В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 728
  • 203
  •   1
Отговори
# 105
Честита радост,Ники!
Нека малкия Габриел да расте здрав и умен,да носи много радост и усмивки в дома ви.
Желая ви безкрайно щастие и на четирима ви.
Целуваме ви
   bouquet  bouquet  bouquet

Аз ще ходя в понеделник да ги видя,ако някой иска да се присъедини да ми се обади.Тел.на лични.
Целувки Heart Eyes

# 106
  • Варна
Добре дошъл на малкия Габриел  Hug Ники много се радвам за вас, бъдете здрави и пълноценно щастливи!

# 107
  • Бургас
Честито , Ники   bouquet
Пожелавам много щастие на цялото ви семейство и нека малкия Габриел  расте жив и здрав , и ви носи само радост! 

На мама Ники пожелавам бързо възстановяване и да си гушка малкия Габи до насита

# 108
  • Добрич
Честито братче на кака Бела! Честита радост на мама Ники!
Добре дошъл Габриел! Расти здрав и щастлив  babydust7

# 109
Страхотна новина!

Ники,да ви е жив и здрав малкия юнак,да ви носи много радост и усмивки!Много се радвам за вас! Hug Hug Hug

Честито и на кака Бела!

# 110
Честита втора рожба, Ники! Нека Габлиел расте здрав и с много късмет и да данесе в живота ви още много щастие. Честито и на тате и кака  Grinning. На мама бързо възстановяване.

# 111
   cher Честит рожден ден с пожелания за много здраве, много късмет, много любов и много приятели.

# 112
Честит рожден ден Шерче.
Желая ти много здраве,много любов и много,много сбъднати мечти.
Весел празник.Целувки

# 113
  • София
Ники, да ви е жив и здрав Габриел, да ви радва непрестанно , и да ви носи само положителни емоции. А, ти бързо да се оправяш.  Hug

Шерко, Честит Рожден Ден! Да си много щастлива ти пожелаваме, и винаги толкова положителна.

# 114
ЧРД Шерче!!! Пожелавам ти дни изпълнени с много здраве и щастие !

# 115
Шерче, много щастливи и безоблачни дни да си имаш! Честит рожден ден!

# 116
Божеееее как съм изтървала вчера! Тъкмо влизах да съобщя, че желая Ритка или Ники да ми направят най хубавия подарък тая година!
Ники, да ви е жив и здрав Габриел! Много, много да ви радва, да расте усмихнат и щастлив! Целувки на красивата кака Бела  Hug Бързо възстановяване и всичко най най на цялото ви семейство  Heart Eyes

Благодаря ви милички!
 Всичко най хубаво да ви се връща. Извинете ме, че липсвам напоследък. Чета оттук оттам.... Не ми достига времето нещо  Cry Реших да намаля темпото... Цяла зима бяхме на само на моята заплата и просто... е невъзможно... позадлъжняхме... и така... но най важното е, че сме здрави и, че сме заедно! И това ви пожелавам на вас - бъдете здрави и усмихнати!
Много ви обичам!

Хайде Ритко, ти си мила  Wink Гушам те, потърпи още малко килцата, ще видиш каква красота ще си родиш  Wink

# 117
Ники, честито синче! Да е жив и здрав, много щастлив и усмихнат малкият Габриел!  Hug

Честит рожден ден, Шерче! Много щастие, здраве и любов ти пожелавам!   bouquet

# 118
Шерче,Честит рожден ден!Жива и здрава да си ,много усмивки и поводи за радост!  bouquet

# 119
Честита радост, Ники! Вече си щастлива мама на две слънца! Много да ви слушка и радва малкия Габриел!

Весел празник, Шер!

Общи условия

Активация на акаунт