В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 725
  • 203
  •   1
Отговори
# 90
Моля се за силно за Любов! Дано утре новините са добри. Бог да даде сили на родителите, защото  на тях им е много тежко сега!

Силвинце, недей така, слънчо! Децата минават през различни периоди. Аз какво да кажа за яденето на Дари. Ама да са ни здрави само. Praynig Гуш за мама!

Рони, пу-пу! Да не боледувате повече! Peace

Днес Виктор в игра на народна топка си е засрещнал пръста с топката. И уж нищо - пък се поду и посиня . Не може да го движи и го боли. Ходихме до болница, за да се окаже, че е късно и няма рентгенолог и ортопед. Та ще чакаме до утре да видим дали не е счупено.  ooooh! За капак диването усещайки, че в момента го жаля се пробва да ме работи по разни параграфи и допълнително ме влудява.

# 91

Исе  Praynig Praynig Praynig дано утре да има хубави новини за малката душичка.

Ех, Светле  Hug тъкмо се поуспокоиш и се появява нещо ново. Дано да не е счупен пръста на баткото ви.

Рони браво на малката Мими , че бързо се е преборила с болеста.
А ти оправи ли се с прехвърлянето на майчинството?

Силви  Hug и ние в момента сме в такъв период.
 ooooh! Миналата година бяхме почти нонстоп навън, за да спи, а сега сме навън , за да яде. Вече се чудя от къде намира толкова енергия. Яде по-малко, спи по-малко, а не се спира и за 5 минути.
Иначе ние днес бяхме на контролен преглед. Гърлото, ушите всичко вече е добре. Носа му вече не е запушен, има само още малко сополи, но и тях ги борим.
Утре ще са ни готови очилата, остава и да го накараме поне за малко да ги носи.

# 92
  • на дъното
Светле направо не знам и ти как издържаш.Гушкам ви и дано няма нещо сериозно на бати Вики Hug Heart Eyes
Нефертити и аз по цял ден на вън уж за да яде ама и това вече не помага ooooh! готвя и хвърлям само.Милия Шошко дано задържи очилата Praynig.
Рони гуш и от нас за красавица Мими Hug
Лек ден на всички Hug

# 93
  • София
имам страхотна новинаааа:
Ники е мама на двама - имат си  бебе Габриел (2900 ,49 см.) Grinning

Ники,да ти е живо и здраво и второто слънчице!Да расте здраво ,умно и щастливо детенце.Желая огромно щастие за четирима ви!Много ви обичаме и ви целуваме! Heart Eyes Hug   bouquet

# 94
Добре дошъл на белия свят, мъничък Габриел!  Heart EyesВесело, слънчево и прекрасно детство ти желая! Бъди жив и мноого здрав! Heart Eyes

Ники, а на теб бързо възстановяване, маменце! Честита ви радост на тримата с тати и кака!  bouquet  bouquet  bouquet

Прекрасна новина!  Grinning

# 95
  • Варна
Поздравления, Ники! Да сте много щастливи с малкия Габриел! Да расте здрав и силен, талантлив и прекрасен!  bouquet

# 96
Ниki  Hug Hug Hugчестита рожба мила ,нека Габи расте здраво ,умно и щастливо дете .на теб ,бързо възстановяване.

# 97
Новината, която идва точно навреме! 
Ники, да ти е жив и здрав Габриел! Да расте щастлив, а ти да се радваш на него и прекрасната му кака Бела!

# 98
Никинце, честито ти ново щастие миличка.

Нека малкия Габриел да расте много здрав и много щастлив.

# 99
Честито синче Ники !Бъдете щастливи  с Габриел и Бела!Нека Ви носят само радост!

# 100
Страхотна новина   Hug Ники да ви е жив и здрав малкия юнак и много щастие да ви носи  Heart Eyes

Сутринта докато се излежавах се чудех няма ли вече да има хубава новина и тя не зкъсня  Crazy

# 101
Най-голямото щастие! Толкова се радвам за вас!

Честито, Ники!!! дано винаги мечтите ви да се сбъдват!

Целувки на цялото семейство!

# 102
  • на дъното
Честито, Ники!Да вие много здрав малкия юнак Hug  bouquet

# 103
Честит нов член на семейството ви Ники,бъдете живи ,здрави и много щастливи Heart Eyes  bouquet

# 104
Ники Hug Hug Hug,да вие жив и здрав малкия юнак

Общи условия

Активация на акаунт