Почти всички АПРИЛки вече гушкат своето мъничко човече - 24

• 16 404
  • 347
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
ЦВЕТИ,ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ .МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!

Ние къпем малката към 21,30-22,00 въпреки ,че свекърва ми твърди чи трябвало да се къпе точно в 20,00ч.Съответно я отрязахме.
Днес ще идват на гости и трябва да се въоръжа с търпение.

taiqi,и на мен дълго време ми се струваше ,че малката жълтее,но лекарката каза ,че не е така.

ЛЕК ДЕН smile3525

# 271
Бонбончо го къпем около 8 след което яде и докато заспи става около 10ч. След това се буди или в 4 или в 6 пак за ядене. Къпем го на 27-28 градуса иначе плаче и трепери.  Crazy

# 272
Микки, Правда , имам нужда от помощ - направих всичко, което мога до сега за да кърмя. В родилното бебето беше при мен. Засука - в началото не искаше от едната гърда, но с това се справихме. Дойде ми истинското мляко - ядеше си привидно нормално, беше доста весело и кротко бебе. Плачеше само като се е наакал, има колики или е гладен. След като започнах да ям само определени неща, се справихме и с коликите. Когато ядеше, сам пускаше гърдата, после предлагах другата, която той обикновено не искаше и си заспиваше, изглеждайки доволен. На консултациите обаче се оказа, че освен че не сваля - и не качва Sad Роди се 3500, изписаха ни 3270. На първата консултация беше 3250, а след седмица - 3140. От няколко дни стана изнервен и видимо имаше разлика в поведението му. Снощи открих, че в момента изсуква по 20 мл. от едната и 20 мл. от другата гърда и след него не изцеждам почти нищо. Снощи и тази сутрин не издържах и го дохраних с по 30 мл Фризопеп, дереше се много и се предадох. Нямам идея как мога, ако изобщо мога, да оправя това - как да си увелича кърмата - знам, че трябва да го слагам възможно най-често на гърда, но той си спи, въпреки всичките ми усилия да  го събудя и да го накарам да засуче. Има ли смисъл да цедя, ще свърши ли същата работа, а и ме е страх да го правя, защото не знам в кой момет ще реши да яде и аз ще съм се изцедила току що и пак няма да има какво да суче. Не знам как да постъпя, моля Ви помагайте  Praynig Благодаря предварително! Ако имате нужда от още подробности, моля изпратете ми на лични телефон, на който може да се чуем. Искам да кърмя!
P.S. Забравих да кажа, че обикновено сам си иска да яде на 4 часа, което знам, че е много.

# 273
момичета предварително се извинявам за  Sickописание, но се притесних доста.
На вас случвало ли ви се е след раждането както спира кръвотечението изведнъж да се появява пак и то червено.Току що видях и малки съсиреци.Не е обилно, но е червено а беше почнало да избледнява.
рано е май за подновяване на цикъла newsm78

# 274
  • гр.София
момичета предварително се извинявам за  Sickописание, но се притесних доста.
На вас случвало ли ви се е след раждането както спира кръвотечението изведнъж да се появява пак и то червено.Току що видях и малки съсиреци.Не е обилно, но е червено а беше почнало да избледнява.
рано е май за подновяване на цикъла newsm78

И на мен ми се случи същото даже имах и болки като при цикъл.Честно казано не се притесних много.Ще ходя на лекар тия дни.

Хайде на някой който му е дошъл първия цикъл  сподели как стоят нещата моляяяяяяяяяя.

# 275
здравейте,мили4ки!по въпроса с цикъла мога да се вклю4а аз  Flutter нали съм стар ветеран  Laughing След раждането имах нормални лохии,които продължиха доста оба4е ,около 20-25 дена,да не казвам и малко пове4е,но на периоди.Понеже аз бях в болницата 2 седмици след раждането,заради Ивето,тя нали трябваше да стои пове4ко ,и имах също съсираци няколко дена,(съжалявам  Embarassed)които падаха или като се къпя или като  ходя по малка нужда,Още тогава ходих на преглед и ми казаха 4е е нормално,понякога се слу4ва така,стига да не са много големи,защото беше някакъв проблем ве4е.Но мисля 4е и при вас става въпрос за същото..Ина4е о4аквах или поскоро се надявах да нямам цикъл ,нали като кърмим и има такава вероятност,но явно защото не  ми е мн кърмата,нямах този късмет и си имам цикъл,който първият път ми беше пове4е дни,ина4е нормално пак....единственото хубаво беше ,4е изобщо не ме болеше корема,защото преди това имах болезнена менструация,поне първите 2-3 дни...но сега не,абсолютно нищо!....та това е ,което мога да кажа аз  Hug целувки

# 276
taigi, на нас ни казаха 3-4 дена да слагаме капките.

A цикъл още нямам, но лохиите ту спират, ту почват. Тъкмо смених нормалните превръзки с ежедневни и взех, че се омазах  Embarassed, та сега си ходя пак с нормални, колкото и да ми писна. А предния път имах лохии около 40 дена и точно ми спряха и ми дойде цикъла... Нищо че кърмих... Явно не винаги е от значение.

# 277
Благодаря момичета за отговорите за цикъла Hug.Как обаче се разбира кое е лохии и кое вече си е цикъл.Абе гадна работа......раждането беше най лесната част май.

# 278
    Здравейте!
мили ванили, чочката я чистя с клечки за уши  ипреварена вода. По- лесно е.
На мен кърмата ми доста намаля. Вече я кърмя през хранене, за да има достатъчно. Сина ми също го кърмих 20 дни. Явно толкова мога.
Днес Рали е доста неспокойна. Спи по половин час. Нямам време за нищо. Ето пак ме вика. Мисля, че я свикнахме да се гушка и сега си берем плодовете, но таткото ни е от понеделник на работа и трябва да я превъзпитам, защото ще ми е доста трудно сама.
Честито на Цвети!
Отивам да видя какво става. Чао за сега.

# 279
за цикъла - на мен ми е странно как ще разбера, кое е кръвотечението още от раждането и кога ще е вече цикъл?  Thinking  Щото на мен от 10тина дена  ми тече, ама супер слабо. От цикъл даже по-слабо....

А при вас незнам как е, ама през живота ми толкова течности не съм пила, а пишкам СУПЕР малко и рядко. Всичко останало сигурно през циците излиза..  Ама откога чаках тоя момент...Да пишкам рядко, че в края по 5 пъти на нощ ставах.

# 280
Здрасти, мамчета  Hug Искам да ви питам как сте с апетита? Разбирате ли колко не ми се яде, гади ми се вече от храна, ям насила, защото според майка ми храната прави кърмата...така ли е наистина? Готова съм да ям насила, за да имам кърма, но вече направо изпитвам непоносимост към храната  ooooh!

# 281
Гери,относно апетита,аз пък си го имам Simple Smile))но най-много ми се ядят бисквити!какво е това нещо,незнам.Но понеже съм на ограни4ения,за да свалям по малко,не прекалявам,а само кафето сутрин няколко обикн бисквити,много корнфлейкс също ям,или с мляко(но и с него гледам да не прекалявам,4е нали не е мн хубаво)или така само го хрускам,...та така...
За лохиите,разбира се,кое е цикъл  Peace той си е по силен и както обикновено,а лохиите проосто си цапат...абе ще раберете Simple Smile
за те4ностите-и сега пия много, но  в на4алото мнооого вода пиех!това е заради кърмата.Особено докато се изцеждах(в на4алото),не можех без вода Simple Smile))

# 282
  • последна надежда
Мили Ванили и аз пия много вода, а не пишкам. Всички течности явно отиват за производството на кърма.
Гери Аз влезнах днес във форума точно това да питам. Гади ми се, ама много ми се гади. И от миризми ми става лошо. Все едно пак съм бременна  ooooh!.

# 283
  • София
моето бебе не е карало жълтеница (поне така ми казаха ... ) - нормално ли е това  newsm78 има ли и друго бебе да не я е карало .

# 284
  • Бургас
И ние нямахме жълтеница  Peace На мен ми казаха, че е нормално.Цвети, честито синче : smile3525 Лохиите е нормално да спират и почват, стига да не продължат повече от 40 дни.
Искам да попитам мамите, чиито деца са на около месец колко изяждат? Като го храня, като изяде няакво количество 60,80 гр. започва да се свива, пръцка и плаче. След това се умаря от плач и иска да спи. Ако се разсъни сам, може и да си изяде млякото. Мъча го 1 час и повече за да изяде поне 100мл.Та, въпроса ми е-това колики ли са? Между другото е на кърма, ако има значение. Иначе е спокоен, спинка си, не плаче и не е нервен.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт