Почти всички АПРИЛки вече гушкат своето мъничко човече - 24

• 16 422
  • 347
  •   1
Отговори
# 210
честито на всички именници, Господ здраве да ви дава!!!!

и нашия тати е Георги, да ни е жив и здрав, обадихме му се сутринта и го очакваме в края на месеца да си дойде при нас Grinning

искам и аз вече да излизаме , но все още се въздържам, ще почакам да станем на 2 седмици и тогава
хубав ден ви желая  bouquet

# 211
Честит празник на всички които празнуват днес.  bouquet

# 212
Да се почерпим, че днес съм именничка, живи и здрави да сме  Hug

# 213
Честито на всички именници!

Алеся,успяли да обърнеш режима на Дони и как? Ради се събужда всяка сутрин в 5,00ч. и до 8,30ч. няма заспиване.Та се чудя какво да направя,че да спи поне до 7,00ч.През деня спи по 4-5 часа,а вечер заспива в 20,30ч.

Денни,браво на Ради- 1500кг е сериозна работа. Къде се разхождате в морската и по кое време?
Аз съм също всеки ден в морската,но за по-кратко време.

Мамчета,не ми стават дрехите,от както съм родила и съм в къщи нищо не съм свалила и ми е малко криво.
Незнам какво да правя,за да сваля някой килограм.Май ще си купувам нови дрехи за лятото.

# 214
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЦИТЕ - МАЛКИ И ГОЛЕМИ, както И НА ВСИЧКИ ВОЕННИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
Гери, мерси за почерпката!
J_M_M, iovinka, весел празник и на вас и вашите именици!

# 215
Честито на всички празнуващи днес.

Нас ни изписаха на 4ти и вече сме си в къщи.Благодаря за поздравленията.Ще гледам да наваксам с обсъжданите теми в скоро време.

Лек и приятен ден от нас.

# 216
честит имен ден на именниците  bouquet

Мамчета,не ми стават дрехите,от както съм родила и съм в къщи нищо не съм свалила и ми е малко криво.
Незнам какво да правя,за да сваля някой килограм.Май ще си купувам нови дрехи за лятото.

и аз имам този проблем с дрехите и килограмите и тластинките...
за режима и на мен 6те ми е от полза ,че и аз искам да попроменя  нашия,ама незнам дали 6те може...
Днес малката направи 1 месец и ми се струва рано аз да налагам режим някакав...

# 217
Здравейте мами.
Честито на всички именници днес   bouquet  bouquet  bouquet и на малките именници също  Heart Eyes
Нямам много време - малкия в секи момент ще се събуди.Искам да питам Змейковица а и всички вас - за храненето при кърмачки искам да прочета повече и по специално кои точно храни да избягвам. Аз си ям всичко и се притеснявам, че много неща не са подходящи за този период. Като бременна много внимавах, но сега просто нямам информация какво е разрешено и какво не.
Пия прясно мляко с кафето сутрин - не повече от една чашка чаена, ям доста кисело мляко под формата на Активия заради проблеми с WC,сирене и кашкавал абсолютно забранени ли са newsm78, как стои въпроса с яйцата?
Цитруси, фъстъци, мед - не хапвам Naughty.Шоколад си позволявам много по малко.
Малкия има ситни пъпчици с бяло връхче по бузките.Не ги мажа с нищо.Не знам от храната ли е която аз консумирам newsm78.
Въобще за какво да внивам.От къде бих могла да прочета за храни които да се избягват при кърмачки.
Змейковица прочетох статията която си дала за алергиите и смятам да внимавам  поне от към моето меню.Притеснявам се за пъпките.Моята педиатърка много вяра и нямам.Ще водя малкия при педиатрите където се роди чак в края на месеца.
Момичета вие какво изключихте от менюто си като абсолютно нежелателни храни newsm78 newsm78 newsm78
За включен телевизор при бебе което се кърми какво мислите newsm78 - аз често включвам телевизора докато кърмя.Кърмим се към час и просто от скука Shocked
Някой беше споменал по напред - никакъв телевизор при кърмещо се бебе newsm78

# 218
  • последна надежда
Честито на всички именници!

Днес Марк е много кисел, не е спал цял следобед. Как издържа 10ч без сън незнам. Ходихме до Пирогов... Няма начин да избегнем операцията на тестисите, имал много кисти в тях  Sad. Но трябва да чакаме да навърши 3 месеца.
Дано поне тази нощ да поспиме малко двамката...

# 219
Честито на всички именници днес – да са живи и здрави, много щастие и късмет.

Denni ама вие ме убихте с тези 8 см – браво на вас, че и с килограмите не лъжете. Добре растете, да не ви е на уроки. За разходките сме за, само кажи по кое време сте в морската, а аз при първия удобен случай съм на линия.

glorybg  честита да ви е хубавата придобивка. Да си я ползвате със здраве.

irina*  за съжаление нищо не успях да направя, че такъв хубав сън спи денем и ми е жал да го будя. Но от няколко дена имаме проблем като вашия – като се ококори в 5 сутринта и така до 7 и 30 без да заспи. Не плаче, не му е криво – просто си будува и ако продължи в същия дух – жал не жал ще го мъча да будува денем. Като тръгна да ходя в морската ще ти звънна да ви видя къде сте та да се съберем.

divogan – добре дошли у дома.

Хъни - Бъни  така както описваш пъпчиците ми се струва че е детско акне. Дони също ги има и нищо не им правя. Само сутрешен тоалет с преварена вода. За кърменето и яденето можеш да видиш тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=3141
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=33738.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=188569.0

А като цяло това е архив със линкове към много полезни теми свързани с кърменето като цяло. Надявам се да ти е от полза: 

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1844.0l=

# 220
честит имен ден на именниците  bouquet

и аз имам този проблем с дрехите и килограмите и тластинките...
за режима и на мен 6те ми е от полза ,че и аз искам да попроменя  нашия,ама незнам дали 6те може...
Днес малката направи 1 месец и ми се струва рано аз да налагам режим някакав...

И аз се присъединявам към вас. Нищо не ми става от преди да забременея, нося си дънките за бременни.

За разходките с варненските мами - ние също почти всеки ден сме в Морската, не знам как не съм засичала никоя от вас там. Ние ходим към 12 ч някъде до около 2, че тогава трябва да се кърмим, а още не съм се престрашила да кърмя навън.  Sad

# 221
Честито на всички именници и от мен! Моето голямо момче също е именник, та да почерпя : newsm38   breastfeeding Misc Baby Bottle - да има и за мами, и за сучещи и за несучещи!  Joy

Ох, аз само по малко успявам да ви прочета и като реша да пиша, забравям кой какво беше писал... Ужасна съм...
Ивета, какво се е случило с Марк? От къде тези кисти? Стискам палци всичко да мине благополучно с операцията (до колкото разбрах е неизбежна)!
Ние сме леко настинали с баткото, но беба е добре. Аз ям яко чесън, което май не е много добре за кърмата  newsm78 , но все пак е по-добре от лекарства. Нямам търпение да отидем на консултация и да видим колко е наддала малката ми мишка. Иначе всичко е спокойно. Спинка през голяма част от денонощието и се събужда да папка. А на мен ми е толкова хубаво да я кърмя, а с баткото ми беше направо неприятно. Много странно.
Koлкото до дрехите... и на мен не ми стават. Имам да свалям още 9-10кг. А и ханша ми явно не се е събрал още... Бавно и постепенно ще стане явно.... Търпение му е майката... (И пари за нови дрехи... Wink )
Добре дошла на gest! Измъчила си се, миличка, ама всичко се забравя!
Добре дошла и на divogan!  Hug
ЦелуФки от нас!

# 222
  • София
Здрасти от мен!  Hug

Честито на всички именници-да ви е живо и здраво името!  bouquet

Браво на всички пораснали бебчета-всички са наддали страхотно! Нямам търпение да разбера моя малък мъж колко е наддал... Grinning

Мен кръста не ме е болял въобще, но като се наляха тия огромни гърди с мляко гърба ми изнемогва, така ме боли, особено вечер като съм преуморена.

На мен вече всички дрехи от преди бременността ми стават, което много ме радва. Sunglasses

И при нас най-краткото ни хранене е 40 мин, стигали сме и дo час и половина, ама задобрява младежа и скъсява времето на сукане.

И ние днес си купихме количката и вече сме готови за истински разходки. Party

И аз на включен телевизор кърмя, макар че не откъсвам поглед от бебето. Ама ей така за фон. Peace

Хубава вечер на всички! Hug

# 223
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Хъни-бъни, мед може спокойно да си консумираш, а с цитрусите стига да не се прекалява, също може. Аз и предният път и сега, сутрин пия половин лимон с мед и топла вода и не съм забелязала да има проблеми.
И  аз се чудех за телевизора newsm78, мисля, че Tabu беше споменала, че не трябва да се пуска, понеже и у нас често работи.

# 224
Честит празник и от мен!
аз бях споменала за телевизора. Невроложката буквално ми забрани при кърмене/хранене да има включен телевизор, а през останалото време ме помоли любезно да избягвам. Силно влияело на нервната им система и ги правело неспокойни. До колко е така, не знам. Може и да е крайна жената, но реших да я послушам. Всеки преценява за себе си. Аз лично не кърмя на телевизор, а от няколко дена избягвам да го включвам въобще. Струва ми се по-спокоен (до колкото бебешко-капризно му състояние на моменти може да се нарече спокойно  Laughing), но не знам дали е свързано с това или защото му смених капките за колики, или просто си расте детенце...
iveeeta дано поспите. И аз си пожелавам същото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт