Слънчезащитни продукти за това лято

• 29 619
  • 161
  •   1
Отговори
# 90
Илче, голямо Мерси!  bouquet
Ако откриеш и другата статия (за шампоанчетата и т.н), няма да имаш равна!

# 91
Намерих! Аз направо се запизах в базата данни - не знам дали е необходимо за да гледаш инфото. Най-горе на страницата избираш какъв вид продукт те интересува и търсиш после по фирма, или име на продукт. Няма всичко, но доста неща са там. Направо с учудване установих, че на Мустела продуктите за бебе, които ползвам са с червена точка и доста висок коефицент за вреда  Shocked (а, аз ги мислех, за най-добрите)

www.cosmeticsdatabase.com/

Що се отнася за слънцезащитните продукти, в Холандия ( мисля че и в България) не успях да намеря нито един от изредените като най добри и безопасни продукти. Всички кремове, които се продават тук имат няколко съставки, които предизвикват алергична реакция (при чувствителна кожа като моята). Както се оказа даже в някои детски кремове има неща, които ми предизвикват реакция на кожата. Засега единственното, което мога да ползвам за мен и за малките е на Ла-Рош детският крем с фактор 50+ (той поне няма парабени, оксибензон и има титании). Няма го в таблицата, но като чета описанието на съставки и виждам как реагира кожата - би трябвао да горе-долу ОК. Ако в таблицата от предишният пост се кликва на конкретният продукт, се отваря описание на съставките и също колко е силна защитата от UVB i UVA. Сега съм поръчала един крем, който е близо до най-безопасната граница - ще го пробвам тази седмица. Много по-евтин е от Ла-Рош, а май е доста по-пречистен - ще го видим длаи действа.

# 92
Здрвейте,момичета надявам се,че  приемате нови членове в клуба WinkИскам да попитам тези от вас,които са от Пловдив къде мога да намеря слънцезащитните продукти на La Roche-Posay.

# 93
  • Пловдив
в по големите аптеки ги има,сега се сещам само за тази на капитан Райчо

# 94
Благодаря за отговора  Hug

# 95
  • Пловдив
момичета ,ползвали ли сте слънце предпазните продукти на Био дерма за тяло?има ли доволни? и има ли спрей за тяло с по голям фактор който да не оставя бели следи по кожата за да мога да го ползвам ежедневно?  bouquet

# 96
  • Варна
И аз вече незнам какво да ползвам.....тази статия ме очая http://health.actualno.com/news_300125.html

# 97
А и с изтъняването на озоновия слой ще се засили гама лъчението, така че тогава нищо няма да ни предпази от рака.

# 98
http://health.actualno.com/news_300125.html

това направо ме втрещи, та посъбрах инфо: Вредни са не само UVB но и UVA  лъчите. Освен това никои от продуктите с много малки изкл. не прдпазват 100% а около 90% ето защо хората се предоверяват и се излагат безразсъдно на слънце. Трябва да се избере продукт с оптимално съотношение между SPF/PPD

# 99
  • out of space
Продуктите на Ейвън ползвам. Миналото лято докарах невероятен тен, без да изгоря. Винаги ми е горял носа, този път това не се случи  Simple Smile

# 100
  • София
Aз съм се насочила към Авен,ама дали имат 15-ти фактор?

# 101
ето с такъв бях миналата година, с такъв ще съм и тази

Безцветен спрей, няма мацане с бели кремове, мазнотии и т.н. и мирише божествено!!  Аз вече на млеката не съм им фен след тоя спрей
Този на картинката е някакъв френски, но този, който се продава в БГ изглежда почти идентично

# 102
  • Бургас
Аз ползвам продуктите на "Евелин" за това лято.Доволна съм засега.

# 103
  • София
егати статията,хем стряскат хората,ама не са написали кои продукти предпазват.Та ние да си гадаеме дефакто на случаен принцип.
Иначе според мене спрея на Гарние си е добър,аз съм с много бяла кожа и 30 фактор миналата година ми помогна не само да не изгоря,амо дори и тен едвам хванах.Не ме е сърбяла алергията от него,което значи че предпазва до някаква степен,з-то аз развивам страшна алергия като ме опари слънцето и се чеша като ухапана от комар,но с това нямах тоя проблем,пък и си купих и едно друго за алергии на Юсерин.Но тази година искам да хвана тен,дали новите продукти на Нивея някой ги е ползвал,хем с фактор хем и за интензивен тен.Мисля че на тях пишеше protect and bronze?Такова имат и Пиз бън,но нямам идея и за него.

# 104
Като за начало си взех на Nivea-Protekt&bronze с 10ф. и в понеделник ако е хубаво времето ще го пробвам.По-висок фактор не искам, че имам тен от солариум.

Общи условия

Активация на акаунт