В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 704
  • 203
  •   1
Отговори
# 45
Честит имен ден на малкия Жори, да расте здрав, палав и щастлив.

Зори , честит празник миличка, да са ви живи и здрави и другите именници в семейството.

Честит празник и на всички празнуващи днес.

мерри  да нецелуваш кукличката от нас.

isepise вярвам, че почивката ще ти се отрази добре. Ще чакаме после да ни разкажеш как сте се забавлявали.

Ники  Hug Hug Hug твоя татко е герой. Ти си знаеш, че оставяш Бела в добри ръце, а тя малката кукла скоро ще е кака.

Светле и на тебе много ти се насъбра, важното е че Дарко е добре.

# 46
Здравейте!
Честит имен ден на всички празнуващи.
Момичета да ви се оплача. От както сме се прибрали бебка ми е обявила  стачка. Не иска да яде, не иска да спи и  непрекъснато мрънка чудя се вече какво и е. Може и да е от климата но се притеснявам вече.

Хриси - отиди на лекар.

Ники,Рита - мъничко остана до финала. Simple Smile

# 47

На всички именници много здраве !Нека светеца  винаги бди над Вас!Весел празник !

На малкия Жорко весело детство и много подаръци днес!
Светле, било е трудно  Hug, но всяко зло за добро. Радвам се, че Дари си има хубави зъбки.

# 48
Честит имен ден, Жори! Жив и здрав бъди за радост на мама и татко! Зоренце, честит празник!  bouquet

Глоренце, честит имен ден и на теб, мличка! Жива и здрава да си и ти и само хубавини да те сполетяват!  bouquet

Честит празник на всички, които празнуват днес! От здраве да се не отървават! Прощавайте ако пропусна някого, ама  пусто главата вече отказва.  Embarassed

Исе, ама и вашите неволи не свършиха. Айде да е за последно!  Hug

# 49
Светле,радвам се ,че всичко е минало успешно,въпреки премеждията.Дарко е истински герой ,а на теб изпращам много  Hug Hug Hug,защото само мога да си представя какво ти е било.

Ники,аз нали лежах в Патологията на МД доста дни,и жените от София масово си ходеха на обяд вкъщи,и се прибираха вечер за спането и без това освен запис на тонове сутрин друго нямаше.А и режима бе доста свободен.Но и да не можеш да се прибираш,сигурна съм,че домашните ще се справят.

Зори ,честит празник!Да са ви живи и здрави именниците!

Исе,почини си добре-имаш нужда.

Честит празник и на всички,които празнуват днес!

# 50
Светле радвам се че всичко с малкия вече е наред Hug Исе познато мие това с нервните кризи,аз бях много зле.Стигнах даже до парализиране на цялото тяло.Изживях голям кошмар. Честито на всички празнуващи днес

# 51
  • Варна
Честит празник на всички днес! Нека Свети Георги ни пази от лами и други природни и човешки бедствия!  Или поне да ни дава сили "с нашта орис пак да се преборим"!

Мерри, радвам се, че показа малката сладурана! Разбирам защо всички искат да я държат на ръчички. Simple Smile

Светле, браво, че въпреки страха и трудностите все пак оправихте зъбките на Дарето! Нека са здрави и да гризкат вкусни неща през лятото и да забравите за тия проблеми!  Hug

Ники и Рита, имате моите най-добри пожелания за светли последни дни преди раждането и за много щастие след това! Поспете си момичета, доколкото ви е възможно!

ФивърHug Дано намериш своето щастие в нещо друго, което животът може да ти даде, а след време - кой знае...

# 52
  • Варна
Честит празник на вкички празнуващи днес! Да са живии здрави!
Светле радвам се, че всичко е минало! Дано нямате проблеми повече със зъбките!

# 53

Честит празник на всички ,честито на именниците ,да са живи и здрави  Hug

# 54
  • на дъното
Светле не ме питай как съм издържала без интернет 2 дена и само ви мислех/бяхме на гости/.Малко настръхнах като прочетох за ужаса който ви е сполетял на пътя за болницата,но най-важното е че всичко е приключело с хубав край Hug Heart Eyes

# 55
  • София
благодаря ви! Hug

# 56
Светле,така се радвам, че всичко е минало успешно  Hug

# 57
Светле, много се радвам за хубавите новини. Крайно време беше.  Hug Heart Eyes Дано вече всичко лошо да е зад вас.
Аз първо влязох да надзърна дали случайно не се е случило нещо майско, докато отсъствах, но всичко си е в реда на нещата. Коремните обитатели са си по местата.
Ритко,  Hug Hug Hug.
На Жори честито да му е името на патеричка!    bouquet
Аз си имам болно бебе.  Cry Отведохме го на Велинград, а то взе че вдигна температура. Над 38 я държа три дни. После и разстройство започна. Почти през цялото време трябваше да бъдем навън, за да бъде в някакъв тонус. Посетихме местните лекари. Уж на спа отидохме, а не можахме нито да топнем малечка в басейн, нито да я наспим. У дома явно стените помагат. Започна да живва. Досега не е боледувала и аз си бях забравила граматиката, но реших все пак да не хуквам към София. Устисках. Вчера я отведох и на софийски лекар с връщането ни де.  Crossing Arms        

# 58
Светле,много се радвам за хубавите новини  Hug
Рони,бързо ще се оправи мъничето,не се притеснявай.Нацелувай я хубаво от нас  Heart Eyes
Стискам палци на Ники и на Ритка.Още малко остана момичета.
Ники,ако имаш нужда от нещо винаги можеш да звъннеш,на две крачки си ми.А и дори само ако искаш с някой да си поговориш пак съм на линия.Успех  Hug

# 59
 Рони, много кофти това с разболяването на Мария. Жалко,че сте си провалили почивката, но пък хубаво,че детето се оправя.

Аз днес се подготвям психически за утрешната разходка до МД. Искам да се прибирам през деня,айде за вечер по-добре да спя там,отколкото да скачам в ранни зори и да тичам за визитацията. Трябва да стягам багажи- за предварителен престой в болница, за след раждане, за бебето, за Бела какво да я обличат тук за всеки ден, за топло време, за студено време #Crazy какво да яде, как да се направи... Ще оцелеят,надявам се:)

Бени, ще се радвам да се видим някой ден! Надявам се да нямам нужда от нищо, но за среща съм на линия:)

Общи условия

Активация на акаунт