимавай за действията си, защото те ще станат навици,
Внимавай за навиците си ,защото те ще станат твой характер
Внимавай за характера си, защото той ще стане твоя съдба.

# 440
  • София, под Карлсон
Момичета,

вижте какво ми изпратиха, аз останах  Shocked

http://oracula.hit.bg/index.html

# 441
raliko ,  така е мила Hug ние обичаме нещата да са под наш контрол. Невинаги обаче ние знаем кое е най-добре за нас и за хората около нас.

# 442
Blues,направих го на шега,обаче и аз останах Shocked.Как ли става това да излезе в квадрата точно за каквото си мислиш newsm78.

# 443
  • София, под Карлсон
Blues,направих го на шега,обаче и аз останах Shocked.Как ли става това да излезе в квадрата точно за каквото си мислиш newsm78.

Не знам  Confused Аз се пробвах два пъти, резултатът беше че ''нещото" ме разгада  Shocked

# 444
Аааа, много ги обичам тези занимавки   Grinning
Един приятел-програмист ми беше обяснил точно как става това, но аз, понеже съм на "Вие" с математиката, така и не го разбрах  Blush
Но било "много елементарно да се сетиш" по неговите думи  Blush  Embarassed

Hug

# 445
искам да си формулирам желанието така, че да не изпратя двусмислено послание... Мисля да започна с Благодаря..., но леко взех да се объчрквам с всички тези изисквания  Rolling Eyes Мисля да го напиша по най -добрия и най-лесния начин за мен, по начин по който има значение за мен... аз да си го разбирам  newsm78

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 18:10 от ♥VIKI♥

# 446
mijjjka,благодаря,че даде логично обяснение,защото признавам, ми стана малко страшничко. Hug

# 447
  • Universe
Момичета, помислете навън върху кого ще попадне ...върху детето на съседката, върху някой свръх сетивен човек  Rolling Eyes всичко е свързано, всичко е обмен. За всяка енергийна практика са нужни знания и съобразяване с много неща. Едно от основните за да не си навредим е да унищожаваме остъците от нашата негативна енергия, В окултната наука е забранено да се плюе на вън, че ще си навредиш доста Peace

„quia pulvis est et in pulveris reverteris “ - „... защото си прах и в прах ще се превърнеш “.

Когато желанията стават на прах, аз наблюдавам безмълвно как нощта  разпръсква прашинките, сливам се с  Вселената и се опитвам да усетя  вкуса  на бъдещото  щастие.
Защо трябва да е свързано с изхвърляне на негативна енергия  newsm78 /желанието за успех, за здраве, за нова работа - едва ли означава да ги отнемеш от някого - Вселената е един гигантски каталог и има за всички. Пък и нали тук сме духовни  Thinking и знаем, че мисълта е енергия и "каквото посееш, това ще пожънеш"/

Иначе е най-добре да се пусне в течаща вода, ама Марица ми е далече  Wink  "Παντα ρει και ουδεν μενει - Всичко тече, всичко се изменя."

За плюенето съм съгласна  Peace

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 18:27 от lenny_pld

# 448
  • la Città Eterna
Момичета,

вижте какво ми изпратиха, аз останах  Shocked

http://oracula.hit.bg/index.html

Разликата между едно число и сбора от цифрите му винаги е кратна на 9:

11 - 2 = 9
12 - 3 = 9
13 - 4 = 9
...............
22 - 4 = 18
23 - 5 = 18
24 - 6 = 18
......
31 - 4 = 27
32 - 5 = 27
......

Алгоритъмът е зададен така, че при всяко ново зареждане на картинките, на позициите, кратни на 9 (в смисъл 9 - 18 - 27 - 36 - 45 - 54 -63 - 72 - 81) стои една и съща - каквото и да изберете, ще получите от операцията някое от изброените числа. Тъй като при всяко зареждане се разместват, вие оставате с впечатление, че се е сменила картинката, която вие сте избрали, но те реално всичките са еднакви. На останалите позиции няма значение какво излиза - те са само за разсейване на погледа и за създаване на магически ефект.

# 449
  • Шотландия
Делфина фон Ю, благодаря и от мен! И за постинга, и за историята на Ранди.

Общи условия

Активация на акаунт