В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 713
  • 203
  •   1
Отговори
# 15
Чести имен ден на всички, празнуващи днес! А аз пък не знаех, че е празник.  Embarassed

Рони, а липсва ли ти мъничката на работа или добре ти идва откъсването от къщи. Защото на моменти  много ми се ще да се откъсна от непрекъснатото въртене на пета покрай децата. После пък решавам, че така си ми е много добре. Изобщо шантава работа. Кога ще ходите при нефролог, че не разбрах? Да пишеш после. И да донесеш само положителни новини. А за неяденето - ми то ние за вашето тегло можем само да мечтаем.  Laughing

Нефче, съжалявам за случката с количката. Що за хора посягат да откраднат бебешка количка? А в нея имаше ли нещо ценно като багаж - документи или пари? Щото аз там си ги държа де.  Confused Не се ядосвай за това, че яде само пюрирана храна. АЗ и на това бих се радвала много. Ние още нямаме заместено хранене. Ама вече ме е срам да кажа.

Мърморанче, силно стискам палци за сряда. Дано пък се окаже, че нещата имат и по-добра перспектива. Бързо оздравяване на мъничката.  Hug Явно просто сме хванали куцузлийски период. Но и това ще мине. Ще видиш!  Peace

Аз се опитвам да се нагласям положително за утре. Знам, че вариант няма и това е единственото възможно решение.

# 16
  • Варна
Честита нова тема и от мен! Дано донесе много хубави новини и положителни емоции на всички, че като гледам все са ни налегнали някакви проблеми.
Светле дано всичко мине добре при зъболекаря. Стискам палци, че много се измъчихте вече с тези зъбки.

# 17
Искам това по-долу да е в отделен пост:

Ритко, Ники, този месец е особено специален за вас. Чакаме най-прекрасните новини дружно. Желая и на двечките леко и бързо да мине всичко. Скоро ще гушкате прекрасните мънички човечета, а нима има нещо по-велико от това. Радвам се с вас, милички. Heart Eyes Hug

Марго,  Hug

# 18
  • Талант на 2012,2013 г.
Най-хубавият месец е май момичета!!! Желая на всички ви само хубави неща...  bouquet

# 19
Ние се върнахме. В сряда ще е събитието.Ще продължи най-малко 2 часа и половина. Срещнахме се и с анестезиолога. От тук насетне Бог да ни пази детето. Ние направихме всичко, каквото  ни беше по силите.
Няма да казвам как ме тресе пред мисълта за упойката и продължителния престой под нейното въздействие. Вероятно се сещате.

# 20
Светле   Hug Hug Hug. Знам, че няма как да си спокойна, но си повтаряй, че правите всичко това за Дарко, за да не го болят зъбките. 

# 21
Светле, по-спокойно мила. Всичко това е за доброто на Дари. Не мисли лоши неща. Всичко ще бъде наред ще видиш  fingerscrossed.
Силве, голям чаровник Дени   love001
Шошко и той станал голямо момче .
Очаквам с нетърпение появата на новите бебета. Рита и Ники- кураж .

# 22
Ехоо,здравейте и от мен.Да се включа набързо поне в тази темичка,ча вече пропуснах няколко.
Да използвам една паузичка за сън на малката,че не смогвам,но ви изчитам набързичко.
На всички ,чиито празници съм изпуснала,да са живи и здрави.

Светле, Hugсилни прегръдки и от мен,както са ти казали и момичетата,за доброто на детенцето е,всичко ще е наред,ще чакаме да кажеш как е минало и утре имате стиснати палци и от мен. Hug Hug Hug

На Мърморанчето дано отмине вече този период ,че много им се събра.

Дечицата много са пораснали и са големи сладурковци.Ще се опитам и аз да сложа някоя снимка,макар че още не съм се научила как Embarassedта мисля да помоля някой за помощ.

Сега за нас да кажа-бебка е вече на 4мес.,кърмим се изцяло,наддава добре,и започва да се очовечава.Откакто започнахме да излизаме за повече време навън,спи по-спокойно,иначе вкъщи заспиването и е много трудно,с много плач и много носене на ръце.
А в момента ,в който я оставим на леглото,все едно трънчета има,подскача и продължаваме с носенето,и така понякога ни спи в ръцето по два часа,след много неуспешни опити да я легнем-ама ние така си я научихме,че не я оставахме да плаче,а и много желаещи да я носят,а и като им замирише на сладичко,всички си умират да я гушкат.

На Ники и Рита специални поздрави-всичко да минава леко и бързо-и очакваме бебоците с нетърпение.

Hug Hug Hug HugНа всички

# 23
  • Варна
Светле и аз утре ще стискам палци. Пиши после как е минало и дано с това вече свършат изпитанията със зъбките на Дарето!
Времето вече е пролетно, така че приятни разходчици с бебоците  Wink!

# 24
  • на дъното
Светле fingerscrossed и от мен  Hug Hugмисля ви Heart Eyes

# 25
Благодаря ви, мили мои! Само да кажа - утре от 12,30 ще зпочнат нщата. Така че много ви моля - отправете по една молитвичка за Дари по това време или стиснете палчета. Кой в каквото вярва. Но искам той да получи много позитивна енергия и да няма проблеми с упойката.  Praynig
Гуш от мен!  Hug

# 26
  • София
Светленце, стискаме палци за утре. Аз знам , че всичко ще мине нормално, и скоро ще се отървете от тези мъки неприятни, които тормозят всички и най-вече детенце. До теб сме всички, и ще се помолим много силно.

Аз, да кажа , че в бързината успях да се разболея от Морбили. Няма такава драма просто. Няма да се впускам в подробности,
но имах чувството, че няма да доживея момента, в който ще съм добре. УЖАС, на никой не го пожелавам това, особено ако
носи в себе си детенце.  #Cussing out Бебка беше добре, след като ме хвана параноята и тичахме по нощите до Майчин дом.
Другата седмица съм при мойта докторка, да видим и тя какво ще каже. И както винаги проблемите не спират, не знам от какво
, алергична реакция от ягоди или някаква храна ли, но се сдобих и с дерматит по лицето, може и на нервна почва да е,
ама то нерви не ми останаха... . Та ще видя и утре как ще се чувствам и после на дерматолог. И гадостите с мен все по празниците се случват. Просто нямам думи вече как да се изразя за каръка, който ме е подгонил.

Ники, дано всичко мине както трябва, аз вече нямам никакво търпение да се видя с малката бебка, само всичко да ни е наред, че каква параноя ме гони в момента. #Crazy

# 27
Светли ,стискам палци за малкия всичко да мине без проблем ,си горна  съм ,че всичко ще е на ред .
Ритка още малко ,много малко до щастливото събитие ,много скоро нещата ще се променят към добро ,успех мила ,леко раждане .

# 28
 Светле, стискам и аз палци, всичко ще е наред! Пиши веднага след като се приберете, а пък ако ми пуснеш смс преди това, няма да е зле... или да се обадиш- ако изобщо ти е до това де, ама те мисля!

Риткееее, ти къде си дремала като бебе да не си изкарала морбили когато е трябвало... Аз съм карала рубеола и морбили в крехка детска възраст и варицела като дърто магаре в сесия... АМа поне беше много леко при мен. А така като те слушам... много кофти. Предполагам на бебето всичко си му е ОК, ама си представям какъв стрес си преживяваш. Скоро ще ги гушкаме дребните, и аз съм изнервена вече, всичко и всички ме дразнят, изпадам в ревливи микро истерийки, нормално, няма да се жалвам. Малко остана. Пиши какво ти е казала и твоята докторка.

Аз утре пак съм на лекар, да му чуем тоновете на младежа. Дано се е обърнал, макар че съдейки по болезнените движения, още си е с дупето надолу...

# 29
много моля някой да ми пусне паролата за албумчето на лични.

Общи условия

Активация на акаунт